יום שלישי!!

Aline In Chains

New member
אין לי צוואר../images/Emo7.gif.

הייתי אתמול בהופעה של דיסוננט!. היה בבבן זונה. ממש. ואפילו ראיתי את ברני וגור מהפורום =]. בקיצור. יצאתי מההופעה באיזה 3..בלי צוואר, ועם דיסק עם כל החתימות שלהם
:] הסתבכנו רצח בת"א XD הגענו רק לתחנה באיזה...5 ומשהו חחחח..הסתובבנו סביב אותו מקום 100 פעם. הטימטום..הטימטום. בקיצור@#^%. אני חוזרת לי הביתה..הולכת לכיוון תחנת האוטובוס.. פתאום משום מקום.. שוטר!! הוא ביקש ת"ז, ושאני אבוא אחריו...טוב שהוא לא רצח אותי בגלל שלא עברתי במעבר חצייה:S אז הוא נתן לי אזהרה
ולבצפר לא הלכתי:)

prinsezayuli

New member
הדיסק אכזב אותי

אין בוקלט... ובכלל, ההופעה הייתה מייגעתתתתתתתת כל הלהקות הפשוט גרועות האלו, זה לא יאמן. איך דיסוננט נותנים להם לחמם אותם, הם קיררו!! לפחות דיסוננט היו אדירים.

Aline In Chains

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!

בכלל, כל הלהקה שלהם חתיכים מתים
בעיקר הבסיסט.

Aline In Chains

New member
הלהקה הלפני אחרונה הייתה כ"כ מרדימה..

ישבתי פשוט על הבמה כל ההופעה שלהם. זה פשוט לא נגממממר. לחימום...הכי טובות היו הלהקה השנייה והשלישית.

prinsezayuli

New member
על חמישה קשרים עם אלוהים.

א. לאלוהים נפל המפרט באמצע הסולו השמיימי בשיר האדיר "לאסט". נכון, הוא המשיך את הסולו למרות שנפל לו המפרט. אבל נחשו מי הרים את המפרט? ונחשו מי העביר לו את המפרט ממש בזמן הסולו עצמו!! איזה מלך אלוהים, בחיי.. וכשנגמר השיר, הוא אמר "תודה!!!!! הצלת אותי!!" אני! הצלתי את אלוהים!! ב. קבוצת האלים הללו החליטו לשיר שיר חדש. ולפני שהם התחילו, מישהו (זה אני
) צעק את השם של השיר "the end of the line" וזה שיר חדש. שאף אחד עוד לא שמע אותו או עליו. אף אחד! כשהוא שמע אותי צועק, אלוהים אמר: "מה?? איך לעזאזל אתה יודע את זה?" אלוהים לא ידע כמובן, שהסטליסט עם הרשימה של השירים להופעה היה ממש מולנו, אבל למי אכפת
ג. לפני השיר האדיר ביותר שלהם, שאותו הלחין אלוהים בכבודו ובעצמו, ואני כמובן ידעתי שהם ינגנו את השיר הזה, לפני שהם אמרו, התחלתי לשיר את הריף האדיר הזה שאלוהים מנגן בהתחלה, ואז הוא הסתכל עלי בהפתעה, והתחיל לנגן אותו יחד איתי! ולאחר מכן היה לי ויכוח עם מישהו בקהל, שאמר שהריף הוא לא ב4 רבעים - אז צעקתי: "אלוהים! נכון שזה יוצא בסך הכל 4 רבעים?" אז הוא אמר "כן!" ויצאתי מלך, אבל לא כמו אלוהים. ד. כשקבוצת האלים הללו החליטו לצאת לאדרן, המתופף זרק את המקלות שלו לקהל. כמובן שאני תפסתי אחד. כשהם ניגנו את השיר "רגע חיוור של השעה הזו", אז בזמן הריף שאני הכי אוהב בשיר, עם כל מני סטקטויים מטורפים, ניגנתי את הריף על הבמה עם המקל שהרגע תפסתי! : "טם, טם טם טם, טםטםטם, טםטםטם, טםטםטם טםםם, טם, טם טם טם, טםטםטם, טםטםטם, טםטםטם טםםם, טם טםם טם טםםם טםםםםםםם" ואלוהים קלט את זה, והוא עשה פרצוף כזה של "yeah!" קשוח שכזה. ה.בסוף ההופעה, הלכתי לאלוהים ואמרתי שאני מת עליהם, שאני לא יודע איך אני אחיה בלעדיהם עכשיו שנה, והוא אמר: "cool" זה היה כמה שורות על חמישה קשרים עם אלוהים. אני צריך חברה, דחוף

prinsezayuli

New member
זה גור, כמובן, מהניק של אחותי

למי שלא הבין. ושכחתי לומר שהאלוהים הזוטר (הסולן..) נתן לי לשיר כמה שורות בשיר האחרון. היה אדיר!

gurke

New member
כי הסולן נוסע לחו"ל ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

לזמן לא ידוע

prinsezayuli

New member
זה לא צריך להפריע ../images/Emo10.gif

את בטח יודעת שגם אם נשואים, צריך משהו כדי לנקות את הראש!

Aline In Chains

New member
LOLLL

ראיתי ששרת, והקטע עם המפרט...מגניב=) ומיזה הזוג המטומטם הזה שהתנשק לידך כל ההופעה XDDD איזה טבמלים. אשכרה בהופעה של דיסוננט! מי מפסיד דברים כאלה.

prinsezayuli

New member
חחח וואי זה היה כזה מפגר.

אני מכיר את הבן אדם...הם הכירו אחד את השני שם. לא החליפו מילה! פשוט התחילו להתמזמז. אני לא חושב שהם ידעו אפילו את השם אחד של השני

למעלה