יום שישי

יום שישי

הכי כיף שבוע עבודה של יומיים (לזה מתכוונים בשבוע עבודה מקוצר)???

מהשבוע

ממש התחשק לי תלבושת "גברית" בניגוד לשמלות של בד"כ... אז יצאתי מהקומפורט-זון ולמחרת שבתי. האיפור היה עם דגש לשפתיים על ידי האודם האדום

Koszonom

New member
וואו

Koszonom

New member
תראי, יש במראה הזה משהו שמחספס אותך

ובעיניי זה מאוד סקסי ומחמיא :)
לא כל אחד מתחבר לזה, אני אישית כן ;)

michali278

New member
מאוד יפה

אני חושבת שנעלי עקב סירה פיפ-טואו היו משתלבים כאן מצויין.

Aניס

New member
וואו לגמרי!

יופי של לוק גברי, הכי סקסי שיש.
בחרת בנעליים הכי נכונות למראה כזה. מאיפה הן???? (ואם התשובה מניו-יורק, תרגישי חופשי להתעלם
).

DesertBluz

New member
וואלה, יש מצב שאהיה שם סופ"ש הבא

אפשר לשאול כמה עלו
ואם נשאר עוד או שלקחת
את הזוג האחרון?

לקחתי את שני הזוגות האחרונים

שחור ומנומר... עלו בסביבות 80-100$ לא זוכרת בדיוק

DesertBluz

New member
מעולה!!!

כ"כ לא אני
אבל יוב מצוין
ושילוב הפרטים מעולה
מהאודם ועד לסנדלים
(מעלפים!) והאורך של המכנסיים!

שיחקת אותה!

Fun Fair

New member
מקסים! אם כי אני מסתייגת מהסנדלים...

אולי זו זוית הצילום, אולי זו הפוזה, אבל בתמונה נראה כאילו משהו מקצר לך את הרגליים ונראה לי שאלו הסנדלים.
אולי אם המכנסיים היו ארוכים יותר (למרות שאני חושבת שהאורך נהדר) או אותם המכנסיים בשילוב נעלי סירה קלאסיות (או אפילו אוקספורד קלאסיות עם עקב נמוך).
נראה לי שיותר מדי קווי רוחב מקצות האצבעות עד מעבר לקרסול קצת מנמיכים אותך (ויזואלית).

חוץ מזה המראה מהמם ואני מתה על וסטים! מהיכן הוא?

אני מודה - לא אוהבת את זה

א. אני מאוד לא אוהבת את העובדה שהחולצה שקופה מאוד. נכון שהווסט מכסה את החלקים הקריטיים, ועדיין, הפופיק שלך די מסתכל עליי שם
ואני אישית לא אוהבת את זה.
ב. אני גם לא מתה על המכנסיים האלה עם זה. לדעתי מכנסיים באפור, משהו קרוב לצבע של הווסט, ובגזרה מתרחבת קצת, היו מתאימים יותר והופכים את המראה לאלגנטי ולא לטרנדי. ואני תמיד מעדיפה את הראשון על פני השני.
ג. הסנדלים, בעיניי, הופכים את המראה כולו לסקסי מדי. הרעיון של המראה הגברי הוא לשדר סקסיות שהיא כמעט אנדרוגנית, והסנדלי הכלוב (שאני באופן כללי מסתייגת מהם כי לי אישית הם מזכירים קצת מועדוני לילה...) הם במובהק מאוד נשיים-אופנתיים-ליליים כאלה. ולכן, בעיניי, לא רק שלא תורמים למראה אלא ממש מחבלים בו.
לטעמי האישי והבלתי מחייב, מראה כזה צריך להיות יותר מהוקצע ומהודק כדי לעבוד.

angh arad

New member
מסכימה עם אביגיל - המראה לא מדויק מספיק

ומתאמץ מדי. הניתוח של אביגיל בעניין הסנדלים הוא מסטרפיס של ביקורת אופנה (-:

למעלה