יום שני

נמש164

New member
חכה חכה!../images/Emo123.gif

כשאני ימצא מה מציק לך.... (רמז: חייך יהיו אומללים
) ושיר, פשוט שכחתי ממנו, היו לי דברים יותר גרועים ומצחיקים
ד"א, ביום שישי התמסרתי עם חברה עם כדורסל ואמרתי לה "אל תזרקי עוד" והיא לא שמעה את ה"אל" ופוצצה לי את הפרצוף
(ירד טיפה דם בגלל הגשר אבל בקטנה
) קיצר, עד כמה שזה כאב פשוט נקרענו מצחוק ובגלל שאני צחקתי אז כולם צחקו

Rioter

New member
חחחחחחחחחח אומייגאד ../images/Emo2.gif לא נעים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נמש164

New member
בכלל לא../images/Emo6.gif

מחר תגיע התעללות נוספת- יש לחברה ממש טובה שלי יומולדת לקונים לה זר בלונים
אני יכין עוגה
הוסיפו לנו תעבורה!!!!

eliav16

New member
ההבדל הוא

שאני כבר יודע מה מציק לך
אהה ואם את רוצה לדעת מה מציק לי, אז זה המנהל הסקסי שלנו חחח [יש אצלנו בנות שמפנטזות עליו
] וסגנונות מזרחית ודיכאון, בלתי נסבל

o p c

New member
היה יום מוזר

התחיל חרא והשתפר, נקווה שהמגמה הזו תמשיך גם מחר->צו ראשון

Drenthe

New member
../images/Emo178.gif היום הכי דאבל בשבוע

על אף שבימים אחרים יש גם דאבל שיעורים במספר מקצועות,היום הוא היום הכי מתיש, תשאלו אותי למה? כי שעה רביעית וחמישית היסטוריה! אוח איזה שיעמומבוס. אחרי זה 2 פיזיקה שזה דווקא כן מהנה, אבל אחרי 2 היסטוריה זה לא תמיד הכי אחי

Drenthe

New member
אני לא סובל היסטוריה

המורה רגיל האמת מכל הבחינות, אבל אני מתקשה לסבול את המקצוע הזה; אני מרחיב את הידע הכללי שלי בעיקר מקריאת ספרים, ולא רואה שמלחמת "הונקונן שוינגוקינשוד" במפרץ הוינרלינסור בין שוקו ומוקו משפיעה על אורח-חיי... בדוגרי, אני לא סובל מקצועות שדורשים לימוד בעל-פה למבחן; הרי מה התועלת של המורה בכלל ושל המקצוע בפרט, אם הוא בא לבדוק את יכולת השינון שלי? מבחינת ציונים אין לי בעיה כלל, ממוצע הסמסטר שלי היה 99 ( עם 99 ו98 ), אך לדוגמא במבחן השני שקיבלתי בו 49/50, כמה ימים לפני המבחן, לא ידעתי בדיוק מה אני אמור ללמוד; זה רק מראה שלא דורש לימוד יום-יומי כמו שהמורים מדגישים מדי שנה בהתחלה... מקווה שהשנה בבגרות אוציא 97+ בסופי, ולא אלמד היסטוריה יותר בחיים שלי

נמ עשיתי שלח לפני הזמן:p

מעבר לזה^ אני לא באמת חושבת שאני אזכור את החומר הזה יותר משבועיים אחרי הבחינה.. רק את הדברים שנורא מעניינים [ואין הרבה כאלו]

Drenthe

New member
כנ"ל לגביי

פעם חברי לכיתה אמר את זה למורה לגאוגרפיה, אז הוא ענה לו : " אתה לומד לא נכון "..........

eliav16

New member
היסטוריה זה רע ../images/Emo88.gif

ופעם אחותי הכריחה אותי להכנס איתה לקורס באוניברסיטה וזה שעה וחצי בלי הפסקה!!

למעלה