יומני ערפדים

Berethor

New member
נכון

אבל לא צריך לשתות את כל הדם כדי להרוג אדם. בערך מעל לשניים ליטר זה מסוכן. ערפד הורג אם הוא 'שתה יותר מדיי' או בגלל שהוא לא מעוניין שהשני יהפוך(בגרסאות שבהם מספיק נשיכה בשביל להפוך).

קרניjack

New member
או פשוט נושך את העורק הראשי והאדם

מדמם למוות..."פשוט וקל"

Berethor

New member
את בטוחה?

הרי בדרך כלל הערפד נושך בצד, והפצע של הניבים בכוונה לא נועד להרוג.

קרניjack

New member
מי אמר שלא?

הרי, אם יוצא דם מהעורק הראשי- והערפד ניזון כמו שצריך ולא אכפת לו אם להשאיר את הקורבן בחיים או לא- מה זה משנה אם הפצע יהרוג או איבוד הדם יהרוג -כאשר המטרה מושגת?

AlexOnFire

New member
חח כן, אבל זה סתם לשפוך את הדם לאוויר. ערפד לא יכול לעמוד בפני "בזבוז דם" כזה ../images/Emo3.gif

קרניjack

New member
נו באמת../images/Emo3.gif

אז הוא "מחורר" יפה את העורק הראשי ושותה, זאת לא הנקודה...הנקודה שאם הוא משאיר אותו בחיים והאדם עדיין פצוע, הוא יכול לדמם ולמות וזאת בגלל הנשיכה ולא שתיית הדם.

קרניjack

New member
ואיך את עד עכשיו מתרשמת מהסידרה?

(בואנה, אני פשוט יכולה לעשות סקרים בקצב הזה
)

AlexOnFire

New member
חמוד, אבל הם קצת שינו את האופי של אלנה מהאופי שיש לה בספר. למרות שאני מעדיפה את אלנה של הסדרה קצת יותר מאלנה של התחלת הספר הראשון.

קרניjack

New member
קצת קשה לקרוא את הספר ולראות בו זמנית את

הסידרה לא? כאילו, מה שאת רואה בסידרה דיי שונה מהספר, ומה שאת מצפה מכל אחד לא כל כך מתאים לשני...קצת הורס לא?

AlexOnFire

New member
אני קוראת מהר ../images/Emo6.gif קראתי את ה4 הראשונים תוך... שבוע אולי טיפה פחות. אני מנסה לנתק את עצמי מהציפיות של הספר לעומת הסדרה.

קרניjack

New member
התחלת לקרוא ככשמעת על הסידרה או בלי קשר?

ואת לא יכולה להגיד שדאמון (או דיימון) בסידרה לא כובש
!

AlexOnFire

New member
כששמעתי עליה, חיפשתי אותה. את הראשון משכתי כי הייתי רוב היום בבצפר, אבל אח"כ יצאנו לחופש ובכיפור סיימתי את החלק השני והשלישי ואתמול את הרביעי (כן אני קוראת מהר, אבל הם גם דיי קצרים). ועכשיו נשארו לי פחות מ100 עמ' לסוף החמישי (שיעברו מהר), אבל זה כבר התחיל להימרח ../images/Emo6.gif

קרניjack

New member
אם את אהבת את דימדומים, או ספרים בסיגנון

אני ממליצה (פחות או יותר
) על סידרת הספרים של HOUSE OF NIGHT, הספר הראשון הוא MARKED. בטח ראית אותם בסטימצקי- אלא 4 ספרים שחורים שגם עוסקים בערפדים. הספר הראשון התחיל חמוד, וסיגנון הכתיבה היה משעשע ויותר שנון (בהשוואה לדימדומים) אבל ככל שהמשכתי לקרוא את הספר (אני קראתי עד השלישי כולל) הסידרה כתובה בפאקאציות (טוב שאין את המילים CRAP וHOMYGOSH בכל סצנה) וגם העלילה נהפכת להזויה בכל חלק, אבל אם את אוהבת את הסיגנון אני ממליצה לקרוא את הספר הראשון ולהחליט בעצמך.

Bartal j

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo58.gif לגבי אלנה של הספר

בספר הראשון היא מתוארת מאוד פקאצתית סוג של נערה בלונדית פופולרית שביום אחד משתנים חייה כשהוריה נהרגים בתאונה. כאילו אלנה היא דמות מאוד עגולה שמתעצבת במהלך הספרים ומשתנה, היא מתחילה מטינאייג'רית רדודה ומעודדת שרק דייטים ובנים יש לה בראש, והופכת ממש לאישה שמסוגלת להקריב מעצמה למען מי שהיא אוהבת.

AlexOnFire

New member
לא אהבתי את ההתחלה- ../images/Emo58.gif לספר. כל ה"מזימות" להשיג את סטפן והכול. אהבתי אותה הרבה יותר בשלישי. בזה הדמות הזו יותר טובה מהדמות הראשית של דמדומים - בלה. השינויים. ואפשר לראות את השינויים שזה פלוס גדול.

Bartal j

New member
אכן ההתחלה ../images/Emo58.gif לספר ../images/Emo63.gif

נראתה לי בהתחלה מאוד שטחית, הרגשתי כאילו אני קוראת דרמת טינאייג' רדודה והשתדלתי לא להפסיק בגלל החיבה העמוקה שלי לז'אנר הערפדים. לשמחתי ככל שהספרים המשיכו העלילה העמיקה יותר, הדמויות בגרו והשתנו לא רק אלנה, גם דיימון ובכלל ראו כיוון התפתחות מעניין של עלילה.

למעלה