אני פה אני פה... אבל אני רוצה להיות שם!
T tankgirl21 New member 28/7/02 #244 אני אומרת לך.... הפיצולים של היום .... זה לא הפיצולים של הלילה...
ע ענתי_המתוקה New member 28/7/02 #245 אוחתי...... מה המצב כפרה??? איפה את לא רואים אותך לא שומעים אותך.........
T tankgirl21 New member 28/7/02 #246 לא יודעת מה להגיד לך... לא רואים אותי... יש משהו בדבריך לא שומעים אותי.... אני ניסיתי להתקשר את לא ענית אז הנחתי שאת ישנה....
לא יודעת מה להגיד לך... לא רואים אותי... יש משהו בדבריך לא שומעים אותי.... אני ניסיתי להתקשר את לא ענית אז הנחתי שאת ישנה....
ע ענתי_המתוקה New member 28/7/02 #247 כן...... באמת ישנתי. את לא יודעת שכאשר אני הולכת לישון בשעות הבוקר אני קמה רק בצהריים המאוחרים??? שזה מדובר על השעות 3 ומעלה?!
כן...... באמת ישנתי. את לא יודעת שכאשר אני הולכת לישון בשעות הבוקר אני קמה רק בצהריים המאוחרים??? שזה מדובר על השעות 3 ומעלה?!
T tankgirl21 New member 28/7/02 #248 אני לעומת זאת..... הלכתי לנמנם בשבע.... קמתי מהמיטה בתשע... נימנמתי שוב בשתיים.... קמתי שוב פעם בשתיים וחצי... וזייהו אני חושבת....
אני לעומת זאת..... הלכתי לנמנם בשבע.... קמתי מהמיטה בתשע... נימנמתי שוב בשתיים.... קמתי שוב פעם בשתיים וחצי... וזייהו אני חושבת....
R raistlin23 New member 28/7/02 #249 ואני לעומת זאת..... ישנתי שנת ישרים בלילה.... WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
T tankgirl21 New member 29/7/02 #252 אני לא .... מפחדת.... וגם לא דואגת אני פשוט ישלח את הפיצול של עוד מישהי פה נגדך מה תגיד על זה הא הא......
אני לא .... מפחדת.... וגם לא דואגת אני פשוט ישלח את הפיצול של עוד מישהי פה נגדך מה תגיד על זה הא הא......
T tankgirl21 New member 29/7/02 #254 מה ככה יפה להשאיר אותי לבד בודדה.... גלמודית.... ערירית .... ומעורערת בנפשה.... טוב תפרוש בשיא ב ביי
T tankgirl21 New member 29/7/02 #255 טוב גם אני .... פורשת בשיא.... למה סאנשיין ולא אני.... בכל אופן יחזור לפה אחר כך