יומולדת לגפן-שאלה

niro levi

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

אני לא יכולה איתה היא כזאת מפגרת.. היא כבר שאלה כל אחד מאיתנו איזה 18642145654 פעמים בני כמה אנחנו... או איך קוראים לנו.. ובקיצור את כל השאלות המפגרות שהיא שואלת כל יום כל היום..

דורה17

New member
או כמה שמן אנחנו מעריצים את סינרגיה

חחחחח ארררר היא מחרפנת...

niro levi

New member
קודם כל לפני שאת מקללת...

תבררי אם את שולחת את זה לבן או בת.. כי במקרה הזה אני בת ודבר שני וואו איזה קללה שאני יחנק.. שמעי ילדה קטנה ומעצבנת שיגעת לכולנו את השכל את לא מעניינת אף אחד.. את מוזמנת לעוף מפה.. כי אם לא שמת לב את ממש אבל ממש לא רצויה פה.. אף אחד לא אוהב אותך.. ואנחנו כבר לא רומזים אנחנו אומרים לך בשיא הפשטות.. אז יאללה עופי מפה שלוםםם ולא להתראותתתת ביייי

Lilosh95

New member
מה נסגר?

בהצלחה בבגרויות שהיו לכולם היום...

מצאתי שתי ברכות פשוט תבחרו או הביעו את דעתכם

זה: בכל גיל וכל שלב, גם בקיץ גם בסתו, יום הולדת זה אומר שעוד שנה עברה חבר. ישנו משבר המעבר, תמיד יגידו :אין דבר. רק הקידומת השתנתה, זה רק הגיל ולא אתה. או זה: זהו זמן של אביב, חג ופריחה, כשיום הולדתך מתקבל בברכה שנה נוספת עומדת בפתח ותוכניות לרוב יש לך. רצינו לאחל: המון הצלחה בכל מה שתעשה. שיתגשמו כל משאלותיך, שיברחו פחדיך. שתדע רק אושר, עושר וחשוב לשמור על כושר. שבכל יום תחגוג מחדש, ושתהיה לך שנה מתוקה מדבש. שתמיד תראה את האורות הקטנים ואת הכוכבים הרחוקים ושניצוץ האור שבלבך יאיר ויעלה שלהבת להאיר לרבים להאיר לבבות ולכל אשר תשלח ידך תצלח דרכך

Lilosh95

New member
דיי רציני?

אמרו לי ה-25... ואני כולי אומרת ישלנו עוד 4 ימים נספיק.. יאלה להתחיל לזרז עניינים.. עכשיו אני הולכת לראות את אחותי הקטנה מופיעה וכשאני יחזור נתחיל לזרז... [אתם יכולים להתחיל גם בלעדיי, עומר- מה נסגר קולאז' במחשב או ששולחים למישהו כסף?]

למעלה