יום שישי

אני שמחה שיש מגוון של דעות

ויחד עם זאת, אני בהחלט אוהבת לשדר סקסיות מסויימת שאינה זולה מידי לטעמי. אני לא חושבת שזה מוריד מההערכה של הסביבה אלי אלא להפך: אני מצליחה לשלב בין סקסיות ו"גוד לוקינג" למקצועיות ואינטיליגנציה גבוהים מאד (ולראיה התפקיד שלי בעבודה).
בנוסף, היות שניסיתי ללכת הכי רחוק מהלבוש הרגיל והסטנדרטי שלי נראה לי שהצלחתי....
אז פס שקוף או סנדלי כלוב (אין לי מושג מה זה אבל מבטיחה לבדוק), לא כיוונתי כאן למראה סולידי ומאופק או אנדרוגיני (אני אנדרוגיני- לא יקרה כנראה) , כיוונתי למראה גברי
בעל נשיות
מתפרצת...

אני לא נגד סקסיות

ולא ניסיתי לרמוז שהופעה בודדה תוריד מהערכת הסביבה כלפייך.
כל מה שאני אומרת זה שלדעתי ההופעה הספציפית הזו - לא עובדת, מסיבות א'-ב'-ג'. את יכולה להסכים, לא להסכים, לחשוב על זה, או פשוט להתעלם
זו בסה"כ דעה.
מה שכן, חשבתי על מישהי שעושה את זה מדהים בעיניי: ד"ר קמרון מהאוס. בעונות הראשונות הלבישו אותה ככה הרבה וזה עבד מעולה. ובעיניי זה רפרנס טוב אם בא לך לנסות את זה קצת אחרת.

sheffys1

New member
וואו - שכחתי ממנה לגמרי

(מד"ר קמרון)
היא נראיתה שם כ"כ הרבה יותר טוב מאשר היום ב - ocne upon a time (בעיקר בגלל הבלונד לדעתי...)

efrato1

New member
אהבתי מאוד את הרעיון

של עסקים למעלה ומסיבה למטה

לדעתי בלוק כזה חשוב שהמכנסיים יהיו גבוהים ויגיעו עד מתחת ווסט כך שלא ייווצר פס של שקיפות.
הייתי שמחה גם לראות את הלוק הזה עם חולצה בתוך המכנסיים, אבל גם אז יהיה צורך במכנסיים גבוהים יותר שיפגשו את הוסט

אני אוהבת שאת משתגעת

הפנים המתוקות שלך עם הפוני נותנות את הניגוד המתבקש למראה הגברי הזה שרק מבליט כמה נשית את

מעיןבר

New member
בעיני זה לגמרי וואו

ואני אשמח לראות אותך ממשיכה לצאת מהקומפורט זון, את עושה את זה בחן אמיתי

DesertBluz

New member
התחשק לי פתאום על הסוודר האוברסייז המחורר הזה

שדווקא קניתי בפסח אבל
עוד לא יצא לי ללבוש...
תכלס הוא די ארוך ואני לא סגורה
על באיזה גובה "להושיב" אותו...
וגם לא על הנעליים, אבל
היה בא לי עוד כמה ימים של סנדלים
לפני שקפוא מדי לנעול אותם.

שבת שלום לכולם!

michali278

New member
סוודר מקסים

הלוק הכללי יוצא מאוד נאה
אבל יש כאן אוקסימורון של סוודר קל עם סנדלים, אבל זה לא יוצא BIG NO NO את בהחלט גורמת לזה לעבוד.
ההתכתבות של השרשרת המוזהבת עם הזהבהבות בסנדלים בדיוק במידה הנכונה, אבל השרשרת כשלעצמה קצת OFF בגודל ובאורך שלה. אולי שרשרת קצת יותר קצרה או לחילופין ארוכה אבל עם פחות ווליום.

לגביי סוודר, קפלי את המנג'ט פנימה ותני לסוודר ליפול קצת באופסייד מרושל שכזה.

Aניס

New member
הסוודר והשרשרת מהממים

והולכים יופי ביחד.
הצבע של המכנסיים משתלב גם הוא נהדר, אלא שמראה כזה דורש נעלי עקב, אולי כי פלג הגוף העליון יותר "כבד" בהופעה הזו. נעלי עקב יאריכו את הגוף ויתנו פרופורציה טובה.

DesertBluz

New member
אוקיי, רשמתי לעצמי את ההערות

ולפי התגובות פה
נשמע שאני צריכה להתחיל
להתרגל ללכת על עקבים
כל היום

תודה לכן וגם למיכלי

זה ממש עוזר!

למעלה