יותר ויותר

לי דווקא תאוריה אחרת...

והיא שמרביתם,בעלי התאוריות,לא חשבו אותם באמת,לפחות לא כל הדרך...משפט שאולי נשמע נחמד, מאחוריו אין בעצם שום דבר...

מעניין

אמרת שהתיאוריות שלך בנויות רק על הנסיון שלך, מה שאומר כנראה שהעדפת לבחור גברים לא אינטליגנטיים, ובנית על פי הבחירות האישיות שלך מודל על אינטליגנציה גברית, וגילאי 40 ומטה. איש איש ובחירותיו, אבל למה לזרוק את הבחירות הסמי מודעות האלה על אחרים? כו-לן שלך, לפחות לפי הטכסט שכתבת.

r e d head

New member
אני לא

אם את מרגישה צעירה תכירי צעיר חוץ מיזה זה הכל בראש, כולל הגיל. ובסוף מה שקובע זה בכלל התרגיל... ראי שרשור ה @@@@ מלפני יומיים.

shemesh22

New member
אנחנו אמורות...

לעשות מה שבא לנו! לצאת עם מי שמתחשק לנו! ובעיקר להנות, ולהפסיק לחשוב מה אנחנו אמורות לעשות:)

ע פ ר ל ה

New member
ומה דעתכם על זה?

עמוס אטינגר מנחה "חיים שכאלה" בן 67,מתחתן עם הלנה האוקראינית והיא בת 23. ומה הם אומרים:אנחנו לא נבהלים מהפרש הגילאים,אנחנו חיים את הרגע.

mich37

New member
גברים מבריזנים

מרב יקרה. אין צדק בעולם נקודה. פה ושם יש גם נשים שלצידם יפיוף שזוף וילדון. לדעתי הכל מתחיל מהמילה פשרה. חוסר הערכה של העולם הנשי מול עצמן. אסביר דברי. אותו בחור שעזב אותך לטובת צעירה ממך עצב כי במקום אחר הייתה מישהי שהתפשרה. או שהאנטרסים שלה הובילו לפשרה. וכך גלגל מסתובב לו. כל כך הרבה התלהבות יש בכן כאשר אתן פוגשות אותנו הגברים. יש מצבים שאתן פוגשות אותנו ומייד יודעות שזה יהיה סיפור קשה.בכל זאת אתן הולכות על זה. ונשאלה השאלה למה?מה גורם לכן כל כך לרצות לסבול? גברים פשוט תופסים טוסיק.ככל שיותר קל להם להשיג אתכן הטוסיק גדל וגדל. והמצחיק הוא שברוב המקרים אתן גם נישארות ולא מרוצות. חינוך מחדש של העולם הגברי ישנה את פני הדברים. תבקשו מאיתנו את האמת. גם עם הדברים מלחיצים אותנו. (אנחנו אלופים בלהילחץ)עדיף שנעזוב. וכך לאט לאט.בנות ישראל תחנכנה את העולם הגברי. למה להיות רצינים. אתם הריי מקבלות את המצב ואת חוסר יציבותנו. ברגע שלא תקבלו אנחנו מפסיק עם השטויות. יום מדהים לכן בנות ישראל. אני מניח שכמה גברים דיי מחוממים עלי כרגע. חברים זה יעבור ושוב רוצה לומר לכולם. סבלנות. יש פה ושם שגיעות. דיסלקציה קורים לזה היום. איזה מזל שהמציאו לזה שם.

מה שאת אומרת בעצם

שאם אנחנו הולכים ברחוב וממולנו עובר זוג והוא צעיר ויפה והיא מבוגרת או שהיא יפיופה והוא מכוער או כל סידור אחר זו תמיד פשרה? זה תמיד אינטרס? מחוממים לא מרחמים כן.

R a c h e li

New member
ולמה רק אני ......./images/Emo6.gif

פוגשת בצעירים ממני ......חחחח אבל תודי שהם חתיכים....

אשתאר1

New member
מי קבע שאנחנו צריכים לצאת רק עם

מבוגרים.אשה היא כמו יין מישתבחת עם השנים.מה זאת אומרת בגיל הזה.יש נשים בגיל 30 מרגישות מבוגרת.אני לא מאמינה בכללים .שום דבר לא בטוח צריך ליזרום.

../images/Emo6.gif

את יודעת שיש יינות שמחמיצים...
אישית מכיר כמה....

נהפוך הוא ואף נחמיר

אומרת חברתי הטובה... את צריכה לצאת עם גברים ב- 10 שנים צעירים יותר!!! אבל את יכולה להסביר לי רק דבר אחד? למה להתחתן???

t o t a l

New member
מכיר

מכיר נשים בנות 40 ויותר שהייתי מוכן לעשות הרבה בשביל לזכות ולו וחתיכה קטנה מליבן. ומכיר נשים צעירות זבות חוטם שלא מדגדגות לי את קצה החשק.

מקפיצים

New member
עם הגיל זה רק ילך ויחמיר. כשתהיי

בגיל 50+, הם יתחתנו עם נשים שצעירות מהן ב-20 שנה, ואותך ירצו בני 70+ שאפילו אי אפשר לדעת אם הפרצוף שהם עושים זה בגללך או בגלל העצירות הכרונית שלהם. ואת יודעת מה, לא תוכלי לעצור את זה, אפילו לא על ידי הודעה בפורום. מקפיצה ...

למעלה