יומני היקר

אלסי

New member
יומני היקר ../images/Emo63.gif

* קמתי,תלבשתי,סתרקתי והתחלתי טיפול. מחוטבת למשעי ומאוששת מהחופש,מטופלת במקום חדש,יוצאת לדרך. פרוטוקול עם דיכוי מאד קל במטרה להשיג יותר זקיקים ולדעת המומחה (להלן:אני),אין סיכוי שאני לא מבייצת לפני השאיבה. * בכל אופן ולמרות הכול,העסק מתקדם בלי דרמות
קל ,קצר,רגוע ואלגנטי . אמנם יש רק 5 זקיקים,נשאבות 4 ביציות,וכמו ההיא המיתולוגית של ביאליק אני עוברת למצב דגירה על 3 הס-פנ-תעירים מושלמים
(זה יענו גוזלים אבל דומים יותר לפאקו). * לא יודעת מה קורה לי,הזמן טס,אני רגועה,אפילו די מאושרת. מלאת אמונה שהפעם זו הפעם!! * עוד כמה ימים בדיקה.והינה זה מתחיל. המיגרנה הכל כך מוכרת ומבשרת רע,הכאבים ברגליים. הייתי כל כך בטוחה.
* יום הבדיקה. לא הולכת. לא מסוגלת לעמוד בזה.כל הסימנים אחד לאחד של המחזור כבר כאן,ולמה אני שוב בוכה ושומעת את עצמי שואלת עד מתי וכמה אפשר. * עוד יומיים חולפים,הסימנים אותם סימנים-רעים-אבל אני עם בטן נפוחה מאד ונמאס לי לקחת את ארסנל תרופות התמיכה שקיבלתי,אז אין ברירה אני אעשה את הבדיקה. תרמתי מדמי,האחות נפעמת מהבטן שצועדת בגאון לפני שלחה אותי ל-US ואכן השחלות מוגדלות. עדיין זה לא אומר כלום. איך אני מעבירה את השעות עכשיו? *מול בית החולים יש קניון ,השעה עוד מוקדמת,הכל סגור.מחכה שיפתחו סופרפארם וקונה את המקל המיתולוגי. אם כבר ,אז.. ובשביל הקטע עד הסוף החלטתי לעשות את הבדיקה שם.בשרותים. בידיים רועדות נלחמתי עם הנילון והעטיפה. בשל הלוגיסטיקה המסובכת בהתארגנות מעל האסלה + ידיים רועדות בטרוף,עשיתי את מה שעשיתי לכל עבר חוץ מאשר למטרה עצמה
שספגה בסופו של דבר טיפות בודדות. מחכה ומחכה ומחכה,ו--לא הופיע פס בשום חלון
(זוכרים את חידון המקלות של רחל בפורום יואל הותיק,אז אני חושבת שמגיע לי מקל על שמי לאור ההישג של שני חלונות בוהקים בלובן מסחרר.) * טוב מתקשרים לשמוע מה גזר הדין. האחות: "מזל טוב ,את בהריון". אני : בטקסט שנון,רהוט ומקורי "לא נכון". כמה דימינתי את הרגע הזה בכל התקופה הארוכה שעברה. אם יהיו דמעות או צרחות של אושר,קפיצות לשמיים,בהלה,הלם?? הכל מתפוצץ בפנים ולא מתחבר לכלל תחושה או מילים. מבולבלת כל כך.כאילו מתבוננת בתסריט שמתרחש אצל מישהי אחרת. אני קמה לאט לאט מהמושב שאיישתי,לאחרונה מאד בשקט ,ובצעד זהיר יורדת לחוף.מפנה אחרי עוד אחד מהמושבים הותיקים בסירה. לא מדברת או חושבת על חששות.הכל הרי קיים גם אם לא נאמר. רוצה כמו שכתבתי כאן לפני מספר ימים,את מנת האושר הקטנה משבוע לשבוע,מבדיקה לבדיקה,עם תקוה גדולה ואמונה שהנס שלי הנירקם ברגעים אלה ממש יהיה איתי ושלי לבטח. אוהבת אתכם ומחכה להצטרפות מהירה של כולם.
|חמסה

עמית@

New member
אוי אלוהים אלסי..

אין לך מושג איזה הלם והתרגשות שלא תתואר שוטפים אותי עכשיו. הלם כי- ואו- לא ידעתי לא שמעתי, התרגשות כי תיארתי- כי קיוויתי כי הנה זה בא וזה פה. אלסי- אני מניחה שאחרי שאני אשגר את ההודעה אני אדע מה הייתי צריכה לכתוב, הייתי צריכה לברך אותך אני חושבת, לומר מזל טוב ובשעה טובה והכי מגיע לך בעולם ושתהיי מאושרת. הייתי צריכה להפליג במטאפורות ובדימויים, הייתי צריכה להמשיל לך משל, לחבר לך שיר - לכתוב פואמה. מרגישה למרות שלא ממש מכירה - מכירה רק מקריאה ומתחושה. וזה כנראה מספיק בתנאים כאלה. טוב טוב טוב עמית

אלסי

New member
עמיתי יקרה

לא צריכה מטפארות,ובסופו של דבר ידעת בדיוק מה ואיך לכתוב ואני מרגישה ומתרגשת מההתרגשות הכנה שלך. חמודה,מקוה שמנת האכזבות מאחוריך ולאחר הברורים, שטוב שאת עושה, תמצא הדרך לטפל ברירית הסוררת ולאלף אותה לקליטת ההריון הכל כך מיוחל. כמעט צרפתי פה ת´ חיבוקי שאת לא אוהבת והחלפתי ברגע האחרון ב-
אה,ומזל טוב ליום ההולדת!

עידית ד

New member
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאא ......

אני רועדת אני בוכה אני צועקת אני כל כך רוצה לחבק אותך עכשיו אלסייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה אני מאושרת איחולים אח"כ אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אלסי

New member
עידדדדייייתתתתתתתיייי

צועקת לך בחזרה ישר באוזן. הירשת לי לפני כמה זמן לעקוף בסיבוב,אז עקפתי בזהירות ועכשיו אני מפעילה אורות איתות ואת מיד עוקבת אחרי.שמעת!! אחרת אני אאלץ לנשוך כל מיני עובדי ציבור למינהם... תודה מתוקה על המילים והשמחה.

עידית ד

New member
ראית איך שהדוור אתמול פחד ממך ../images/Emo3.gif

כנראה היית צריכה להכנס להריון כדי שהמיילים שלנו יגיעו בזמן
מתוקה שלי אני חושבת שקראתי את ההודעה שלך בערך 45 פעמים (אבל מי סופר..) ובכל פעם זה מרגש יותר - את גדולה אז אני נותנת לך כמה ימים להרגע ואז אני מתקיפה אותך בטלפון - ראי הוזהרת שוב מזל טוב נשיקות בכמויות מסחריות
עידית

gilal

New member
וואו, מדהים, מהמם../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

אני בטוחה שאת רוצה לצרוח מרוב אושר. אני כעמט התעלפתי. כבר חשבתי שתספרי משהו מאוד לא חיובי. הורדת לי את הלב לתחתונים. מה קורה איתך. לכי תחגגי. קולולולולו!!!! מזל טוב, מזל טוב!!! אני כל כך מאושרת בשבילך. דרך צלחה. גיל

../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

איך אפשר לכתוב לך את מה שאני חושבת כשכל מה שבא לי זה לצרוח משמחה? אני פשוט לא מצליחה להביע את עצמי... אז כל מה שאומר זה שיהיה לך הריון קל, כיפי ומשעמם נורא. איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חנה

אלסי

New member
תודה חנה ../images/Emo24.gif וואו ´תרגשתי

אני שעוד לא מעיזה לחגוג שואבת המון התרגשות מההודעות והשמחה האמיתית של השותפים הותיקים שלי למסע.שמכירים את הסיפור גם על בשרם. שרק יהיה כיף,לכולנו.אושר פשוט שממלא כל תא בגוף.
וליטוף על הבטן לשיר.

..נעמה

New member
ואאאאאאווווווו../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif

אני לא מאנמינה! קראתי וקראתי את מה שכתבת ואת האמת - לא ידעתי למה לצפות. איזה כיף!!! איך שימחת אותי.

תשובתו של היומן

אני מכיר את אלסי די הרבה זמן כותבת די מעט בסך הכל מלבינה ככה את דפי ברבים מדי פעם מוסיפה כמה מילים אבל לא יותר לפעמים גם משתמשת בתחליפים אלקטרוניים כאלו, אבל לא מקנא, לא בראש שלי בזמן האחרון זנחה אותי יותר טענה שזה הזמן לעבוד על הגוף הלכה לעשות ספורט, הניחה אותי על המדף ידעתי שמישהו אחד מבין שנינו ישמין מזה לא ניחשתי שדווקא היא לפעמים בשנפלה לה המוזה ספרנ לי הכל בעיקר ברגעים הקשים לא קל להשען על יומן בסופו של דבר והנה, עכשיו היא רצה לספר לחבר´ה אבל בינינו מגיע לה אלסיונת המשך מוצלח מוצלח תכתבי ליומן מדי פעם או תתקשרי זה גם עובד ליאור

אלסי יקרה

אלו בשורות נפלאות מאחלת לך שהנס הזה ימשיך לרקום עור וגידים (ואת שאר האיברים ונשמה גדולה). רק טוב זוהרה

אלסי

New member
זוהרה ../images/Emo42.gif

תודה. צרפתי לך שמש כדי שתאיר ותחמם כל פינה שנותרה כואבת. מאחלת שהחלל שנותר ישטף במהרה על ידי גל חדש של אושר,מלא.

אלסי

New member
היי you,הקול שמאחורי היומן

אהבתי את הדיבוב . תשמע,יש כאלה שרצים לספר לחברה אבל תמיד חוזרים למקורות. תודה על כל השיחות שבדרך,הטיפים והעידוד.מצפה להמשך החניכה בצעדים הראשונים הבאים.

רוני@30

New member
אוי, איזה יופי, איזה אושר, איזה כיף

אלסי- איזה סוף טוב ומרגש לפרק הזה ביומן אני מאחלת לך שפרקי היומן הבאים שלך יהיו מלאים בחוויות טובות ובנקודות ציון בדרכם הבריאה והבטוחה של ילדייך. נדמה לי שאת מותיקות הפורום, ושאני זוכרת את שמך עוד מימי יואל. אם אמנם - אז ברכות כפולות ומכופלות על הירידה מהסירה שחתרת בה זמן רב.
רוני

אלסי

New member
רוני יקרה

אכן ותיקה.השארתי אפילו שקע במושב כשקמתי ממנו
מאחלת שגם פרקי היומן שלך יתמלאו במהרה בטוב ובשמחה,ותניחי גם את המשוטים מאחוריך.

סיגל 01

New member
הצמרמורת לא עוברת כבר המון זמן

ואין סימןלכך שאני עומדת להפסיק להצטמרר. וואהו. איזה סיפור. רק ספר מתח מעולה יכול להבנות בצורה כ"כ נכונה, עם השוס הזה בסוף. בשורות נפלאות. את בהריון! מזל טובבבבבבבבב!!!!!

אלסי

New member
תודה סיגל

עוד אחת מהותיקות שחותרות בשקט .תודה על התגובה ומאחלת לך במהרה להגיע לחוף מבטחים ולהביא לכאן את הבשורה האישית המרגשת שלך.

למעלה