יומולדת לגפן-שאלה

niro levi

New member
אני לא טובה בכלום.. חחחח

עדיין לא מצאתי איזה נושא או תחום שאני טובה בו.. אהה תודה דרך אגב עכשיו אני יודעת איך קוראים לו.. כן אני יודעת שהכינוי שלו הקודם היה טימון

Lilosh95

New member
אז אם כולכם אהבתם...

אני אדבר עם עומר ונתחיל להריץ ת'ענייין כי לרוב יש בגרויות ומתכונות והכל אז נגמור מהר לפני היומולדת... יש גם חופש אז זה יוצא סבבה רצחח

Lilosh95

New member
חחח ../images/Emo6.gif

ואני פה

Ofiraaaa

New member
רגע, את הלכת היום להופעה בטבריה?

כוסעמק חחחח אני מתאפקת לא לצאת עליה

Lilosh95

New member
אני?

לא.. וזה מטומטם לשאול שאלה כמו שהיא שאלה.. זה כמו שקרה היום במקיף שאלו את חברה שלי בזמן שהיא משתמשת בטיפקס ורואים "יש לך טיפקס?" מן הסתם שיש לה?!

niro levi

New member
איזה שאלות מפגרותתת

כאילו מההה למה לשאול שאלה כזאת מפגרת אם התשובה עליה כל כך ברורה והשרוני הזאת שיגעה אותי כבר... אני לא יכולה יותר.. שאור תחסום אותה כבר חח לא נראה לי שלעוד מישהו יש עצבים אליה..

niro levi

New member
שמעי שיגעת לנו את השכל

דייייייייי דיייייייי דייייייי דיי עם כל השאלות המפגרות האלה.. דיי לשרשר לא נכון.. דיי להציק לכולם.. פשוט דייי את משגעת את כולנו בפורום הזה כאילו למה באת לפה? למהההה? להציק לנו? לשגע אותנו? אז אם כן.. וואלה הצלחת.. כל הכבוד המשימה שלך הושלמה עכשיו את מוזמנת לעוף מפההה ולא לחזור.. אם חסמו אותך פעם אחת את צריכה להבין שאת משגעת לנו את השכל ולא לפתוח עוד משתמש וגם איתו לשגע אותנו.. הקיצ תפסיקי לשלוח לפורום הזה הודעות ולכי תחפשי אנשים אחרים לשגע כי אותנו הצלחת.. שלום שלום ואל תבואי לי בחלום...
פייוווו
הוצאתי את זה סוף סוף חחח

למעלה