יו.... אין בוקר טוב?

מרדדדדדדדדדד....

כל הגמדים יוצאים למרד נגד רייסטלין.... חה!!! גם בילבו... ו... טורין(טאנקגירל) מוסרת שהיא נאלצה לצאת מהפורום עקב נסיבות כאלה ואחרות ותשוב אלינו מאוחר יותר... היא משאירה את אהבתה (אני)

ממוש....

אתה הכי נחשב... אוטוטו אני פה בגדר נעלם ואתה תישאר עם חברי הפורום הנאהבים... אני מאושרררררררררר... אני שמייח..... טוב לי על הלב... איזה שבת איזה שבת....

raistlin23

New member
ואללה ... :)

לא ממש מדויק אבל :) אני מסיים לעבוד בערך בעוד חודשיים ואז גם אני עף מפה :) אבל יהיה לי חודשיים פור עליך אז יש משו במה שאת אומרת!

יפה לך....

ואז אתה מתחיל ביצפר? שיו אני אתגעגע לכל האנשים פה... מה שמזכיר לי... חברים חברות נא להעביר מיילים לתא המסרים שלי כדי שאני אוכל לכתוב לכם מאי שם.....

raistlin23

New member
כן מתחיל תטכניון!

הולך לקרוע שם את כל ה....... לא יכול לחכות כבר נמאס לי מהעבודה.... צריך לשנות שיגרה או שאני אמות! אבל לפני כמובן טיולון לחול לא ? :)

מה יהיה הא?....

רוצה כאפה? יאללה תביא אותה באיזה חיוכון בשביל שהזקנה תהיה רגועה... עוד חודשיים אתה מתחיל ביצפר ואס תלך לטכניון ויהיו שם הרבההההההההה בנות חמודות להכיר, הרבה חברים חדשים, דשא והרבה שעות שמש... אז מה אתה מקטר אינעל העולם?????

raistlin23

New member
חיחיחיוחי

בנות אהה ? הבעיה היא שאני לא יודע מה אני רוצה ואם אני רוצה.... בעיות קשות.....

raistlin23

New member
כן אני יודע...

אבל את יודעת שאת במצבים האלה את חושבת שאף אחד לא יכול להבין אותך גם אם מישהו עבר משהו דומה והוא רוצה רק לעזור... אז אני יודע שאת מתכוונת לטוב באמת אבל כנראה שאנ לא כזה מיוחד ואני לא יכול ללמוד מטעוית של אחרים....

לגבי המיוחד...

צר לי לאכזב אותך אבל יש לך את הייחוד שלך ומזלנו שכך (למרות שלפעמים בא לתת לך איזה שטוזה שתעיר אותך) ובגלל זה אוהבים אותך פה... לגבי השאר.... תן לימים לומר את דברם ולעולם אל תתנגד לתחושות הלב שלך... הכי מומלץ ולדעתי הכי נכון.... בכל אופן, אני מאמינה ומקווה שנהיה בקשר גם כשנאי אהיה בחו"ל ואתה יודע... אני תמיד פה (או שם או פה ושם...)

למעלה