יותר ויותר

מירב 8

New member
יותר ויותר

אני שומעת אישית על חברות קרובות שהגרושים שלהם יוצאים מתחתנים עם נשים שצעירות מהן ב - 10 שנים ואנחנו הנשים שהגענו לגיל 40 + אמורות לצאת עם גברים שהם מבוגרים מאיתנו מהמון שנים וגם עושים פרצופים כי אנחנו בגיל כזה.

magic40

New member
שיעשו פרצופים../images/Emo151.gif

למי זה מפריע? גם מי שאין לו כרס וקרחת תופס מעצמו (מניסיון של אז באתרי הכרויות)

מירב

תשמעי אני "רק " בן 37 ומנסיון שלי לפחות הנשים שהייתי איתם שהיו מעל גיל 40 הרבה יותר טובות בהמון תחומים מהצעירות מהם וחוץ מזה יש כאלה הרבה יותר צעירים שמחפשים רק מבוגרות כל אחד מחליט לבד מה הכי טוב לו.

סוג בית

קילומטראז לא נמוך בכלל,ורגל כבדה אחרת שישבה לה על הקלאץ.בוא נהיה לרגע כנים,כשמקבל על עצמיך את כללי המשחק,זוהי ערכה של המניה...

ואני דווקא חשבתי ש... לגרושות יש

יותר אופציות עם צעירים...

יותר ויותר

אנשים מחליטים לעצמם מה העיקר ומה הטפל אצלם בחיים. כל אחד ומה שטוב לו

מממממ.....

לא כ"כ הבנתי למה הכוונה במילה "אמורות". מי קובע מי אמור לעשות מה ? אם תיארת עובדות בשטח הרי שאין כאן עניין של ציפיה (שנגזרת מהמילה אמור) אלא של עובדה חברתית קיימת. אם כך, השאלה אם אני מבין נכון היא למה גברים מבוגרים משיגים ביתר קלות נשים צעירות יותר בעוד שנשים מבוגרות לא. האם לכך התכוונת ?

ב ה י ר

New member
התאוריה שלי אומרת

שגברים מתפתחים שיכלית רק בגיל 40 כך שהפוזות שלהם עובדות רק על צעירות...ז"א הם כבר בעליי ניסיון בכל הקשור בנשים כבר יודעים איך לגשת לאישה ומה היא אוהבת לשמוע וגם קיבלו סוף סוף קצת תבונה שלא תמיד הם צודקים ותמיד יש מה לילמוד...

לא י'דעת.. מכירה מישהו בן 28 הרבה

יותר חכם, אינטליגנט, בוגר, שיודע לגשת לאישה....ועוד... הרבה יותר מכמה בני 40 ומעלה שאני מכירה....

ב ה י ר

New member
הכל בעיניי המיתבונן...

זאת היתה הכללה שלי, תמיד יש יוצאים מן הכלל

t o t a l

New member
חושב, אם יותר לי להעיר

ומתלבט אם כדאי בכלל לומר ש.... ש.... את עושה שימוש בהרבה הכללות, תבניות, דיעות מוצקות שנשמעות אולי יפה, אבל חוטאות להרבה אמיתות. החיים בדרך כלל מאוד מורכבים ונראה לי ששיבוצם בתבניות סדורות (וקלות לשימוש), קצת חוטא ליופי שלהם.

ב ה י ר

New member
זאת הבעיה

שלא היו לי תבניות...היום ישנם דברים שמאוד ברורים לי כל החיים לומדים אין לי ספק בכך אבל היום אני יודעת מה מתאים לי ומה לא ומי כמוני יודעת כמה החיים דינמים...

בהיר צר לי

לומר לך היום את חושבת שאת יודעת כי לדעת בבטחה זה רק אחרי שמצאנו וגם אז המצב מאוד נזיל כי לפעמים אנשים יודעים לשחק משחק ואפילו לאורך שנים...

ב ה י ר

New member
דרך החיים מעצבת

את כולנו אחרת..השאלה מה אתה לוקח? למדתי לקחת את הדברים שעושים לי טוב... יודעת מה טוב לי.

למעלה