יום שישי.

Under the GUN

New member
מצלמה חדשה!!!!!

Fujifilm S5700 פשוט המצלמה שפינטזתי עליה חודשים... אבא החליט להפתיע אותי והסכים לקנות לי! ההורים לקחו אותי ואת אחותי לת"א.. השלל שיצא לי מזה: מצלמה כיסא לחדר 2 דיסקים של מגהדת' (עכשיו יש לי דיסקוגרפיה מלאה!) מכשיר DVD הDVD החדש של מיידן סווטשרט 3 טישרטים.. שווה לגמרי!

MoonyAvFreak

New member
כמה עלתה?

אני לא ככ אהבתי אותה....תכננתי לקנות פוג'י, אבל אז ניסיתי לצלם באחת וממש לא אהבתי אותה...אז קניתי קאנון, (יותר טוב לי מבחינת צילום לעתיד וזה אפשר להחליף המון עדשות וזה) חח....לא משנה, כמה עלה..מעניין אותי :)

Under the GUN

New member
1100 עם תיק וכרטיס זיכרון 2GB

התלבטתי בינה לבין אולימפוס שעלתה משהו כמו 80 שקל יותר (לא המחיר זה מה שהפריד ביני לבינה) אבל אז באה איזה אחת לחנות, מישהי שכנראה לומדת קולנוע או משהו, וקנתה אותה.. זה שכנע את אבא שלי לקנות דווקא אותה

MoonyAvFreak

New member
ואו, זה ממש זול.

שלי עלתה איזה 2490 נראלי...זה עלה איזה 580 דולר, וזה בלי התיק והכרטיס זיכרון. אבל כל אגורה שווה את זה, רק עכשיו צריך להשקיע בעדשות שונות תהנה עם המצלמה :)

kelly7i

New member
XDD

אחרי בצפר הלכתי עם חברה לסופר, [וקנינו בגט, איזה שמנות אנחנוXD] אז אנחנו באות לצאת, חברה שלי רואה דלת: "זאת היציאה?" ~דוחפת את הדלת~ ~הזעקה מופעלת בכולי קולות~ אני: "כנראה שלא.." XDDDDDDDDDDDDDDDDD חח ואחר כך הלכנו גם לאיזה חברה לקחת ממנה מחברת, אז בדרך שמנו שירים והתחלנו להשתגע. ולדלג.
[זה נחמד ללכת במדרגות בקפיצות וריקודיםXDDD] ואז שבאנו לצאת מהחברה אנחנו חוזרות לשים שוב את השירים, ומתחילות לקפוץ בחדר מדרגות בדרך לדלת, אני כולי קופצת ואנרגטית, רצה אל הדלת, ונתקעת בה.
~אחרי זה כל הדרך חזור הלכנו כמו סבתות בנות 100 שלא זזו בחיים שלהםXD~

לו"ז מעצבן..

הברזתי היום משעתיים ראשונות במחשבים כי אני לא יודעת את החומר וידעתי שיהיה בוחן. אח"כ הגעתי לבי"ס אבל היה שיעור חינוך והחלטתי להבריז גם ממנו.. אח"כ 3 שעות מתמטיקה.. הכל נשמע כמו סינית (או רוסית, במקרה הזה?) בכל מקרה. יש לי עבודה להגיש ביום שלישי במתמטיקה ומצבי רע. ניסיתי לעשות אותה כל היום ושום דבר לא הולך. הרגע עשיתי את אותו תרגיל 3 פעמים וכל פעם יצא לי משהו לא נכון אחר. אמ. אוף.

kelly7i

New member
איכס, מחשבים.

המורה אמרה לי להתחיל את כל הספר מחדש ולהתחיל לשלוח לה תרגילים מההתחלה. היתי אמורה לשלוח לה ביום שני, אבל כל פעם שאני פותחת את הספר אני נעשית עייפה, נרדמת, ואומרת שאני יעשה שאני יקום. וזה לא הולך, כן?

לגמרי.

אני כל פעם פותחת את הספר וישר הולכת לעשות משהו אחר. המקצוע נהיה מעצבן השנה.

חצילע

New member
בע.

צבעתי את השיער עד מאוחר אתמול, ואני עייפה. בוהו.
הממ. קמתי לספורט, שיר ואופיר לא באו, הייתי לבד. איך אני שונאת את זה ;;;; אחר כך חלון, ישבתי עם גילברט. אחר כך ניסים. לא החלטתי אם הוא חרא, או גבר. בכל מקרה הוא משעשע, ממש. אחר כך הייתה עדות של סבא של ילדה מהכיתה שלי, על השואה. היה ממש נחמד. זתומרת. הוא סיפר את זה מעניין, והוא היה גם מצחיק. אחר כך נכנסתי לנהיגה צעירה, אבנר ביקש שאני אבדוק נוכחות. XD התחלתי לסמן לעצמי נוכחות על שיעורים קודמים.
ובדרך גם לעוד כמה אנשים XD אחר כך הלכתי לעבודה, שממש ממש לא היה לי כוח לזה. גיליתי שהבוסית שלי מינתה את ניצן, לאחראית משמרת. וממש התעצבנתי. זתומרת. כן, היא בת 18, וכן, היא נמצאת שם המון, כי היא לוקחת יותר משמרות ממני. אבל אני הרבה יותר ותיקה ממנה. זה קצת מוזר שמישהי נותנת לי הוראות פתאום. Z: די התעצבנתי. בלי קשר הבוסית שלי לא הגיעה היום. אז טיפה הרשתי לעצמי להתבטל, זין. וננתי לניצן לעשות את הדברים הקשים חחחחחחחחחח. זין, למי יש כוח. קיצור ניצן הלכה בחמש, אני נשארתי לסגור עד 8. עשיתי את זה כל כך מהר, והיה עליי מלא לחץ, והקופאיות התחילו לקרוא לי בכריזה. "נועם מהמאפית, נא לבוא, מחכים לך בהסעות" וכאילו. 5 פעמים. X: אני באמת לא אתפלא אם שכחתי לסגור ת'תנורים או משהו, וכל טיב טעם פשוט עלה באש. אינשאללה. ;;;; עשיתי הכל כל כך מהר והיה כל כך הרבה לחץ. אני אבקש ממנה מחר שתשים עוד מישהי במשמרת ערב ביום שישי, זה לא נורמלי. אחר כך הלכתי הביתה, הלכתי לישון. אני מחכה שההורים יחזרו ואז אני אצא. וואי חפרתי אעשששששששששששש.

Anni Lupu

New member
"אם אתה בדרך לאבו כביר..."

פנייה שנייה ימינה, אתה בשבט כפיר! מבחן בתנ"ך 3 שעות(!), אבל בגלל שסיימתי אותו בשעתיים חזרתי הביתה לשעה. יום לימודים רגיל ומשעמם... חזרתי הביתה, והלכתי לצופים. החלפתי שישסטית שמדריכה חוץ בשבט כפיר בדרום העיר... היה מאוד כיף. בערב הלכתי עם חברה לסרט Juno.

KeReN 0R

New member
juno../images/Emo47.gif

זה אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בזמן האחרון

Anni Lupu

New member
סרט חמוד מאוד...

אבל אני לא מבינה למה הוא זכה בפרס על התסריט הטוב ביותר. בטח היו תסריטים טובים יותר..

Anni Lupu

New member
יש יותר מדי קטגוריות באוסקר...

לדעתי צריך להוריד כמה...

sky darkens

New member
יש לי אותו במחשב, כולם אומרים שהוא אדיר.

נראה לי אני אראה אותו.

dcohn

New member
../images/Emo2.gifרציתי ללכת לראות אותו ולא יצא...

מלא זמן לא ראיתי סרט בקולנוע... נגרור כבר מישהו

למעלה