יום שישי.

אוו,סאמרטיים!

שעתיים ספרות מ9,היה נחמד. אין תוכניות מוגדרות לערב. אבל אפשר לסכם את היום הזה בשלוש מילים: יש לי טובלרון^______________^

L i O r K u S h

New member
לא הורדתי עדיין...../images/Emo189.gif

הרגע הגעתי הביתה... עכשיו אני אשים להורדה.. אני רואה היה פרק טוב...

Aline In Chains

New member
רותםשלי פה../images/Emo23.gif:)

עשיתי בבוקר מבחן בתנ"ך,קיבלתי 86:| כוסעמק, זה גרוע. [חרשנית!!] היה גם היסטוריה..סיכמנו משהו, וגם חינוך תעבורתי~מבחן...אשכרה כיתה א'.. "בן אדם נוסע ביום אחד בלה בלה 120 קמ"ש, ביום השני 50 קמ"ש..ביום השלישי 20 קמ"ש..בלהבלה" "1. כתוב את המהירויות הכתובות בקטע?"
- אח"כ נסעתי, ופגשתי את רותם..והלכנו למקדונלדס..ועשינו ארוחה סופרשמנה
. ואז קצת קניון,ואז אליי..ונרדמנו בלי קשר. קמתי, והוא עדיין ישן חחח ,שמן
! תכף חברה באה אליי.. :)

וואא ת"א איזה כיף! ../images/Emo163.gif

נסעתי בבוקר ונפגשתי עם כונפי, מעיין, ויקויק, צח, לילך וצליל. אח"כ פגשתי גם את נמשה ודנה. נקנו: פצעים ונשיקות, שרשרת פנינים, תיק מקולורז, עגיל חדש לגבה^^, חולצה של סאות'פארק, וזהו. אה, ויש לי גולות באינדסטריאל, איזה כיף!!!!!!1

Snow fairy

New member
יש לי גולה רצחנית בדיית'../images/Emo10.gif

האינדסטריאל דווקא לא עשה לי בעיות! היו גולות ממש בקטנה והם עברו די מהר. דיית' ארור. [אגב, זה היה קטע מצחיק עם הדיית', ויטאלי עומד מעלי עם המחט, מחורר לי את האוזן, האוזן שלי בוערתתת, והוא עושה לי "זזת" ומוציא את המחט!:|. אח"כ הוא חורר אותי שוב באותה נקודה, אבל הייתי צריכה לסבול פעמיים!]

חח יואוו את לא מבינה מה קרה לי איתו XD../images/Emo163.gif

עשיתי אצלו תאינדסטריאל, והוא אמר לי 'זהו' אחרי שהוא הכניס תעגיל בחור הראשון, ואז חשבתי שהוא סיים לגמרי, אז הראיתי לחברה שלי, ושאלתי אותה 'איך זה?' ומסתבר שעוד הייתה שם המחט XD והוא צעק עליי בטון נאצי כזה 'רק רגע אסור לזוז מותק!!' כאילו רצחתי לו תסבתא.

חצילע

New member
גולות זה הכי, אחי.

היה לי בטראגוס המון המון זמן. לא יודעת אם את זוכרת O: נסעתי לתאילנד וזה עבר. XD סעי לתאילנד חחחחחח דווקא הרוק הקטן שלי לא עושה בעיות כמעט בכלל
טפו טפו. אני מאוהבת בו. :]

חצילע

New member
נכון הוא מושלם? קטני שלי. :]

אני ממש אוהבת את האינדסטריאל שלך.

Rose131

New member
D:

התחלתי ב9 וחצי. הייתי ערה מ6 והיה לי נחמד:) שעתיים אנגלית- דיברנו על הפרוג'קט קצת. כנראה אעשה על הזכייה של ש"י עגנון בפרס נובל. קצת מבאס שהביה"ס מגביל לנושא מסויים אבל זה יהיה חביב לעשות על ש"י עגנון.. שעת היסטוריה שהייתה.. וול, כלום. חוץ מהעובדה שהכיתה שלנו רכלנית אחושילינג
ואז כזה היה אמור להיות היסטוריה. כלומר, זה היה אמור להיות ספרות ואז היסטוריה אבל ספרות התבטל אז הקפיצו את היסטוריה שעה קודם ויצא כזה שכולם סיימו מוקדם אבל בגלל העריכה נוצר לי חלון. אז שעת חלון נוצלה באופן דומה לשעות הבוקר:) ואז ישבנו מ1 עד 3 להתחיל לדגום את הקליפ למחשב. התחלנו גם ממש ממש ממש בקטנה עם הראף-קט, אבל הקטע המעניין בלדגום הוא שזה בעיקר לעשות כלום. אז אמא הקפיצה לי קצת אוכל והזמנו גם אוכל סיני, שזה התגשמות של חלום להזמין אוכל סיני לביה"ס! ואז הלכתי הביתה ונרדמתי כי כאבה לי הבטן מרוב אוכל
אבל לא נורא, היה יום טוב.

noyy

New member
ישנתי 15 שעות ../images/Emo9.gif

איזה כיף זה היה
לפני שנרדמתי שמתי את הפלאפון על שקט ומסתבר שמזה עשיתי בשכל.. אבל הם עשו משהו מזה מגניב ברפואה שהפסדתי
בקטנה קמתי ב3, ראיתי קצת טלוויזיה, יצאתי עם הכלב, התבאסתי קצת שאני לא רואה את יובל הרבה, אכלתי, ומחר בסוף אני רואה אותו
וההורים המעצבנים האלה עם כל האיסורים שלהם..איך שיהיה לי 18 אני ישנה אצלו כל יום. נמאס

למעלה