יום שני|גשם|

RoRiL

New member
אוי איזה מתוק הוא היה../images/Emo10.gif

כ"כ עצוב... תהיי חזקה:(

kelly7i

New member
../images/Emo7.gif הוא נראה כזה מדהים..

באמת שעשה לי עצוב לשמוע

B a m b o o k

New member
איפה גשם?../images/Emo12.gif

שעתיים על הבוקר עם החופרת של המדינה-המורה למתמטיקה. כבר ציינתי שאני לא יכולה לסבול אותה ואני לא אוהבת מתמטיקה?
שעתיים תושב"ע שעתיים תקשורת שעה תנ"ך והביתה[= לא מזמן חזרתי מקופת חולים עם אמא... נמאס לי

noyy

New member
התפרק לי היום הפרצוף

שעתיים היסטוריה - היה אמור להיות ל5 ילדים בערך (ואני בינהם) מבחן חוזר אבל המורה שכחה את הטפסים.. אחרי רבע שעה היא רצתה להכתיב לנו את כל השאלות, מה שהיה מבזבז עוד דקות, אז פשוט ויתרנו וזה נדחה ליום חמישי. עשינו על היטלר והמדיניות שלו והכתבתי לכיתה קצת תשובות :O שעתיים אנגלית - חילקה את המבחנים והחיבורים. כלבה שעה ספורט - או! פה החלק המעניין של היום. הצעתי למורה שנשחק הכיתה שלי נגד כיתה ז', הבנות בכיתה שלי סוסות בספורט אחת אחת אבל ממילא היינו קצת, וחשבנו שבכל זאת נוותר להם טיפה ונזרוק עדין.. בין כל הבנות הקטנות והלא מועילות של כיתה ז' יש ילדה אחת שכ"כ חזקה שפשוט כל זריקה שלה הכדור ישר חוזר אליה, לא פוגע בריצפה אפילו, ולא העזנו לתפוס כי זה באמת היה מהיר (וגם כואב לפי הבנות שנפסלו והתחילו לבכות) :$ תפסתי לה פעם אחת בשלום, אבל חטפתי גם 2 כדורים כאלו לפנים כשניסיתי לתפוס אח"כ, ועוד אחד חזק לבטן... הייתי מזה עצבנית, אז כל הזמן הייתי עליה ולא נחתי עד שהכלבה הייתה בחוץ כל הזמן הזה. כאילו תרגיעי, את לא נאבקת פה על החיים שלך אז למה לפגוע חזק בכוונה יא פוסטמה. חחח היא פגעה בחלק מהילדות מהכיתה שלי שגם ככה מפחדות מהכדור ושיתקה אותן, אבל וואייייי מה תכננו לעשות לה שיעור הבא. זהו היא מתה@#^@!! שעה תנ"ך - הבטן עוד כאבה לי מספורט אז פשוט נמרחתי על השולחן ולא יודעת מה היה בשיעור הזה שעה היסטוריה - המשכנו מהשעתיים הראשונות שמועות אומרות כי יש חדש באגף שנות ה70 בV.O.D. יהיה לנו לילה מעניין...

מחר טיול שנתי!!!

ל3 ימים!!! כן, מותר לי להתלהב, פעם ראשונה שאנחנו יוצאים עם הבית ספר ל3 ימים ולא יומיים. אז אנחנו נוסעים לגולן ועוד כמה מקומות.. אני יודעת שיקחו אותנו לחמת גדר ויותר מזה נאי לא יודעת, כיוון שביום שישי הייתה הרצאה והסבר על הטיול, אבל אני ועוד 6 ילדים הברזנו מהבית ספר וברחנו לנו לתל אביב
=]

giraffeeeee

New member
לא יודעת מה איתכם אבל ירד גשם הבוקר.

בשש בבוקר וגם בשבע ירד פה גשם. שעתיים ספרות - קושקוש החליטה שממש משעמם לה אז היא צריכה לעשות לי קצוות, כמובן שהיא לא סיימה. שעה חופשית - המורה להיסטוריה לא הגיעה ואף אחד לא הודיע לנו אז שעה חופשית. הפסקה - שיחקנו קלפים בכיתה. שעה היסטורי - משהו של משהו. שעה חופשית עם לוסקי - כמובן שזה ספורט אבל מי הולך. שעתיים אנגלית - קיבלתי 83 במבחן, תמיד שנאתי דקדוק. שעה מתמט' - חזרה למבחן. בשעה הראשונה נזכרתי שלהורים שלי היה יום נישואים יום שבת ובגלל שהייתי בסמינר אף אחד לא טרח להזכיר לי.

ווואי הרבה זמן לא הגבתי

לא הייתי פה שבוע וקצת כי הייתי חולה והיה לי יום צופה שהיה ממש עומס. וגם עכשיו יש לי עומס בגלל שאני ראש פורימון. אז ככה אחריי בערך שבועיים בלי בית ספר חזרתי לבית ספר. שעה ראשונה שנייה-היסטוריה דיברנו על יודרנאט או איך שלא רושמים. שעה שלישית-ספורט מי נכנס לשמה בכלל. שעה רביעית-אנגלית כרגיל שכונההההה. שעה חמישית-תנך בראשית פרק ו' איזה מורה חמודה המורה לתנך הכי טובה בעולם. שעה שישית-חינוך דיברנו על גדנ"ע ועוד הרבה הודעות ואירגנו ארוחה כיתה ליום חמישי. בית,לישון,ישיבת ראשגדים,הביתה מחשב,טלויזייה וכו'...

NoFaRi1

New member
סיימתי עם הפרפר!

תקשיבו, זה נראה ממש מוזר ככה כי זה מקרוב וענקי אז צריך לראות את זה מרחוק אבל אי אפשר לצלם את זה מרחוק ;[ וגם הקטנתי וזה עשה את זה זוועה אבל נו זה לקח לי הרבה זמן!

למעלה