כואב לי הראש וזה לא כיף בכלל../images/Emo10.gif
התחלתי ב10 כרגיל. הגעתי, היה צלצול להפסקה ב9:30, וההפסקה נגמרה מוקדם יותר. המזכירה של המחנכת הגיעה, בדקה נוכחות ורשמה מי יוצא מחר לטיול
נכנסה גם המורה להיסטוריה...ואז פתאום מגיע סדרן ואומר לנו "תיצמדו לקיר ותרדו מתחת לשולחנות". כמובן שאפחד לא רצה בהתחלה, ואז המורה והמזכירה נכנסו מתחת לשולחנות אז כולם נכנסו גם
ישבנו ככה 10 דקות בערך, עד שבאו לקרוא לנו ללכת למקלט. בהתחלה סתם היה שם מסריח, אבל אח"כ התחילו להיכנס עוד אנשים אז נהיה גם חם ומחניק, לאט לאט התחיל להיות לי קשה לנשום. אחרי...חצי שעה בערך אמרו לנו שאנחנו יכולים ללכת לכיתות, אז הלכנו וחיכינו למורה למחשבים. אני בנתיים הלכתי לדבר עם היועצת כי לא הספקתי בבוקר. נכנסתי לשיעור, ובתכלס עשינו כלום. שעתיים אנגלית משעממות בטירוף, קיבלתי 44 במבחן אבל הוא לא ייחשב לי כי עשיתי אותו עם חום
שעה ספרות שהיה בוחן ולא זכרתי כלום חוץ מהנקודות, אז הגשתי לה דף ריק והיא אמרה לי שאני אלך לעשות עבודה ולא רציתי (כי זה נותן סה"כ 50, אז העדפתי לעזוב את זה) והלכתי הביתה, כי מתמטיקה בוטל בגלל הישיבות. אני עם כאב ראש, צריכה עוד לסיים לעזור לאחותי עם העבודה שלה, ולהמשיך לבנות את הפרויקט שלי.