יופי או אופי..?

ב ל 1

New member
תשובה מקורית כמו שרצית

אם אין משיכה חיצונית, אז גם אין תשוקה ואם אין תשוקה אז... בקיצור אם הוא נחמד מבחינת האופ,י הוא אוטומטית הופך לידיד זה קרה לי רבות אבל אין מה לעשות ממשיכים לחפש את האחת או האחד

sha na na revol

New member
כן,

למד שכשאתה אוהב מישהו, הוא היה יפה בשבילך בעולם. טוב להתאהב. נסה להכנס לקשרים עמוקים...

avishagy

New member
האם הוא לא דוחה ?

קרה שיצאתי אם מישהו שבמבט ראשון הוא לא ממש משך אותי אבל הוא לא דחה אותי אחר כך המוח - "מתרגל " ואתה מתחיל לראות דברים אחרים ואחרי סקס בכלל הכל נראה שונה אבל אם מישהו ממש לא מושך אותי ....הופך להיות ידיד שלי ואז אני לא מפסידה את האופי הנהדר שלו

כבר קרה... נתתי הזדמנות, והמשיכה באה יחד

כמה שזה נשמע הזוי... הסתבר בסוף שאני נמשכת אליו בטירוף עם הזמן
אבל אם האישיות לא הייתה כמו שהיא, לא הייתי מנסה מלכתחילה.

gringole

New member
תשובה כנה

לא. מהסיבה הפשוטה שעם כל הצער שבדבר צריך להמשך להכל בבן זוג שלך, אופי ויופי ביחד. אם אתה מאוד אוהב את האופי שלו אבל לא את היופי הוא יכול להיות אחלה חבר אבל לא בן זוג.

תשובה מהחיים

קרה לי, שהכרתי בחורה ממש חמודה באופי, הכרנו באינטרנט, ודיברנו מלא מלאאא , והיתה כימיה מטורפת, גם בטלפון היתה כימיה, הגענו למצב שאמרנו שאנחנו מתגעגעים אחד לשניה מבלי להיות אחד במחיצת השניה אפילו שעה... אחרי שנפגשנו, היא נמשכה אליי, אבל אני לא אליה, וזה התפוגג ונעלם. כמו שמישהי אמרה פה לפניי- אין תשוקה, זה לא יילך.

powertotheppl

New member
עוד תשובה כנה : )

אהבתי את מה שכתב "ניק אנונימי", אולי זה קצת עצוב אבל קרה שברשת הייתה "אהבה גדולה" ודיבור והערכה וצחוקים, ואז במפגש הראשוני הכל התפוגג, ויש בזה הגיון, תכלס איזה מן בחור כבר ישב לכתוב שירים באינטרנט? הרוב הם גיקים-על... מצד שני, לתת משקל-יתר לכל הנושא של סקס וסקסיות ומה שהכתיבו לנו מגזיני אופנה וכוכבי פופ וטלויזיה ודיאטות ואפילו סיפורי ילדים עם נסיכים בלונדינים (הו, האירופאים..) זה ממש טיפשי, ושיטחי, כמו שכתבו אם יש משיכה לאופי סימן שיש עיניין בבנאדם, יכול להיות שהוא מישהו ממש מיוחד שיכול לתרום לך הרבה בזוגיות, אז לא קופצים למיטה בשבועות הראשונים אלא מחכים ומכירים, ואז רואים אם יש חשק עז ללפות אחד את השני עד כלות או לא. מקסימום... מורידים כמה דרינקים............ בברכת הו ייסורי הבוקר, ההכרח לקום power

מזדהה עם הרוב.

ו... " ואז במפגש הראשוני הכל התפוגג, ויש בזה הגיון, תכלס איזה מן בחור כבר ישב לכתוב שירים באינטרנט? הרוב הם גיקים-על..." -תכל'ס.

למעלה