בדיוק ככה, לא מחתימים
E eliav16 New member 20/1/09 #76 היי ששש ככה זה היה כשלמדתי לפני שנתיים עכשיו זה רק הפגישה הזאת וזהו. ו... אממ לכל דבר יש יתרונות וחסרונות
היי ששש ככה זה היה כשלמדתי לפני שנתיים עכשיו זה רק הפגישה הזאת וזהו. ו... אממ לכל דבר יש יתרונות וחסרונות
R Rioter New member 20/1/09 #77 אני חושבת שאנחנו פשוט מנסים לעודד את עצמנו לנוכח העובדה שאתה לא לומד שלושה ימים בשבוע... אל תקח את זה אישית!
אני חושבת שאנחנו פשוט מנסים לעודד את עצמנו לנוכח העובדה שאתה לא לומד שלושה ימים בשבוע... אל תקח את זה אישית!
E eliav16 New member 19/1/09 #8 אני ../images/Emo13.gif לא התעוררתי לביה"ס וכך התחמקתי מ"שיחת מוטיבציה" . אתמול עשיתי 20 ק"מ באופניים והיום השרירים שלי תפוסים.. [צריך לזכור לעשות מתיחות ] יש לי תחושה של סאטלה, משהו מוזר חחח מקווה שלא שמו סמים בכריות או בחלב
אני ../images/Emo13.gif לא התעוררתי לביה"ס וכך התחמקתי מ"שיחת מוטיבציה" . אתמול עשיתי 20 ק"מ באופניים והיום השרירים שלי תפוסים.. [צריך לזכור לעשות מתיחות ] יש לי תחושה של סאטלה, משהו מוזר חחח מקווה שלא שמו סמים בכריות או בחלב
E eliav16 New member 19/1/09 #13 לא כשרוצים להכניס לך לראש שאת צריכה לרדת ל4 יח' אנגלית ו4יח' מת'! המנהל לא מאמין לי שיש לי עכשיו מוטיבציה לעשות 5,5
לא כשרוצים להכניס לך לראש שאת צריכה לרדת ל4 יח' אנגלית ו4יח' מת'! המנהל לא מאמין לי שיש לי עכשיו מוטיבציה לעשות 5,5
נ נמש164 New member 19/1/09 #45 פעם אחרונה שנסעתי באופניים...../images/Emo6.gif זה נגמר ממש רע עפתי והתרסקתי על הכביש, אני פשוט כשרון
פעם אחרונה שנסעתי באופניים...../images/Emo6.gif זה נגמר ממש רע עפתי והתרסקתי על הכביש, אני פשוט כשרון
R Rioter New member 19/1/09 #47 אומייגאד ../images/Emo2.gif איפה היית בשרשור "מי אני" עם העובדות המשעשעות?
נ נמש164 New member 19/1/09 #53 הייתי זאת שפוחדת מ-../images/Emo65.gif הכל קרה לי, ומה שלא, אני רק צריכה לומר תודה כי זה הולך ונהיה יותר קשה מפעם לפעם
הייתי זאת שפוחדת מ-../images/Emo65.gif הכל קרה לי, ומה שלא, אני רק צריכה לומר תודה כי זה הולך ונהיה יותר קשה מפעם לפעם
R Rioter New member 20/1/09 #61 אחלה משפט ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif אז אני משנה את השאלה: איפה היית עם הסיפור הזה... חחחחח
אחלה משפט ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif אז אני משנה את השאלה: איפה היית עם הסיפור הזה... חחחחח
E eliav16 New member 20/1/09 #66 ../images/Emo6.gifתזכירי לי מאיזה סוג בלונים את פוחדת? מהרגילים או מהאלומיניום? פשוט יש לי חבילה של בלונים רגילים בדיוק בשבילך
../images/Emo6.gifתזכירי לי מאיזה סוג בלונים את פוחדת? מהרגילים או מהאלומיניום? פשוט יש לי חבילה של בלונים רגילים בדיוק בשבילך