יופי או אופי..?

aviran677

New member
יופי או אופי..?

אם הייתם מכירים מישהו.. והוא ממש חמוד והכול באופי..אבל חיצוניות.. הוא לא בדיוק מקטלוג..כאילו אם הוא שמנמנן,לא כול כך יפה,לא משנה בקיצור לא מושך אותכם במיוחד מבחינה חיצונית.. אבל הוא ממש חמוד ומתוק ..הייתם מתחילים קשר ככה?למרות שאין משיכה חיצונית..? ואני רוצה תשובה אמיתית.. לא תשובות יפות נפש..מה שאתם באמת חושבים..לא מה שנשמע טוב "רק בפנים חשוב"...וכאלו.. אשמח לתגובות.. בבעיה .. אבירן:(

תשובה אמיתית.

אומנם אין לי נסיון בכלל בתחום, אבל לדעתי משיכה חיצונית כלשהי צריכה להיות. אם אין משיכה כלל חבל בכלל למשוך לכוון רומנטי.... אבל ידידי, אני רואה שאתה קצת סותר את עצמך, מחד אתה אומר שהוא לא מושך במיוחד, מאידך שהוא ממש חמוד ומתוק, זה אומר שיש בו כן משהו מושך, לא אחי? בכל מקרה תחשוב טוב טוב לפני שאתה מבצע מהלך, ובכל מקרה שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה!

אבירנוש :)

לא ארחיב כיוון שדעתי בעניין היא חד משמעית, אם אין משיכה, אין טעם.. תעדכן! :]

TillsWIFE

New member
אני חושבת שמה שרן אמר זה נכון

לדעתי צריך לאהוב את המראה של בן הזוג הפוטנציאלי (
), ואם המראה החיצוני לא לגמרי מושך, אז זה לא שמשו לא בסדר בך, יכול להיות שהמראה הזה מושך מישו אחר. אני מקווה שאני מובנת ^_^ אתם יכולים להיות גם סתם ידידים אם הוא "חמוד והכול" כמו שאמרת... ואולי בסוםו של דבר כ"כ נקשרים שכבר לא שמים על המראה החיצוני (מניסיון אישי). בכל מקרה, בסוף זה ההחלטה הבלעדית שלך. (לא הייתי מקשיבה לעצות בעניין הזה כ"כ
)

אוסיייי

New member
ממ

אני לא הייתי מפתחת קשר עם אותו אחד. אם אין משיכה, אז מה הקטע? המשיכה משפיעה על ההמשך! ;] - אני חושבת ככה.

aviran677

New member
האמת..

האמת אני חושב שאתם צודקים..וזה לא כאילו הוא מכוער או משהו..למישהו אחר הוא יכול ממש להראות טוב.. טבל כאילו אם למשל אני אוהב גבוהים שרירים שחומים..הוא נמוך לבן ושמנמן..חח..וזה בעיה ורציתי לתת לזה סיכוי כי הוא ממש חמוד באישיות..לא פגשתי הרבה זמן מישהו כזה אבל ..אין! ממש אין לי משיכה אליו..ואני ממש לא רוצה להתחיל משהו..ואז בהמשך זה פשוט יהרס ..ואז הוא יפגע..אז נראה לי שנשאר ידידים... תודה על העצות..

אני רוצה להוסיף

שאני מסכים עם שאר החבר'ה כאן :) שמע זה קשה מאוד למצוא שיהיה קליק מבחינה ריגשית+משיכה מינית... נתחיל בזה שקשה להכיר גברים נורמלים חחח אבל אם אין משיכה זה דבר שנדון לכישלון כי אי אפשר להיות עם מי שאין משיכה אליו.

טלי2006

New member
תשובה אמיתית

לא. כי אין לי מה לעשות איתו. אולי בתור ידיד

מושלמת4

New member
יש מצב..

זה תלוי האם את מוכנה לקבל אותו כך ולא אכפת לך אם התשובה היא כן אז לכי על זה

deja vu 23

New member
תשובה כנה

אם אין משיכה חיצונית, אין מצב לקשר. חד וחלק. כל ההיסוסים זה סתם שכנוע עצמי.

aviran677

New member
תודה על התגובות..

מסכים עם רובכם... אוו ההודעה שלי "בהיום בפורמים"..בראשי..ידעתי תמיד שיצא ממני משהו..חח

גאIנIת

New member
בפני שני דברים

האחד- יש אחד שאוד רוצה אותי ומנסה בכל צורה שהיא.לבחור יש לב זהב ואני יודעת זאת מקרוב.הוא לא מכוער רק שעל טעם אין מה להתוכח והוא לא לטעמי. לא רואה את עצמי מתחתנת עם אחד שאני לא מתחברת אליו חיצונית למרות שהוא כן חמוד.שנית - יש לי בעיה רצינית שהייתי רוצה לשמע ממכם מה הייתם עושים..אני בחורה בת 23 רווקה ..יש לי אחות בת 24 וההורים שלי לא רוצים שאצא לשידוכים לפניה..אחותי כבר 4 שנים בשידוכים והיא עוד לא מצא את שלה. חברה אני מתפקעת .מרגישה שזהו אני רוצה להתחתן והורי לא רוצים לחשב על כך בשום אופן...אשמח לקבל את עזרתכם...

אליטו1

New member
יופי לא אוכלים בצלחת

צריך לדעת לכבד אדם כאדם ולא חשוב איך הוא ניראה יפה או לא יפה מה האישיות של אותו אדם וזה מה שחשוב

mor bar david

New member
אני חושבת ש..

חייב משיכה מינית בקשר,זה טבע האדם ואם אין משיכה אז עדיף לא להתחיל קשר כזה שמהתחלה לא היה קליק..

אבירן,אני כנה להחליא וחייבת לומר

שיש אנשים עם נפש מקסימה שאוכל להתחבר אליהם אך העיניים שלי רואות טוב והן יודעות להשפיע מצויין על הנפש שלי ואם מישהו לא מושך אותי...אין טעם שאנסה להתחיל איתו קשר. במיוחד כשמדובר בפגישה מסוג בליינדייט כאשר שבה אין אפשרות להתאהב בנפש של האדם עם השנים. באופן כללי אם אין משיכה חבל"ז שלי ושלו. וסליחה על הכנות

fufit16

New member
מנסיון!

שמעי אני הכרתי את חבר שלי דרך האופי בהתחלה..ושניפגשנו הוא לא היה שיא היופי,לא ציפיתי לאחד כזה, עם האופי מתאים לך תנסי,המשיכה והכל באה אח"כ:) ואני אוהבת אותו מאוד עכשיו..אין לך מה להפסיד:)

למעלה