יום שלישי!!

אווץ'.

ניקינו היום את הכתה לפסח וזה, ואז אני ועוד מישהי סונג'רנו לצאת לכניסה לבי"ס לזרוק את כל השקיות זבל. ואז כשיצאנו אמרתי לזאת שהלכתי איתה "היא ממש במצב רוח מסנג'ר היום" (על המורה) והיא כזה "לגמרי, 'עינב בואי תנקי את זה', 'עינב תרדי לעזור להם בחדר מחשבים', 'עינב אולי תורידי את המכחולים לחדר אומנות'" ואז הסתבר שהמורה צעד מאחורינו והיא כזה עקפה אותנו וירדה למטה. בהחלט אווץ'.

LadyFlame123

New member
טיפונת קניות :]

אמא הביאה לי כסף אז הלכתי לקנות כמה דברים נחוצים לקיץ
קניתי 4 גופיות פשוטות כאלה, תחתונים הכי הכי חמודים בעולם
, מכנס קצר לספורט ושרשרת
שממש הייתי צריכה:] זהו, אני שמחה עכשיו
מחר יום לימוד עצמי לצרפתית
. יום חופש קיצר
. אה ובצפר היום היה חופר.

איזה יום מעולה! קניתי MP3

מהקטנים קטנים! אז התחלתי ב10 כי ביטלו מתמטיקה, וקמתי ב8 כדי לצאת בטרמפים מהבית ב9 ולהספיק ללכת לבנק ולקנות את האמפי ולהגיע לתרגיל. החלטתי שאין לי כוח להגיע לתרגיל אז נשארתי לישון עד רבע ל-10 וב10:15 היה לי אוטבוס. הלכתי לבנק הפקדתי צ'ק והלכתי לקנות את האמפי.. לפני שבוע הוא אמר לי שזה עולה 200, היום היה רשום על זה 130 ובקופה היא אמרה לי רק 100
חסכתי 130
אחר כך הלכתי לבית ספר.. איחרתי ב10 דקות לספורט, אבל למי איכפת? זאת עם המורה המחליפה ועשינו עם הטבעות שנתלים מהאוויר!! אני מתה על זה
אחר כך לשון- קיבלתי את הספר מיקוד המותאם.. ואז תקשורת- שיחררו אותנו שעה קודם!!!!!!1 והצלחתי לסדר לאמא את המחשב!! מחר מבחן באנגלית, אני צריכה קצת לשבת עליו.. וזהו.

זונע

New member
יום מבוזבז

במקום ללמוד לצרפתית הייתי אצל חבר שלי איזה 100 שעות...שיחקנו סנוקר כל כך הרבה זמן, באמצע היה לי שיעור נהיגה, אחר כך נפגשנו עם עוד אנשים ובסוף גם שיחקנו פוקר...הרגע הגעתי הביתה ובסוף לא למדתי דקה. מחר חופש לפחות.

Snow fairy

New member
חזרנו מפולין../images/Emo12.gif

[ויובל, איזה 3 ילדים מהשכבה שלך באו אלי ושאלו אותי אם אני מאיה מפורום שביעיסטים
]

למעלה