יוסי חץ

ילדת הפלא הכל קומבינות בתפוז.. חבר מביא חבר.

כמו טים היה ילד מושפע "מהזאבים שועלים מנהיגים" עשה טרור בפורום.. בסוף נתנו לו ולילד המפגר ניהול בטכני... בטח אף אחד לא רצה להיות מנהל שם. בקושי הפורום שם חי.. מצאו שני מפגרים/ שמוכנים לנהל את הפורום ולא מבינים כלום מהחיים שלהם... רק תני להם להיות כחולים זה הכל... יאלה עשיתם את הפאשלה תפרשו

צודק הכל קומבינות פה

אפילו פעם ידיד שלי מי פה רצה להיות פוליס והוא הגיש בקשה באמיול ותפוז שאלו אותו אם יש לו המלצה מאחד הפוליסים והוא אמר שאין לו והם לא קיבלו אותו בגלל זה .........אין לא יעזור בכול מקום צריך קומבינות, אבל מה אכפת לי מי זה הבעיה היא שהם עושים פדיחות לעצמם שהם נותנים להיות למשהו כמו יוסי חלק מהצוות כי הוא צריך להיות דוגמה טובה לא רעה כניראה שלאתר הזה לא חשוב איך הם ניראים טוב זה מסביר הכול על הרמה שלהם מה לעשות,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוייייייייי

לרחםםםםם כמה שאת מסכנה .. אני לא מפרקת חדרים כי לא מקבלת ניהול אני לא מהאלה אבל נראה שממש מפריע לך מה שיוסי עושה.. כלכך מפריע לך סגרי איתו שיחה אבל לא בפורום זה תת רמה .. ומשפחה אומללה את יודעת למי תגידי .. ואל תגיבי לי בכלל בחזרה חאלס ! ולא עשיתי שום פאדיחה .. !!!!!!! בבבבבבבבבההי !

יוסי חץ

New member
את עשית תפאדיחה שלך למה החצים אוהבים לעזור

רק את מבלבלת תמוח יאללה חלאס אוהבים אותך תהני בבלוג שלך ואם יש לך בעיה נעזור לך

מזושש

New member
אויי זה כזה עלוב ועצוב בו זמנית

שאני לא יודעת מה לעשות .. לרחם או לבכות.. תנוחוווווו !!!!! אבל מה זה מהרר... מה עובר עליכם?! משפחה עשיתם מהבלוג?! לא רגילים לניהול?! WTF??? לכו לחפש אנשים אמיתיים..

ספירי מה אמרתי לך?את לא מבינה עברית?

ארצהה כלבונת ארצה!!!!! 1 2 3 ארצה מייד מושפלת מיידית!!! יופי עכשיו תשבי בשקט הבנת שפחה?!!!

החץ

אין לך מושג איזה כח ועוצמה + חוכמה יש ליוסי חץ אחד אנשים הטובים שיש בעם ישראל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

j a s t i n

New member
במילה אחת "משפחת ../images/Emo27.gif"

חמודים כולכם ..

roni56

New member
לוטוסית

את מנהלת את הבלוג שלך ורק את תחליטי למי לתת ניהול לפי דעתי יש כאלו שראיתי בבלוגים שבאים בשביל ניהול ואם הם לא מקבלים הם יוצאים החוצא ממש גנון צריך להגיע לבלוג בשביל הכיף עם המשדר לא בשביל לקבל "כבוד" ניהול ובקשר ליוסי חץ פעם הוא קיבל ניהול בבלוג של מישהי לא זוכר מי זאת היתה וזרק לה את כל החדר והתחיל לקלל אנשים גם אותי אין לי משהו רע בקשר אליך יוסי חץ אבל אתה ילד מושפע מאוד וגם כן את ספיר אתם אנשים חדשים לוטוסית משדרת פה מספר שנים אני עוד זוכר אותה מהבלוגים הישנים אז ילדים.. תעשו קצת כבוד גם למבוגרים ממכם וגם לותיקים . ענת היא בחורה מקסימה (ענת זה השם שלך לוטוס אם לא שכחתי כן ?) לסופו של עניין רק את מחליטה מי יקבל ניהול ומי לא שיציפו עד מחר אל תתיחסי יש גם אנשים כאלו ילדים ליתר דיוק ומשפחת החצים חחח זה מצחיק מאוד אתם פשוט ילדים מושפעים ודוחים אותי באופן אישי. שיהיה לך שידורים מהנים לוטוסית אני מכבד אותך את נשמה מקסימה אל תתיחסי לחדשים פה הם חושבים שאם הם בבלוגים מותר להם הכל ....... אבל ~~~ רק אחרי מסך . משפחת החצים תקפלו את הזנב שלכם ותעלמו מהבלוגים אתם לא מועילים בכלל רק מזיקים יש הרבה גוקים בבלוג ואתם בולטים מקקים צאו החוצא לכו לבית שלכם לחיים שלכם אתם לא רצויים פה ולא אצל לוטוסית המשך גלישה נעימה לך לוטוסית [

יוסי חץ

New member
אני בא להנות ואני רוצה רק להנות ואם אפשר להנת

למה לא? כולם ביחד = משפחה

למעלה