יו.... אין בוקר טוב?

את המספר שלי קשה מאוד לקבל...

גם טלטול התאמצה מאוד, ואני עדיין מחכה להודעה בפלא!!!

מה מותשים מה?

אני עדין פה, ועכשיו כולם להתעורררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

קיבלתי את ההודעה,

ומשום מה אני לא יכולה לשלוח... מוזר... ומה אני חושבת?????????? אני בעצמי לא יודעת מה אני חושבת!

OfeK23

New member
באמת מעניין למה כל הבנות

עצבניות עליי בפורום.... אבל אני לא עשיתי כלום.... באמת... סה"כ לא תמיד יש לי זמן
וטלטלי, אני זוכר ששלחת לי הודעה, אבל באותו לילה לא היה לי ממש זמן.. ושמופי, מה עשיתי לך?????

אני בשוק,אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!!!!

אני כבר איזה רבע שעה מנסה להתעדכן רק על השרשור הזה וללא הצלחה מרובה. מה יהיה?????????????????????????????? יש לי עוד כמה הודעות להשלים
אז כן,בוקר טוב לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני פה,עכשיו,ברגע זה,בשניה זו.

אחותי, געגעתי!!!!

לאן נעלמת יום שישי? אני מתגעגעת, ובוקר טוב לך, ודרך אגב, שברנו שיא, מעל ל-200 הודעות!

שלומלום לכן אחיותיי היקרות!!!

הספקתי להתעדכן בכל המתרחש פה......
שמופע יקירתי,ביום שישי לרוב רקדתי במקום אחד ואחרי זה הסתובבתי בכל מקום אפשרי,לכן לא מצאת אותי. אבל זה לא סוף העולם,you know,i can allways meet you!!!
(בא לי להראות לכם שאני יודעת אנגלית (ה (ה ב((ה
) ובקשר לסקר הודעתי זאת באחת ההודעות שלי אתמול שזה סקר מגוחך ואני לא מתכוונת לקחת חלק בזה. ראיתם את הארוע בלוח הארועים המתקרב ובא?????????

פאק.....

הוא מחק את הארוע........חכו חכו איזה מכות יהיו פה כשאני אראה את הפרצוף הכחול שלו פה.....

חחחחחחחח../images/Emo6.gif

אל תדאגי אחותי אני עוד במצב רגוע עכשיו.....
אז מה המצב איתך? קיבלת ת´הודעה אז ביום שישי שהייתי עם אוחתי השנייה??? (נו ברור שקיבלת.....)

OfeK23

New member
ענתי?? ריקודים??

את מוזמנת לרקוד איתי סלסה, אבל תצטרכי ללמד אותי..... רק תגידי תאריך שעה ומיקום אני ממתין.....

למעלה