יום שישי.

giraffeeeee

New member
פשוט מדהים.../images/Emo13.gif

יום מרוכז בספרות. היה פשוט כייף היום עם קושקוש.
עוד מעט סמינר אמצע. ממש לא באלי. יש לי פלאפון חדש. שוב. סמסונג R500

סביר...

אני חולה, אני עצבני, ואני מתנהג כמו אידיוט. המחנכת שלי תרצח אותי כי לא באתי למבחן *שוב* בגלל מחלה. [לפחות השלמנו.
] היום בערב נשף חורף ומשם ליומולדת לחבר... סיום טוב לשבוע סיוטי.

שרון710

New member
I'm Back../images/Emo11.gif

הלו אנשים:) אז המוןמוןמון זמן לא הייתי פה, או במחשב בכלל. ואם חושבים על זה- אז המוןמוןמון זמן לא היו לי חיים
הלימודים די הורגים אותי
בכל מקרה- אני מתגעגעת לפה הרבה הרבה הרבה:( ו.. זהו. תכתבו שהתגעגעתם גם אליי, זונות
3> נ.ב- אללה ג'יבארו.:)

dcohn

New member
תזכירי לי מי את?../images/Emo12.gif

סתם, מה קורה מותק?:]

שרון710

New member
../images/Emo6.gif

וואו, תכלס לא הייתי פה איזה.. חודש
היתי בהלם שזכרתי איך מדליקים ת'מחשב.
עוד שבוע נגמרים המבחנים, ואז אני בטח אהיה יותר.. אבל לפי מה שאני מכירה ת'צמי אני אבוא בצהריים הביתה ואלך לישון עד הערב, אוכל ואחזור לישון
יהיה לי לו"ז צפוף.

איזה יום כיף!:]../images/Emo110.gif

התחלתי ב10, שעה חינוך, שעה תנך, מבחן במתמטיקה שיא הקלל אז חזרתי הביתה עכשיו
תכף יוצאת לסמינר אמצע והולך להיות כלכך כיףף!!:] אנחנו עושים סנפלינג!:] חוזרת מחר בערב..:]

יום מעולה

איחרתי בחמש דקות לספורט אבל בקטנה הוא לא כעס או משהו רק כתב שהגעתי [יצאתי בזול יחסית הוא כותב חיסורים בלי רחמים...] היה חביב. אחר כך שעה תנך שהעתקנו סיכום לספרות החכמה ואז היא אמרה שהיא משחררת אותנו משעתיים,אז השתחררתי ב11:30 והגעתי ב9:34 לבית ספר [:

איזה יום מבוזבז

שמענו 2 הרצאות לא קשורות, אחת יותר משעממת מהשנייה... ואז שעה תנ"ך שחצי מהכיתה עשו מבחנים חוזרים בכל מיני נושאים אז סתם דיברנו על דברים תנ"כיים שלא קשורים לחומר. בכל מקרה אני לא מקשיב בשיעורים האלה.

אני רוצה לישון!!!!

כנראה שעדיין חסרות לי שעות מהשבוע האחרון, ואני מתה מעייפות. הגעתי בשמונה לביתספר, לשעתיים עיצוב תוכנה. פתרנו תרגיל בגרות, סיימתי ראשונה והכל היה נכון
אחרי זה הפסקה, יצאתי לשבת בחוץ כי לא היה אוויר בבניין. נגמרה ההפסקה (הארוכה. ביום שישי יש לנו הפסקה של 25 דקות כי המחנכת לא מגיעה ל10 דקות הקבועות שלה, היא פשוט לא בביתספר ביום הזה.) ועליתי לעוד שעה של מחשבים, הפעם מודלים. זה היה שיעור נחמד כי רק דיברנו ולא פתרנו ממש שומדבר. בסוף אפילו שכנענו אותה לא לתת לנו הרבה שיעורים. שעה היסטוריה, המורה הזאת פשוט שונאת את רוב הכיתה שלנו
היא כבר התייאשה. מסתבר שיש לנו מבחן בעוד 12 יום!!!!!!
נגמר היום, ויצאתי החוצה עם חברה שממשיכה ללמוד עוד שעתיים אחרי. בזמן שחיכיתי לאבא ישבתי ודיברתי איתה, ואז המורה למחשבים בדיוק נכנס לביתספר עם הבת שלו, חמודה כזאת
אז סתם דיברנו עד שאבא שלי הגיע, ואמרתי למורה שלי "תגיד אתה רוצה אולי אני אקח את הבת שלך אלי הביתה ותעבור דרכי מתי שאתה מסיים?" אז הוא אמר שזה דווקא רעיון לא רע, אבל לא יישמנו אותו. אני באמת הולכת להציע לו את הסידור הזה, כי זה לא פעם ראשונה שזה קורה.....חחח בבית סידרתי דברים, עוד מעט הולכת לאכול, ואז לעשות קצת שיעורים, לקפל כביסות, לשטוף את הבית, להתכונן לבוחן בתנ"ך
ממש שבת יום מנוחה.

sky darkens

New member
אחלה יום. ^^

קיבלתי 100 ב002.
85 ב001, כי יצאתי דביל. אחר כך היה תנ"ך, היה משעמם טוסיק. שעה ספורט - רבתי עם אמנון והוא אומר שלא יהיה לי ציון בתעודה. שיזדיין. נהיגה צעירה - אבנר פשוט המורה הכי גאון שיש. אני פשוט צריך לעשות ספר ציטוטים של הבן אדם הזה. באמאשלי.
אחר-כך הלכתי עם ג'ו לסופר וקנינו כל מיני מצרכים. עושים היום כל החברים ערב פיצה ויין אדום.
מחר הופעה של כנסיית השכל! ~מישהו בא?~

אפשר לחשוב שת"א זה כמו רעות...

אני גר 20 דקות נסיעה משם
בכל מקרה, אני בבלומפילד מ-4 עד 9 וחצי...

gurke

New member
אני גר שני מטר משם!

בוא להסתלבט אצלי לפני ההופעה

זונע

New member
לפחות נגמר השבוע

לא היה כלום מעניין. אחה''צ פוקר(לא לפני שאני רואה אבודים!!) ובערב נפגשים כל החברים על נרגילה...כמו בשביתה, תודה לאל שיש מזג אוויר נורמלי.

R o n 2 5 6

New member
לוסט../images/Emo99.gif איזה פרק אדיר :|

שעת אפס מתמטיקה-היינו חצי כיתה.לא משהו מיוחד.. שעתיים ספרות-התחלנו סיפור משעמם של עגנון.היא גם הקריאה מתוך דף את מספר המנות שיש לכל אחד,ומסתבר שיש לי דיי הרבה :S שעתיים מתמטיקה-חומר חדש באלגברה,שום דבר חדש בחדו"א צרפתית-המורה החליטה שמעכשיו כל יום שישי היא תיתן לנו כמה תרגילים שאותם אנחנו נפתור בכיתה וניגש אליה שהיא תבדוק לנו,ככה שגם רוב הזמן נלך לפני שנגמרות השעתיים(היום הלכתי אחרי שעה אחת),וגם אין שיעורי בית. איזו מורה מלכה
לגבי הערב אני עוד לא יודע.מקווה שיהיה משהו..

למעלה