אוי.. אני נורא מבינה אותך ואת הכאב הזה נורא לאבד כלב.. אם תרצי לדבר אני פה
N noyy New member 3/3/08 #18 אוי.. אני נורא מבינה אותך ואת הכאב הזה נורא לאבד כלב.. אם תרצי לדבר אני פה
י ירדושששש New member 3/3/08 #24 ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif אני כל כך מבינה אותך! אני מצטערת לשמוע. תהיי חזקה
P P i x i e s New member 3/3/08 #28 אוי מותק ../images/Emo201.gif אולי תאמצו גור חדש, בשביל ההרגשה הטובה? אני יודעת שלפעמים זה עוזר, לא לשכוח את הקודם אלא להתעסק קצת במשהו אחר... יהיה בסדר
אוי מותק ../images/Emo201.gif אולי תאמצו גור חדש, בשביל ההרגשה הטובה? אני יודעת שלפעמים זה עוזר, לא לשכוח את הקודם אלא להתעסק קצת במשהו אחר... יהיה בסדר
T Torn Up Letters New member 3/3/08 #34 אויש ../images/Emo201.gif אני כל כך מצטערת לשמוע ומשתתפת בכאבך. תהיי חזקה, תחזיקי מעמד. כולנו פה בשבילך.
אויש ../images/Emo201.gif אני כל כך מצטערת לשמוע ומשתתפת בכאבך. תהיי חזקה, תחזיקי מעמד. כולנו פה בשבילך.
U Under the GUN New member 4/3/08 #40 ../images/Emo201.gif מבין אותך, זה אחד מהדברים היותר קשים שיכולים לקרות למישהו..
N naked in the rain New member 4/3/08 #41 ../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif כל מה שיכול להיאמר כבר נאמרי...אז רק-אני מצטער.אני בטוח שהוא היה כלב מדהים.
../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif כל מה שיכול להיאמר כבר נאמרי...אז רק-אני מצטער.אני בטוח שהוא היה כלב מדהים.
A AmericanDragon New member 4/3/08 #45 ../images/Emo201.gif אני די סמוי פה אבל לא יכלתי להשאר אדיש לזה תהיי חזקה
L L i O r K u S h New member 4/3/08 #46 ../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif אני כ"כ מצטערת לשמוע אני זוכרת כמה בכיתי כשהכלבה שלי מתה.. והיה לי אותה רק שנה או משו כזה.. אני לא יכולה לתאר איך את מרגישה.. אבל תהיי חזקה! הזמן יקהה את הכאב...
../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif אני כ"כ מצטערת לשמוע אני זוכרת כמה בכיתי כשהכלבה שלי מתה.. והיה לי אותה רק שנה או משו כזה.. אני לא יכולה לתאר איך את מרגישה.. אבל תהיי חזקה! הזמן יקהה את הכאב...
M mikmikonet New member 4/3/08 #47 ../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif כל כך עצוב
A A Broken Myth New member 4/3/08 #50 ../images/Emo201.gif לפני 5 חודשים בערך הכלב שלי גם הלך. הייתי קשורה אליו גם, (עד כמה שזה לא היה נראה...) המ, אני פה, אם את צריכה משהו.
../images/Emo201.gif לפני 5 חודשים בערך הכלב שלי גם הלך. הייתי קשורה אליו גם, (עד כמה שזה לא היה נראה...) המ, אני פה, אם את צריכה משהו.