יומולדת לגפן-שאלה

Lilosh95

New member
אממ משהו בינוני כזה....

לא קצר מידי אבל לא חופר מידי... משהו שיראה לו שאנחנו אוהבים אותו ומאחלים לו מזל טוב...

N o y 1 6

New member
את זה אפשר לכתוב גם בשורה אחת../images/Emo3.gif

טוב..נראה אם עדיין נשארה בי יצירתיות מהתקופה שלפני המתכונות

Lilosh95

New member
ובסוף מה נסגר שעושים?

שלישי+רביעי+חמישי יש חופש אז אני יהיה כל היום במחשב ונוכל לגמור את זה צ'יק צ'אק

עוד רעיונות...

ככה אפשר גם להדפיס את התמונות על כרית. ככה שכרית קטנה זה בסביבות 65-70 כרית גדולה בערך 85-90 וכרית ממש גדולה 120. אם אני זוכר נכון... וגם אפשר להדפיס חולצה אבל זה מעפן

Lilosh95

New member
לפי דעתי הרעיון של התמונה הכי מקורי

כי כרית הרוב מביאים.. וגם השאלה איך נביא את הכסף....

טוב ככה נעשה את זה לדעתי.. (לוקח פיקוד../images/Emo195.gif)

צריך מישהו שיתן את הכתובת של הבית שלו לכולם בדרך פרטית כמובן! וכולנו נשלח לו במעטפה קטנה וחמודה. (לא להתקמצן על הבול!!
) אני חושב שמספיק בין 3-5 שקל מכל אחד, אנחנו דיי הרבה... מי שיכין את התמונה יצרוב אותה ויילך לפתח אותה בגודל גדול ככל שהכסף יספיק
ויעביר את זה למי שיעביר את זה לגפן .. (מומלץ שמי שמעביר לגפן יהיה זה שיאסוף את הכסף וייתן את הכתובת שלו) אם יש לכם רעיונות יותר טובים להעברת הכסף, תציעו פה. -תזכרו, כולנו אחים, מתחברים למטרה קדושה. (אויי ויי למידה למגן במחשבת משפיעה עליי רע.)

Lilosh95

New member
כל הכבוד על לקיחת הפיקוד...

וכדאי שמי שלוקח לגפן יהיה זה שמפתח ויהיה זה שיאסוף תכסף.. אם כן אז אני יתחיל לעשות תקולאז' וישלח לו והוא יעביר את זה לדיסק וילך לפתח.. אז יאלה תתחילו לשרשר תמונות של רועי [אין לי ממש XD, בושה
]

שלומיתת

New member
אני בעד ש

מי שיארגן את הקולאז' יקבל את התמונות במקום להתחיל לשרשר אותן פה כל מי שיש לו תמונות יפות שישלח לממשיך לרוץ
אני לא מאמינה שקראתי לך ככה

שלומיתת

New member
זאת הבעיה

כי להתחיל עכשיו לארגן כסף זה בעייתי נורא,בעיקר בגלל שאין זמן. ולארגן את זה על קאפה זה עולה כסף,ואין פה מי שיתחיבב שיוחזר הכסף

N o y 1 6

New member
מגיבה

*ולא כי ביקשת ממני
* נראה לי רעיון טוב חחח באמת עדיף שמי שיצרוב את התמונה זה זה שייתן לו את המתנה.. אז צריך למצוא מישהו שגם יש לו את החנות עם ה.......כל הדבר הזה
וגם מישהו שהולך להופעה בתאריך הכי קרוב
ו.......זהו

Lilosh95

New member
אני לא יוכל לתת לו ../images/Emo10.gif

לא יוכל להכנס ליום הסטודנט בב"ש וכל שאר ההופעות נורא רחוקות לי...

למעלה