יומני היקר ../images/Emo63.gif
* קמתי,תלבשתי,סתרקתי והתחלתי טיפול. מחוטבת למשעי ומאוששת מהחופש,מטופלת במקום חדש,יוצאת לדרך. פרוטוקול עם דיכוי מאד קל במטרה להשיג יותר זקיקים ולדעת המומחה (להלן:אני),אין סיכוי שאני לא מבייצת לפני השאיבה. * בכל אופן ולמרות הכול,העסק מתקדם בלי דרמות
קל ,קצר,רגוע ואלגנטי . אמנם יש רק 5 זקיקים,נשאבות 4 ביציות,וכמו ההיא המיתולוגית של ביאליק אני עוברת למצב דגירה על 3 הס-פנ-תעירים מושלמים
(זה יענו גוזלים אבל דומים יותר לפאקו). * לא יודעת מה קורה לי,הזמן טס,אני רגועה,אפילו די מאושרת. מלאת אמונה שהפעם זו הפעם!! * עוד כמה ימים בדיקה.והינה זה מתחיל. המיגרנה הכל כך מוכרת ומבשרת רע,הכאבים ברגליים. הייתי כל כך בטוחה.
* יום הבדיקה. לא הולכת. לא מסוגלת לעמוד בזה.כל הסימנים אחד לאחד של המחזור כבר כאן,ולמה אני שוב בוכה ושומעת את עצמי שואלת עד מתי וכמה אפשר. * עוד יומיים חולפים,הסימנים אותם סימנים-רעים-אבל אני עם בטן נפוחה מאד ונמאס לי לקחת את ארסנל תרופות התמיכה שקיבלתי,אז אין ברירה אני אעשה את הבדיקה. תרמתי מדמי,האחות נפעמת מהבטן שצועדת בגאון לפני שלחה אותי ל-US ואכן השחלות מוגדלות. עדיין זה לא אומר כלום. איך אני מעבירה את השעות עכשיו? *מול בית החולים יש קניון ,השעה עוד מוקדמת,הכל סגור.מחכה שיפתחו סופרפארם וקונה את המקל המיתולוגי. אם כבר ,אז.. ובשביל הקטע עד הסוף החלטתי לעשות את הבדיקה שם.בשרותים. בידיים רועדות נלחמתי עם הנילון והעטיפה. בשל הלוגיסטיקה המסובכת בהתארגנות מעל האסלה + ידיים רועדות בטרוף,עשיתי את מה שעשיתי לכל עבר חוץ מאשר למטרה עצמה
שספגה בסופו של דבר טיפות בודדות. מחכה ומחכה ומחכה,ו--לא הופיע פס בשום חלון
(זוכרים את חידון המקלות של רחל בפורום יואל הותיק,אז אני חושבת שמגיע לי מקל על שמי לאור ההישג של שני חלונות בוהקים בלובן מסחרר.) * טוב מתקשרים לשמוע מה גזר הדין. האחות: "מזל טוב ,את בהריון". אני : בטקסט שנון,רהוט ומקורי "לא נכון". כמה דימינתי את הרגע הזה בכל התקופה הארוכה שעברה. אם יהיו דמעות או צרחות של אושר,קפיצות לשמיים,בהלה,הלם?? הכל מתפוצץ בפנים ולא מתחבר לכלל תחושה או מילים. מבולבלת כל כך.כאילו מתבוננת בתסריט שמתרחש אצל מישהי אחרת. אני קמה לאט לאט מהמושב שאיישתי,לאחרונה מאד בשקט ,ובצעד זהיר יורדת לחוף.מפנה אחרי עוד אחד מהמושבים הותיקים בסירה. לא מדברת או חושבת על חששות.הכל הרי קיים גם אם לא נאמר. רוצה כמו שכתבתי כאן לפני מספר ימים,את מנת האושר הקטנה משבוע לשבוע,מבדיקה לבדיקה,עם תקוה גדולה ואמונה שהנס שלי הנירקם ברגעים אלה ממש יהיה איתי ושלי לבטח. אוהבת אתכם ומחכה להצטרפות מהירה של כולם.
|חמסה
* קמתי,תלבשתי,סתרקתי והתחלתי טיפול. מחוטבת למשעי ומאוששת מהחופש,מטופלת במקום חדש,יוצאת לדרך. פרוטוקול עם דיכוי מאד קל במטרה להשיג יותר זקיקים ולדעת המומחה (להלן:אני),אין סיכוי שאני לא מבייצת לפני השאיבה. * בכל אופן ולמרות הכול,העסק מתקדם בלי דרמות