אני רוצה לישון!!!!
כנראה שעדיין חסרות לי שעות מהשבוע האחרון, ואני מתה מעייפות. הגעתי בשמונה לביתספר, לשעתיים עיצוב תוכנה. פתרנו תרגיל בגרות, סיימתי ראשונה והכל היה נכון
אחרי זה הפסקה, יצאתי לשבת בחוץ כי לא היה אוויר בבניין. נגמרה ההפסקה (הארוכה. ביום שישי יש לנו הפסקה של 25 דקות כי המחנכת לא מגיעה ל10 דקות הקבועות שלה, היא פשוט לא בביתספר ביום הזה.) ועליתי לעוד שעה של מחשבים, הפעם מודלים. זה היה שיעור נחמד כי רק דיברנו ולא פתרנו ממש שומדבר. בסוף אפילו שכנענו אותה לא לתת לנו הרבה שיעורים. שעה היסטוריה, המורה הזאת פשוט שונאת את רוב הכיתה שלנו
היא כבר התייאשה. מסתבר שיש לנו מבחן בעוד 12 יום!!!!!!
נגמר היום, ויצאתי החוצה עם חברה שממשיכה ללמוד עוד שעתיים אחרי. בזמן שחיכיתי לאבא ישבתי ודיברתי איתה, ואז המורה למחשבים בדיוק נכנס לביתספר עם הבת שלו, חמודה כזאת
אז סתם דיברנו עד שאבא שלי הגיע, ואמרתי למורה שלי "תגיד אתה רוצה אולי אני אקח את הבת שלך אלי הביתה ותעבור דרכי מתי שאתה מסיים?" אז הוא אמר שזה דווקא רעיון לא רע, אבל לא יישמנו אותו. אני באמת הולכת להציע לו את הסידור הזה, כי זה לא פעם ראשונה שזה קורה.....חחח בבית סידרתי דברים, עוד מעט הולכת לאכול, ואז לעשות קצת שיעורים, לקפל כביסות, לשטוף את הבית, להתכונן לבוחן בתנ"ך
ממש שבת יום מנוחה.