יום שני

Rioter

New member
יום שני ../images/Emo42.gif

איך עבר היום?
- בגזרתי: זהו, תיאורטית נרגע הלחץ. עוד מעט תעודות, מקווה לא לקבל נכשל בתעודה בפעם הראשונה..
התבטלו שעתיים מחשבים, מועדי ב' הסתיימו ואפשר לעצור רגע, לחשוב ואפילו לנשום.

יום ארוך ומשעמם../images/Emo122.gif

הייתי חצי רדומה כל היום (הייתה פעילות מיוחדת ומשעממת במיוחד, למרות הפוטנציאל) ואני בקושי זוכרת שקרה משהו

מין פאנל בחירות כזה

הביאו כמה נציגי מפלגות ועשו לשכבות י"א י"ב של הבי"ס שלי פאנל מוזר כזה, שפרקליט המדינה לשעבר (ערן שנדר) הנחה, והם קשקשו וקשקשו וקשקשו ובאמת שזה לא היה מעניין כמו שזה נשמע (זה היה יותר מדי ארוך, הרבה יותר ממה שאפשר לסבול בבת אחת בלי הפסקות באמצע ובלי למתוח את הרגליים
) למרות שהרעיון נחמד ואני שמחה שראש המועצה החדש של היישוב שלי חשב על זה ואירגן את הכל...

Rioter

New member
הו, זה היה אצלנו בחמישי שעבר

(לפני שבוע וחצי ז"א) דווקא היה ממש נחמד, עד הקטע שהרגשתי נורא ואבא בא לאסוף אותי באמצע
אצלנו הנחה איזה מישהו שכולם טענו שהוא מפורסם, אבל לא הכרתי... שבי זרעיה (?) נראה לי, משהו כזה. הצבעתם למועמד המועדף עליכם? והיה בהתחלה את הזמן להסתובב?

זה היה יותר היכרות עם המפלגות

למרות שהליכודניק הבריז ותירץ בתקלה טכנית, שהוא לא ידע שזה היום...
הארגון היה קצת עקום כי נתנו לנו 3/4 שעה להגיע מהבי"ס לאולם, אבל זה לוקח 5 דקות ברגל, גג 10 אם הולכים ממש לאט, אז חיכינו המון זמן ואז גם אחד מהם איחר...
בסוף עשינו מין הצבעה כזאת עם קלפי והכל, אבל לכל המפלגות ולא לפי מי שהגיע בטח מחר נגלה מי ניצח

Rioter

New member
אבל זה 45 דק' להסתובבות כזו, לא?

מצחיקים
דווקא אצלנו היה מאורגן להפליא

חחחח הסתובבות?../images/Emo6.gif

זה היה בתוך היישוב
איפה שאני גרה
אין מה להסתובב שם
וגם לא יכולנו פשוט להתרחק וללכת הביתה כי היינו אמורים להיכנס בכל רגע... ולא רציתי להסתבך עם המחנך שלי

Rioter

New member
לא יא סטלנית

הסתובבות במתחם של ביה"ס, נציגי מפלגות בתעמולה מגניבה כזו, עומדים ומנסים לשכנע אותך למה להביא להם את הקול שלך...

חחחחחחח לא../images/Emo6.gif

היינו באולם מחוץ לבי"ס, סוגשל האולם הרשמי של היישוב
זה ממש ממש קרוב לבי"ס, אפשר להגיד "בסוף הרחוב" (אם הרחובות פה רק היו מסודרים בצורה כזאת
) היו בסה"כ 4 נציגים והם איחרו ולקח להם שעה להגיע >< ולאף אחד מאיתנו לא היה באמת עניין לדבר איתם לבד במילא
סתם עמדנו תקועים בחוץ וחיכינו שנוכל להיכנס בזמן שכל מיני אנשים הזויים לגמרי דחפו לנו סטיקרים לידיים

Rioter

New member
די ../images/Emo2.gif

היו אצלנו עשרה נציגים מכל מפלגה, ומלא מלא מלא (מלא!!!!!!) חברה ממטה של כל מפלגה.. עם חולצות.. וזה.. היה מעניין
חבל שיצא אצלכם ככה, יש פוטנציאל!

אה, אז צדקתי במה שחשבתי...

זה באמת לא משהו מאורגן קבוע כזה
כי לפי מה שהבנתי, ראש המועצה שלנו ניצל קשרים והצליח לארגן את זה (היו אמורים להיות 5 סה"כ, אחד מכל מפלגה אבל אחד הבריז) ואנחנו כזה יישוב קטן שאף אחד לא יטרח להכניס אותנו לתוכניות הגדולות והמגניבות של בתי ספר אחרים

Rioter

New member
אני שומעת את מה שאת אומרת, וזה נשמע לי כמו...

"אויאואיאואוייייייייייי אנחנו כזה יישוב קטן שכולם מקפחים אותנוווווווו אויאואיאיאאאאויייי"
( * שומעת, קוראת... אותו דבר)

Rioter

New member
תקראי שוב את המשפט האחרון שלך בהודעה הקודמת,

לא נשמע שאת נהנית XD

למעלה