יום שלישי!!

sky darkens

New member
"cool" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

gurke

New member
הדר!!

מה קורה יא מלך! כן, ה"cool" הזה היה מצחיק כל כך

sky darkens

New member
גור!$@!

הכל טוב אחי, מה איתך?? יו, כשהיינו בפולין נכנסתי לשנייה לאינטרנט ואני רואה כל כך הרבה דברים. רנה לימה עם גידול סרטני, אלישע לוי מאמן, חיפה מפסידים לבני יהודה. ועוד מלא דברים!! (אני יודע שאני יוצא טמבל, אבל דיסוננט ישראלים???)

gurke

New member
חחחח גם לי זה קרה

וכן, הלהקה הכי אדירה בישראל, by far ושכחת להזכיר שהפועל תקעו את בית"ר 3-1

gurke

New member
אתה חייב חייב חייב לראות את התקציר!

אחד הגולים של טלקיסקי - פשוט אדיר. עוד מועמד לשער העונה! תראה תראה, בספורט5

זונע

New member
../images/Emo99.gif!!!!

טלקיסקי רץ חצי מגרש גל אלברמן נופל ואוכל דשא טלקייסקי מקשית מעל קאלה מ-20 מטר תוך כדי ריצה קאלה קופץ, לא מגיע וגם אוכל דשא ובית"ר הביתה
!!!

gurke

New member
יאללה...הבייתה..

יאללה...הבייתה.. יאללה...הבייתה.. יאללה...הבייתה.. יאללה...הבייתה..

Double U

New member
חזרתי עכשיו במקום ב3!

אז היו שעתיים ספרות שסיימנו בהן אנטיגונה. אח"כ היה תרגיל ירידה למקלטים ולסיום מבחן במתמטיקה. הלך די טוב, נראה לי.

moran916

New member
נחמד

שעה ראשונה המורה שלנו בא עם מערכת לכתה והתחיל להשמיע לנו שירים של אהוד מנור ואנחנו כזה "מה אתה עושה?" והוא סתם התחיל לזיין תשכל שיש 60 למדינה וצריך להכיר אומנים בלהבלהבלה.. אז התחלנו לדבר על זמרים שאנחנו אוהבים ושמענו שירים מהטלפונים של כולם ובסוף גילינו שכול הכתה שומעת משינה ! אפילו הערסים והפרחות שעה שניה היה הבעה סתם חופר. שעה שלישית היה ירידה למקלטים שנמשכה בדיוק דקה וחצי וזה הפך לשיעור חופשי אז הוצאנו את העוגה ,לחברה שלי היה אתמול יומולדת ולי יש מחר אז חברה אחרת שילבה את זה והביא באמצע ואז כולם שואלו רגע, אז אין לאפחת מאיתכם יומולדת!?
זה היה נורא מבדר באותו זמן.. שעה רביעית אנגלית אהעהאעה אני פשוט שונאת תמורה הזאת היא כזאת סתומה! חמישית היה במחן במת', ושעה שישית רצנו 2000 שזה בכלל לא כיף
וביטלו לנו תשביעית שמינית ואפחד לא אמר לי וכמעט איחרתי תהסעה שזה עוד יותר לא כיף ובסוף נזכרו להתקשר אלי להגיד שביטלו
זהו אני הולכת לחרוש על היסטוריה ולישוון שנצ

כואב לי הראש וזה לא כיף בכלל../images/Emo10.gif

התחלתי ב10 כרגיל. הגעתי, היה צלצול להפסקה ב9:30, וההפסקה נגמרה מוקדם יותר. המזכירה של המחנכת הגיעה, בדקה נוכחות ורשמה מי יוצא מחר לטיול
נכנסה גם המורה להיסטוריה...ואז פתאום מגיע סדרן ואומר לנו "תיצמדו לקיר ותרדו מתחת לשולחנות". כמובן שאפחד לא רצה בהתחלה, ואז המורה והמזכירה נכנסו מתחת לשולחנות אז כולם נכנסו גם
ישבנו ככה 10 דקות בערך, עד שבאו לקרוא לנו ללכת למקלט. בהתחלה סתם היה שם מסריח, אבל אח"כ התחילו להיכנס עוד אנשים אז נהיה גם חם ומחניק, לאט לאט התחיל להיות לי קשה לנשום. אחרי...חצי שעה בערך אמרו לנו שאנחנו יכולים ללכת לכיתות, אז הלכנו וחיכינו למורה למחשבים. אני בנתיים הלכתי לדבר עם היועצת כי לא הספקתי בבוקר. נכנסתי לשיעור, ובתכלס עשינו כלום. שעתיים אנגלית משעממות בטירוף, קיבלתי 44 במבחן אבל הוא לא ייחשב לי כי עשיתי אותו עם חום
שעה ספרות שהיה בוחן ולא זכרתי כלום חוץ מהנקודות, אז הגשתי לה דף ריק והיא אמרה לי שאני אלך לעשות עבודה ולא רציתי (כי זה נותן סה"כ 50, אז העדפתי לעזוב את זה) והלכתי הביתה, כי מתמטיקה בוטל בגלל הישיבות. אני עם כאב ראש, צריכה עוד לסיים לעזור לאחותי עם העבודה שלה, ולהמשיך לבנות את הפרויקט שלי.

שרון710

New member
איזה כיף שהמצברוח משתפר:]]

החלטתי בבוקר שאני כן אלך לבצפר היום, למרות הכל:] מה שהתברר כהחלטה נבונה!^^ שעה אנגלית בבוקר. וול, היה קצת מבאס. חלון, חברה (הקלה מטורפת..). אח"כ היה את התרגיל הארצי. היה צחוקים במקלט
"שרון! אמא שלך שמה ציאניד בסנדוויץ', או מה?!#!@#$" וואי, היה ענק
הפסקה עד 11:10. ביולוגיה שעתיים. מת' שעתיים במקום שלוש. אמא באה לקחת אותי, ואפילו שלחה לי סמס!!!! לא הייתי מאמינה שהיא יודעת לעשות את זה
צריך ללמוד להיסטוריה..

הייתה פאניקה בבצפר:p

ישבנו במקלט והעלנו זכרונות מהמלחמה. היה משעשע חוץ מהקטע שכולם שרו ניסים תשמעעע תהיה מלחמה וזה היה קצת זיוף;[ אח"כ איזה שיעור על חרות ופסח וכאלה שעתיים מתמטיקה שעתיים תושב"ע משעממות תחת שעה תנ"ך ווהו

שלישי ...

שעה אנגלית- היא הסבירה לי משהו על הפרוג'קט וסיימנו פאסיב שעתיים הפקה- היתה אזעקה, אז שעה ראשונה הפסדנו [פאק איזה רעש היה מהאזעקה הזאת...] שעה שנייה סרט,שהיה לי חשק למות מטיל באותה שנייה. [אפוקליפסה עכשיו,גרסת הבמאי למי שמתעניין] שעתיים מתמטיקה- חביב שעה הפקה- סיימנו את הסרט

TauberiT

New member
איזה עייפות ../images/Emo7.gif

קמתי כל כך כל כך עייפה, והלכתי לבצפר כי כבר נגמרו לי המנות בתולדות, והממ, לא הייתי בשיעור של המורה לאומנות כבר איזה חודש. סיימנו לראות סרט על קרוואג'יו, וקיבלנו לעשות עליו עבודה, איף.
אח"כ היא החזירה את המבחנים, וגיליתי שהשיטה שלי של לא להיות בשיעורים ואח"כ ללמוד איזה שעתיים לפני המבחן משתלמת- 90!!# שעה שלישית היסטוריה לא היה בגלל התרגיל הארצי. טוב שאותנו לא שמו בחדר מוגן הכי רחוק שקיים מהכיתה שלנו. אנחנו היחידות בבצפר [כן אנחנו כיתת בנות
] שקפצו מהחלון וניצלו! אז אנחנו ישבנו שעה בחוץ בדשא [רחוק מהבניין למקרה שיתמוטט
] בזמן שכולם הצטופפו במקלטים הפצפונים. אח"כ שעתיים מתמטיקה שכמובן לא עשיתי כלום. תנ"ך, שבטעות קצת התחצפתי למורה...לא שמתי לב אפילו
ואז לא היה אזרחות, אז דיברתי עם המורה לסוציו שהיה אמור להיות אח"כ וביקשתי ממנו להשתחרר. חזרתי הביתה ישר למיטה- ישנתי איזה שעתיים וחצי ואני עדיין מתה. עכשיו למועצה.
הבאתי אותה בחפירה.

© h i l a ©

New member
וי איזה קטע

אמרו לנו שבחודש האחרון של הבית ספר השיעורי ספורט יהיו בבריכה בכיתה ז' היה לנו שיעורי ספורט בברכה ומאז אין אישור ופתאום השנה יש, אבל אני שונאת את השיעורים האלה ותמיד ביקשתי לעשות משהו אחר ונתנו לי, ועכשיו כשאני עם מורה אחרת היא אמרה שהיא לא תתן לי כי רוצה לוודע שכל הבנות יודעות לשחות (היא חושבת שאני לא רוצה בגלל שאני לא יודעת לשחות XD. אני יודעת לשחות :|) אם תיהיה מלחמה השכבה שלי תמות :D, החליטו ש"המרחב המוגן" של השכבה יהיה כיתה מעפנה בבניין שלנו (שאגב הוא ממש מתפרק, אבא של אחת הילדות למד שם כשהוא היה בגיל שלנו :|) שכ-ל השכבה (וגם לפעמים לומדים שם עוד ילדים) אמורה להדחס לכיתה ממש קטנה שבמילא לא תגן עלינו בגרוש. תכלס, אם תיהיה מלחמה אני לא אבוא לבית ספר, יש לי מקלט סנטימטר מהבית שלי ואני מעדיפה להצמד אליו

L i O r K u S h

New member
מחר חופששש :]../images/Emo189.gif

איזה יופי
אמא שלי קנתה פלאפון נוקיה דור שלישי נחמד ביותר... את שלי אני אקבל שבוע הבא כי כרגע אחותי צכה פלאפון חדש יותר ממני.. אני רק צכה ללכת להחליף לסים של דור שלישי.. קיבלתי 80 במתמט' שזה לא נורא אבל בגלל הנכשל הקודם זה כן נורא..וזה שכולם קיבלו 90 ומעלה. והקטע שהטעויות בכלל לא קשורות לכמה ידעתי את החומר ואם ידעתי איך לעשות את התרגיל...דברים מפגרים
וחסר לה שהיא לא מעלה לי 10 נק' כי היא לא הבינה נראלי שהייתה לי טעות בלבול שצריך להוריד עליה מקסימום 3 נק'...

למעלה