בע.
צבעתי את השיער עד מאוחר אתמול, ואני עייפה. בוהו.
הממ. קמתי לספורט, שיר ואופיר לא באו, הייתי לבד. איך אני שונאת את זה ;;;; אחר כך חלון, ישבתי עם גילברט. אחר כך ניסים. לא החלטתי אם הוא חרא, או גבר. בכל מקרה הוא משעשע, ממש. אחר כך הייתה עדות של סבא של ילדה מהכיתה שלי, על השואה. היה ממש נחמד. זתומרת. הוא סיפר את זה מעניין, והוא היה גם מצחיק. אחר כך נכנסתי לנהיגה צעירה, אבנר ביקש שאני אבדוק נוכחות. XD התחלתי לסמן לעצמי נוכחות על שיעורים קודמים.
ובדרך גם לעוד כמה אנשים XD אחר כך הלכתי לעבודה, שממש ממש לא היה לי כוח לזה. גיליתי שהבוסית שלי מינתה את ניצן, לאחראית משמרת. וממש התעצבנתי. זתומרת. כן, היא בת 18, וכן, היא נמצאת שם המון, כי היא לוקחת יותר משמרות ממני. אבל אני הרבה יותר ותיקה ממנה. זה קצת מוזר שמישהי נותנת לי הוראות פתאום. Z: די התעצבנתי. בלי קשר הבוסית שלי לא הגיעה היום. אז טיפה הרשתי לעצמי להתבטל, זין. וננתי לניצן לעשות את הדברים הקשים חחחחחחחחחח. זין, למי יש כוח. קיצור ניצן הלכה בחמש, אני נשארתי לסגור עד 8. עשיתי את זה כל כך מהר, והיה עליי מלא לחץ, והקופאיות התחילו לקרוא לי בכריזה. "נועם מהמאפית, נא לבוא, מחכים לך בהסעות" וכאילו. 5 פעמים. X: אני באמת לא אתפלא אם שכחתי לסגור ת'תנורים או משהו, וכל טיב טעם פשוט עלה באש. אינשאללה. ;;;; עשיתי הכל כל כך מהר והיה כל כך הרבה לחץ. אני אבקש ממנה מחר שתשים עוד מישהי במשמרת ערב ביום שישי, זה לא נורמלי. אחר כך הלכתי הביתה, הלכתי לישון. אני מחכה שההורים יחזרו ואז אני אצא. וואי חפרתי אעשששששששששששש.