יום ... שישי?

ל י ת י1

New member
צהריים של ערב חג../images/Emo42.gif

ולנו במפתיע יש את האדום בבית עד ליום ראשון (במקום לספור 21 ספרנו 10)
מזל שהגעתי לאסוף אותו מהש.ג. - כך זכיתי ב-20 דקות נטו שלי ושלו, כי 30 שניות אחרי שנכנסנו הביתה הגיעה החברה שלו... אפילו השניצלים, פיתות, חומוס נותרו מיותמים על השיש... והכביסה מה יהיה עליה???
חג שמח לכולכן- הכי שמח שיש

colibri

New member
חג שמח

אנחנו בהרכב מצומצם. המנומר סוגר, הנשואים אצל המחותנים שלנו על ההר של אםפי,
עובדת, השניה חוגגת עם חברים בשכונה בירושלים... מה שמשאיר לנו בבית: שתי סבתות, שני הורים (אנחנו), הנסיכה והמתבגרת. והכלב והחתול. אז זו מבחינתי הזדמנות לקחת את הכל לאט לאט, לא להשתגע עם בישולים - יש קצת שאריות, קצת נבשל, וקצת נעשה גם מחר, כי למזלנו מותר לבשל בחג. היום אני עם קצת כביסה, קצת סידור בית, קצת מחשב בין לבין, ועוד קפה בסוכה, ועוד קצת שקט... יש גם ימים כאלה. מאחלת לכולם חג שמח ורגוע, ורק בשורות טובות

משתפרת

New member
קשת, איזו פדיחה עשית!

מצפים מההורים (כן, גם מכמה אבות) להדגים כיצד פועלת ממטרה ברגעים כאלה. לא עשית את זה. איזו פדיחה! שיהיה בהצלחה למפקד החדש ולחבריו. חג שמח לכולן.

יש לי יום יום חג

לפני רבע שעה התקשר השוטר - אני מגיע הביתה. קיבל צ'ופר. רק הוא. חוזר מחר. עדיין לא יודעת על מה. עוד מעט נוסעים להביא אותו מתחנת הרכבת. גם ביום כיפור יצא רק הוא כדי לשמור על אביו הסוכרתי. מוזר. מקווה שלא עשה איזה מעשה גבורה... גם כשרגלו נדרסה לפני כשבועיים - זה היה בעת מעשה גבורה.... והגבורות האלה - כששומעים את הפרטים ממש לא מתחשק בן גיבור.

מתגייסת חג מהנה וכייפי עם השוטר מתי הוא מסיים

את הקורס מ"כים ? בקרוב לא?

הי גלי..

אצלך זה בחמישי בשבוע הבא, לא? אז אצלנו מסימים שבוע אחרי ב- 3 לנוב'. תודה לאל לא היה גיבור, "רק" מצטיין, ואפילו לא מוכן לומר במה. כרגע במקלחת....

פיטנגו4

New member
יו, איזו גאווה!

כל הכבוד, את בטח נפוחה מגאווה, ומגיע לך
תגידי, זו לא את שאמרת שאצלך אף פעם לא מצטיינים???!?!

וואלה איזה זיכרון

הם מצטיינים בקטנה. הם אחלה חברה, ובאמת בסוציומטריות בטח מקבלים ציונים מעולים, אבל אין להם פיניש. מעריצים ומעריכים אותם, אבל אף פעם לא הגיעו למצטיין מחלקתי וכד'. גם כשהיו אזרחים זה היה כך. אני דווקא שמחה שזה כך. אני חושבת שהמצטיינים משלמים מחיר יקר על ההצטיינות. השוטר מאוד התחרפן בטירונות מג"ב שהיו כאלה שרצו להצטיין והבליטו את עצמם, והמפקדים קנו את הקטע. בחובלים המפק"צים היו יותר משופשפים, ולא ניתן היה לעבוד עליהם. אגב, יכול להיות שצ'ופר בגלל שכל התוכנית עם המכינה בוטלה בגלל כוננות, אבל זה כנראה יצא אל הפועל במחזורים הבאים (הם מסיימים עוד שבועיים). במכינה קיבלו את הביטול באכזבה איומה לפי התאור של המכיניסטית.

היה במסדר

לסיום היום בו קראו את שמו ואמרו - רוץ וקח את הדברים שלך, עוד 7 דקות ההסעה יוצאת. מרוב התרגשות שכח את כל הציוד: שחפץ, קסדה, אלה וכו'... וכדי שלא יעלה למשפט מחר, החברה הנחמדים שלו אספו והחזירו לו את הציוד. אתמול יצאו 2 החיילים לבלות ביחד. אין ריח אלכוהול בחדר. ישנים....

מתגייסת רק עכשיו אני רואה....

מתנצלת אבל בימים האחרונים אני בקושי שמגיעה לכאן אז כל פעם קוראת משהו נוסף...... איזה בשורות מעולות!!!!
כמה מרגש!
ואיזה גאווה!!!! איזה ילד!!!!

למעלה