לאבא של ישי שלום.
בוא נעבור אחד אחד כדורגל -> תחשוב על המכות שהולכים אוהדים במשחק, על הילדים שנרמסו באליפות האחרונה מתחת לגדר ועדין יש נער שמאושפז בקומה. דיסקוטק -> סמים, סכינים, עוד ? צבא זה מקום לפרוק אדרנלין ? באנגי -> נזק לחוליות הגוף לכל החיים הודו -> צהבת B, תולעים, וכו וכו מין -> שכחת אידס ? אמרתי כבר, על כל מה שתגידו אני אמצא משהו מסוכן בו, להמשיך ? הכביש לא שלך, לא שלי, לא של אבא שלי, הכביש של כולנו. מי שלא מבין זה אתה, אתה נעול על מחשבה מסויימת ולא מוכן לצאת ממנה. אתה, שחושב שלו זה לא יקרה, אתה הוא המסוכן לציבור, אתה שלא תדעה לצאת ממצב בו באמת נחוצה תגובה מהירה והחלטית לעיתים נוגד את האינסטינקט הראשוני, אתה תעשה את התאונה הקטלנית
אתה שלא עברת בחיים שום קורס נהיגה וחושב שכמה שנים על הכביש ילמדו אותו להיות נהג טוב אתה הוא המסוכן
בניגוד לבנך שעושה מאמץ ללמוד ולהכיר. וכן, יש בזה גם משום הנאה ואף אחד ברוטלי כמה שיהיה לא יטיף לי מוסר שזה מסוכן, יותר מסוכן זה לנסוע למכולת, רוצה הוכחה ? זה לא הרכב הראשון ולא השני שנפגע אצלנו בטיולים, כמה פצועים היו ? 0
וזה לא במקרה, לא יעזור לך שום מניפולציה, אנחנו נהגים בטוחים
בטיחות נמדדת לפי מספר הפגיעות ב-נ-פ-ש
, ב-ג-ו-ף, לא בחתיכות פח
אתה שמעוצבן על זה שהלך האוטו בלי לשמוח שזה נעשה בתנאים הנכונים, בלי להבין שהבן שלך קצת יותר חכם ממה שאתה נותן לו קרדיט, אתה הוא זה שמכריח אותו עכשיו לעשות את מה שהוא לא רוצה.
דרור זי, מעריך את ישי וחושב שהוא עשה את הדבר הנכון
בוא נעבור אחד אחד כדורגל -> תחשוב על המכות שהולכים אוהדים במשחק, על הילדים שנרמסו באליפות האחרונה מתחת לגדר ועדין יש נער שמאושפז בקומה. דיסקוטק -> סמים, סכינים, עוד ? צבא זה מקום לפרוק אדרנלין ? באנגי -> נזק לחוליות הגוף לכל החיים הודו -> צהבת B, תולעים, וכו וכו מין -> שכחת אידס ? אמרתי כבר, על כל מה שתגידו אני אמצא משהו מסוכן בו, להמשיך ? הכביש לא שלך, לא שלי, לא של אבא שלי, הכביש של כולנו. מי שלא מבין זה אתה, אתה נעול על מחשבה מסויימת ולא מוכן לצאת ממנה. אתה, שחושב שלו זה לא יקרה, אתה הוא המסוכן לציבור, אתה שלא תדעה לצאת ממצב בו באמת נחוצה תגובה מהירה והחלטית לעיתים נוגד את האינסטינקט הראשוני, אתה תעשה את התאונה הקטלנית