יוסי חץ

יוסי חץ

New member
אני לא רוצה ניהול אבל תביאי כבוד למה אני יזרק

כל חדר את תזרקי ואם תתנשאי יותר מידי אני נשבע לך אני מוריד לך פרופיל

על מי אתה מאיים יא ילד כאפות

עלק חדשה , אני פה עוד משנת 2003 , שאתה בכלל לא ידעת מה זה בלוגים ואת האיומים שלך אתה יכול לדחוף לתחת שלך מטומטם אתה וכל מי ש"סוגד" לך יאללה אני את שלי אמרתי, יוסי לך תחפש אותי בבלוגים לזרוק אותי...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יוסי חץ

New member
שמרי על שפה נאותה נשמה

כי לא קללתי אותך ואין לי ענין לא מאיים שבי בשקט את והבלוג שלך לא נכנס לשם ואני לא יכנס לשם אבל בחדר אחר לא רוצה לראות אותך זכותי< אם אני שם ניהול יאללה ביי

לוטוסית את ממש בדיחה מהלכת

רואים שאת בא להתגרות ביוסי חץ לוטוסית שמרי על שפה נקיה + נאותה + כבדי את חוקי תפוז זה יותר חשוב מהכל

יוסי חץ

New member
לכולם :

לכל אלה שיש בעיה איתי אני אוהב לעזור לא אוהב להרוס ומי שלא מכבד ומתנשא אז אני פועל כדי שלא יתנשא חוץ מיזה לא מענין אותי ניהול לא כלום ישנם דברים על עקרונות אני בפינה שלי רוצה להנות עם כולם כמו שאתם רוצים להנות ואני נהנה לי בסבבה שלי מי שרוצה להצתרף בשביל להנות מוזמן אני בכל אופן פה בבלוגTV באתי להנות להכיר אנשים להיות שמח ולא כל פעם מלחמות בגלל ניהול או קללות חלאס בואו כולם נהנה בבלוגים במקום לריב

DjXtrem

New member
גמרתם?

זה רק בלוג זה רק ניהול משום דבר עשיתם טלנובלה הלוואי וזה יהיה הצרות שלנו בחיים

יוסי חץ

New member
בואו נסגור ככה כל אחד בפינה שלו

אל תתעסקו וזהו אוהב את כולם אני אוהב לעזור כולל לאנשים ששונאים אותי ואם תנסו להתקרב אלי תראו שאני דובר אמת מי שלא רוצה פשוט מפסיד שבת שלום לכולם

יוסי חץ

New member
ל ו ט ו ס י ת <> הודעה מהחץ

פעם אחרונה את מדברת עלי פה < מהיום לא נכנס אליך לבלוג אל תכנסי אלי לבלוג אני רואה אותך בחדר לא מכיר אותך את לא אותי< אני אוהב את כולם וזהו את צרכה להבין שאת סתם עוד NICKNAME בשבילי שמלכלך תפה שלך על חרטות למה כולם יודעים שאני אוהב לעזור ואני עזרתי לים ואני תמיד יעזור לים אנשים איתך ובלעדיך

צודק יוסי

אני איתך .. אם אתה רוצה לסגור איתה תסגור סבבה ! אבל עלזה שהיא דיברה אליי ככה היא תעוף מכל חדר שאני יראה אותה .. וזה כבר וואלה אישי !!

מה קרה ספיר גם את התחלת?

וואלה אני ממש מפחדת מילדה בת 12 שמאיימת עליי בזריקות חחחחחחחחחח עלק אישי, מי מכיר אותך בכלל, יאללה לכי תעשי שיעורים. ותת רמה? מה קרה יוסי גילתי את הפרצוף האמיתי שלך שאתה נכנס באלף ניקים ומציף? זה נקרא ללכלך? שתהיו בריאים כולכם, אמן!

תגובה למפגרים שפה

אולי אני מפגר אולי לא.. אבל כולם פה בדיחה אחת גדולה.. כבוד שמה כבוד... יוסי תגיד מה אתה מסכן... ולא אני לא בא לריב איתך ולא כלום יאללה כולה בלוג על איזה כבוד אתה מדבר וואט זה פאק ניסגר איתכם משפחת החצים אלוהים תמצאו לכם חיים בחייאת עלק משפחת החצים ב90% אני בטוח שלא ראיתם אחד את השני... ועוד משהו יוסי תשכיל ותבין.. שעוזרים... לא מתגאים עם אגו נפוח אז אתה עוזר ואם אתה עוזר תעשה את זה בשקט ולא תחזור מליון פעם על זה ש"אני עוזר פה למלא ואני תמיד אוהב לעזור ואני ככה וככה" אם אתה עוזר כל הכבוד תעשה את זה בלי רוח... וספיר אני לא מחפש לשמוע ממך ולא תגובה ממך גם לא מיוסי הגבתי כי אתם כולם בדיחה אחת גדולה..פשוט לצחוק מכל הריבים המטומטמים האלה... יודעים למה... כי עוד שנה מי בכלל יזכור אותכם שאתם לא תהיו פה?? משפחת זאבים שהיו פה.. ומשפחת שועלים ומשפחת הנשנשים או משפחת המפגרים יאללהההההה... תמצאו חיים בחייאת אתם יותר עלובים מכל אדם שיש פה.. ולהנות אתם פותחים פה מלחמות נראה לי שכל ההנאה שלכם פה זה להעיף... אז... GET LIFE

אהה ועוד משהו יוסי

אני לא מכיר אותך ולא את כל המשפחה שלכם.. ואת האמת אני גם לא רוצה.. אבל יודע מה.. משהו אחד להגיד לך אתה ליפעמיים נסחף וראיתי איך הגבת כבר כמה פעמיים שלא קיבלת ניהול נעלבת והתחלת לדבר על עיניין של כבוד ושאותה אחת תוכל חרא על זה שלא קיבלת ניהול.. אין לי משהו נגדך... רציני.. אבל רד מהעניין של הכבוד... כי זה פשוט להיות עלוב... ושוב אין לי נגדך כלום ...

אנחנו בריאים תודה לאל !!

אני בת 16 לא 12 נשמה ומה שבטוח שאני בוגרת ממך פי מאה !! אני לא יפרסם פה בפורום כמו מעאפנה נושא שאפשר לסגור בפרטי תת רמה זה מה שאת !

למעלה