יוסי חץ

יוסי חץ

New member
אתה מדבר כי אתה לא מכיר אותי

תכיר אותי ותדבר אני לא הורס לא כלום ולפעמים יש מתחזים שמתנהגים כמוני וזה הוכח ועכשיו אם לא אכפת לך שיהיה לך שבת שלום

דבר ראשון ..

אני ממש לא חדשה .. !! והכי לא מושפעת אם הייתי מושפעת גמאני הייתי רבה ומפרקת על ניהול .. וחאלס לדבר על יוסי ככה הוא בנאדם נשמהה ואינלי כוח עוד לדבר על הנושא הזה אל תכתבו עליי פה כלום ! בי .

תודה רוני

לא יכולתי לנסח יותר טוב את מה שרשמת. ולספיר, אולי את מכירה את יוסי בתור "ילד נשמה, מאמי ואחלה" אבל לצערי לי לא יצא להכיר אותו ככזה. אני פותחת בלוג פעם ב... ועד שיש לי חשק לשדר ובאים אליי אנשים שאני מכירה שנים מהצט, בא אדון יוסי רוצה ניהול, אני לא מכירה אותו ואני לא מביאה ניהול לאנשים שאני לא מכירה. שהוא רואה שלא מתייחסים אליו, הוא מתחיל לנבל את הפה ומתבטא כמו עבריין מקלד נוסח: "אין לי ניהול, לך לא יהיה בלוג," או " לא תתני כבוד אני אהרוס לך את הבלוג", ובדרך כלל אני לא מתייחסת לאנשים כאלו אבל הפעם הוא הגזים לגמרי, נכנס באיזה מליון ניקים מציף ובורח. לפי דעתי זה עבר כל גבול. אז ספיר לפני שאת מגיבה ובאה להגנתו תבררי מי זה יוסי באמת. צר לי באמת אבל אם זה שוב קורה אני אאלץ להעביר את זה הלאה להנהלת תפוז.

יוסי חץ

New member
אם היית מנסה להכיר היית רושמת סליחה

כי אני בכלל לא כמו שרשמת יכלת להכנס אלי לפרטי אבל שלחת בן אדם לסגור ומה עכשיו את עושה רעש כותבת דברים עלילות אין לי בעיה לא מזיז לי פה כלום אבל מי שיפסיד זה את ולא אני מי שאוהב יודע לאוהב מי שפוגע יודע לפגוע ניסית להכיר תחץ? לא ניסית רק השפלת ואי אפשר להשפיל אותנו שבת שלום לך סגרי נושא

אני אגיד לכם משהו בכנות

בהתחלה שהכרתי את יוסי גם אני חשבתי שהוא סתם ילד מושפע ומגעיל, אבל באמת שהכרתי אותו עם הזמן פה בפורום ובבלוגים איך שהספקתי לקלוט את האופי שלו עם כל "הערסיות "שלו
הוא באמת בחור טוב עם לב של נשמה ותאמינו לי שבתוך תוכו הוא רוצה להשתנות וגם הוא השתנה קצת מאז שהכרתי אותו ולטובה אז אולי יש לו רגעים שהוא לא שולט על עצמו או שעושה בכוונה לא יודעת אבל הוא באמת בחור טוב ולא צריך לשפוט אף אחד

שמנה וסקסית..כנסי.!!!

ממתי את מגיבה פה אה..ירדת לתרבות רעה (עברת לחברתי) טפוווו עלייך ועל הוויצ' שלך... עכשיו קחי את עצמך (הבזזים שלך) וקדימה תחזרי לפורום מבוגרים היידהההההה.!!! סיגו'ש...בואי רגע לצד רדי טיפה.... עוד קצת נו אל תתקמצני... אוחח כןןן.. עוד טיפההה נווו.... טפוווווווווו אמרתי לך לעבור למבוגרים כבר לא..??? חחחחח מוואההההההה

חחחחחחחח אורן

אני תמיד פה ימעופף , אני גם משדרת ברגיל חחחח ועכשיו על מי אתה חושב אתה יורק אה? כטפוווווווווווו על הטוסיק הסקסי שלך

יוסי חץ

New member
תרגיע תחברה שלך להזכירך אתה באת אלי לסגור

והיא ממשיכה אני אומר לך תגיד לה חלאס למה החצים זה משפחה של 40 איש שאתה לא מכיר וסתם היא פותחת תפה על חרטות החצים אוהבים אותה וסיגל יודעת שאני אוהב לעזור לכולם לא משנה גם לשנוא שלי

תגידו אם ילד ננטש בבית חולים או על סף דלת

ביתי הוא יכול להתקבל לאחת המשפחות שלכם :) או שבגלל שהוא עדיין לא משתמש באינטרנט אז הוא חסום ): הקיצררררררר די עם שטויות ודי עם המריבות :)

פחחחח

ואי אתם כאלה דפוווווקים לפעמים א..!! עדדדדדד יוסיי וסאאאאאאפ שלי ימעפננננננים מצאו לכם חייים במקום לריב עם היללדה הכי חמודה ביקוםםםם [סאפ פוני מתה עליך] ב...!! ימושפעעעעעעים כולה בלוג וחוצמזה מה הקטע כל ריב לפתוח את זה בפורום חחחאללס להיות צומיי מה אז פתחת הודעה בפורום במטרה שכולם יקראו וירחמו עליך ויגדו עד כמה יוסי רשע? אז את פשוט טיפשה :) אם יש לך בעיה עם מישהו סגרי את זה באופן אישי איתו [קחי דוגמא מאנשים משכילים האם האם] שכשיש ריב לא כל העולם ואחותו צריך לדעתתת יאללה תינוקות תתבגרררררררווו. ג..!! עשי טובה אל תעני להודעה זו <<<< יוסי סאפ ומשפחת החחחחיציייייייםםםםם עם אני יודעת על איזה יוסי מדובר וגם עם לא אני מתה על כול היוסי למינהם בבלוג וסאפ את בכלל מתוקה :) חווולה עלייייייכככם ופשוווט תעשו ביייייייג איגנוור על כל הצווומי שמתרגשים יותר מדיי ... זה עוזר .......

כפרהעליך יוס שלי

3> ו .. ל ו ט ו ס י ת - איפה שאני לא יראה אותך את תאכלי קיק .. מילה [;

אתם ממש מצחיקים

ספירי ויוסי תוסיפו אותי לרשימת החברים שלכם שתראו מתי אני מתחברת ותבואו לזרוק אותי. איזה 2 פאתטים

למעלה