יום שני|גשם|

נמנממממ

הלכתי לשעתיים פיזיקה ואז הודיעו שאין ערבית אז הלכתי הבייתה
יותר מאוחר הולכת עם חברה לקנות ממתקים לטיול (שלישי רביעי חמישי, מדבר יהודה וכאלה)

Aline In Chains

New member
רק פה יש שמש../images/Emo6.gif?!

התחלתי היום ב10. שעתיים אנגלית~לא עשינו שום דבר מיוחד,המורה סתם הכינה אותנו לבגרות בעלפה. ואז היה לי שעה חברה במקום תנ"ך עם המחנכת~סתם דיברנו על הטיול השנתי, וחילקו טפסים ושיט. יותר מאוחר כנראה אני נוסעת עם חברה לעשות יום בזבוזים..על שטויותXD

עוד יום עבר. כמעט...

קמתי בבוקר וראיתי שיורד גשם!!! המזל היה שהוא לא נמשך הרבה זמן...אחרי זה כל היום הייתה שמש
התחלתי היום בעשר כרגיל. שעתיים מתמטיקה- נחמדות. התחלנו חומר חדש והוא ממש מציק
שעה הרצאה על איזה אתר אינטרנט שאורט הקים, שיעזור לנו בבגרויות, זה היה במקום ספרות. בספורט לא השתתפתי, אבל זה לא שעשו משהו מיוחד, עשו את המבחן של המתח שעשיתי כבר. ואז הלכתי הביתה, אכלתי, עכשיו אני אוכלת אפרסמון
. אח"כ שיעורים במתמטיקה, להעתיק בתנ"ך, ואז....לנוח קצת. אולי לנגן או משו. פאק אני חייבת למצוא עבודה, יש לי יותר מדי זמן פנוי

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo6.gifאיזה גשם...

יום משעמם אחושרמוטה. 1-2 היסטוריה:שעה אחת הייתה לנו על התרמה לקראת מחר,שעה שנייה סתם למדנו.. 3 צרפתית-ממשיכים לעבוד לבד בכיתה.באמת שזה יותר כיף ככה 4-5 מתמטיקה-מחר מבחן :| עשינו כמה שאלות עם המורה,לא משהו מיוחד 6-7 אנגלית- היא קראה איזשהו סיפור ואולי 3 ילדים הקשיבו לה...לפחות שחררה אותנו רבע שעה לפני הזמן כל העונות של שנות ה-70 עלו ל-VOD ובא לי לחרוש את זה,אבל צריך לחרוש למתמטיקה... באסה

dcohn

New member
אז זאת באמת יובל מראיינת שם ברדיו על אימו?../images/Emo2.gif

dcohn

New member
היא הפנתה לשיר של AIR אז אני מניחה שכן../images/Emo3.gif

P i x i e s

New member
אוי כפרעלייך ../images/Emo24.gif

איזה כיף שאנשים מכירים אותי ויודעים שאני אוהבת אייר
לא יודעת זה גרם לי לחייך

RoRiL

New member
חזרתי מדיקור סיני../images/Emo12.gif

בהחלט הדבר הכי מוזר שעשיתי! כשהבנתי שיש לי מחט על המצח, ועוד אחת שמחוברת לטבעת שמחוברת לחשמל, שבוערת(!!!) הבנתי שזה מוזר.. אבל אם זה אמור להבריא אותי אז סבבה

NoFaRi1

New member
ממה את אמורה להבריא?

חח נשמע לי הזוי הקטע הזה P:

LadyFlame123

New member
יש מחר מבחן../images/Emo4.gif

אין לי כוח.. אה ויום שני זה היום הכי חופר בשבוע, חוץ מבצרפתית לא היה שום דבר מעניין

dcohn

New member
שכחתי שיש שעת 0 במתמט' אז לא הגעתי אליה../images/Emo6.gif

אופס..
יום חופפפרררררררררררררררררררררררררררררר. מחר מבחן
במתמטיקה
אני כל הזמן עושה לעצמי מזל רע כי אני אומרת שאני הולכת להצליח ואני ממש בטוחה בעצמי, אבל זין! אני באמת הולכת להצליח! מחר יום עמוס. והיום בערב שוב יש לי 'שיטת אלכסנדר' ליציבה. אמא ממש מצאה איפה לדחוף את זה גם כן:[ ואני לא יכולה להבריז. אני חייבת לשכב שם ולהקשיב לאיזה רוסיה (בלי להעליב, אנה) מפגרת שאומרת לי שטויות של רוחניות בשנקל. "מערכת היחסים בין האיברים בגוף שלנו פקה פקה פקה פקה פקה פקה..." סתמי. עכשיו כשסיימתי להוציא את התסכול, יום טוב.

© h i l a ©

New member
הכלב שלי

מאתמול בצהריים שמתי לב שמשהו לא בסדר ואתה לא בסביבה היית כזה טיפש שהלכת ואכלת את הנבלה המורעלת והשארת אותי ככה. 7 וחצי שנים. גידלתי אותך מגיל שבוע בגלל שאמא שלך נדרסה בזמן הזה. 7 וחצי שנים ועכשיו אתה מוותר? אני אוהבת אותך כ"כ
. כבר קברנו אותך ובשבת נתחיל לעצב לך פינה, אתה לא היית סתם כלב, אתה היית הבן שלנו

../images/Emo24.gif

קראתי ועברה בי צמרמורת. בתור אחת שאוהבת כלבים נורא כואב לי לשמוע על מקרים כאלה. תהיי חזקה...יהיה בסדר.

למעלה