יום שני

Drenthe

New member
מצחיק שלפעמים

אתה יושב שורה ראשונה, המורה מתייצב מולך ומסביר, ואתה מסתכל עליו אבל חצי ישן. קרה לכם פעם? ( פעם שעברה שקרה לי, הסתכלתי על המורה והתפללתי לאלוהים שהעיניים לא יעצמו לבדן ).

eliav16

New member
לא תמיד, לפעמים לא נעים לישון מול המורה.!

לפחות אצלנו....... יש לו תחביב לזרוק את הצרור מפתחות על מי שישן, זה עושה מספיק טראומה כדי לא לישון באף שיעור שלו

גם לי יש בעיה עם הקטע של ה"ללמוד בעל-פה"

כי המון אצלנו מקבלים ציונים מעולים בלי להבין כלום, רק משינון
. וזה עלוב לדעתי, באים לבי"ס הרי בשביל ללמוד. אבל זה מקצוע מעניין ביותר לדעתי, החומר של יא' מעניין מאד לדעתי. אבל יכול להיות שזאת רק אני

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifהאמת בהיסטוריה החומר ממש מעניין השנה

אני(אני ששונאת כ"כ היסטוריה) חושבת שהחומר הזה ממש מעניין...כל אחד גם צריך לדעת על זה(שואה וזה) זה לא כמו שנה שעברה- באמת היה אידיוטי לזכור כל כך הרבה פרטים על דבר שהיה אפשר לסכם בעמוד. גרמניה זה חשוב

יום מבלבל משהו../images/Emo178.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

1-2: מתמטיקה. אני פשוט שונאת את השיעור הזה
3-4: תנ"ך. בלעט. 5|: היסטוריה.. היה דווקא משעשע 6: ספורט. חראגיל לא השתתפתי
7-8: רישום חזרתי הביתה קצת מבואסת משיעור רישום, ובדרך חשבתי לעצמי מחשבות קצת בודדות, הגעתי הביתה ישר למסנג'ר, ואיך שהתחברתי הX שלי שחודשיים לא דיברתי, שמעתי, או ראיתי אותו, ממש כמו מת, שלח לי הודעה וסיפר על חייו החדשים.
אעאע וגם קיבלתי פלאפון חדש ויפה

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifעוד יום בבית../images/Emo13.gif

יש לי מחר מתכונת במת', אז נשארתי בבית.. חרשתי להנאתי, ואין לי מושג אם אני מוכנה או לא
אני מקווה שלא יהיה קשה מידי

PoisonSnowFlake

New member
אוף , יום מעפן ../images/Emo46.gif

המתכונת בהסטוריה הלכה פשוט חרא. המורים דפקו אותנו עם חומר שהם לא לימדו, וכתוצאה מכך לא הייתה לנו בחירה בכלל. הם פשוט סאדיסטים! למדנו בעל פה בערך 9 דפים של מדיניות החוץ התוקפנית של היטלר ולא היה אפילו סעיף\תת סעיף\אזכור של זה!
אה והצו ראשון שלי למחר יתבטל :( תנחמו אותי!

Rioter

New member
מוזר הקטע עם היסטוריה

אבל כן, זה הכי מבאס לשנן בטירוף חומר שבסוף לא מופיע... בגלל זה אני תמיד עושה סינונים במה שאני לומדת
(או: משננת) למה מתבטל הצו הראשון?
(אייקון "נחמה", כי ביקשת שננחם אותך).... אבל באופן כללי אני יותר בעד המחייך ->

Insanity Is Me

New member
הייתי ביד ושם.

חוויה באמת בלתי נשכחת. יש מעט מאד אירועים שמשפיעים עליי באופן כ"כ קיצוני וזה אחד מהם, בהחלט לא יכולתי להוציא את זה מהראש. זה חדר לתודעה שלי בצורה משמעותית. אני מאמינה שזה שינה אצלי כמה דברים בנקודת המבט שלי על זה ובכלל את התפיסה שלי. יש שם בחוץ קרון נוסעים מקורי שמלפניו חומה מאבן ועליה חרוט מצד אחד באנגלית ובצד השני בעברית. המילים האחרונות של המשפט פשוט נחרטו לי עמוק בזיכרון ולא יוצאות לי מהראש, משהו על קיין והבל, ומה שנחקק לי הוא כזה: "If you see my other son Cain, tell him that I" וככה זה נגמר. עוצר נשימה. כל מי שלא ביקר עדיין - חובה! במיוחד לפני הנסיעה לפולין - אני גליתי שאני ממש לא מעכלת את זה יפה ועדיף שלא אסע. פשוט הייתי קפואה אחרי זה, רק בהיתי ובקושי הוצאתי מילה במהלך כל הסיור הזה ואחריו. [אגב, הם עושקים תלמידים
13 שקל לכוס קטנה של נס!] בכל אופן, הייתי שם מטעם הבי"ס כמובן מהבוקר עד אחה"צ [4 בערך]. אחרי זה הלכתי לסבתא, סבא חזר מחו"ל אז ראיתי אותו והוא הביא לי שוקולד D: ואז יצאתי לסיבוב עם החבר. כואב לי נורא הגרון ואני חושבת שאני מתחילה להיות חולה [מקווה מאד שלא, הגוף שלי לא מתמודד עם זה יפה
] אז ישבנו בבית קפה ושתינו תה עם נענע
נחמד להעביר יום שלם מחוץ לבית לפעמים ^^

Rioter

New member
באמת נשמע שהיה לך אחלה יום ../images/Emo140.gif

אני לא הייתי ביד ושם עדיין, אבל כן בפולין, בספטמבר השנה. בביה"ס שלכם נוסעים בי"ב או בי"א? אישית, מאוד ממליצה לצאת למסע הזה למי שיכול

נשמע כמו השיר של דן פגיס

כתוב בעפרון בקרון החתום / דן פגיס כאן במשלוח הזה אני חוה עם הבל בני אם תראו את בני הגדול קין בן אדם תגידו לו שאני

למעלה