יום ... שישי?

Rainbow100

New member
יום ... שישי? ../images/Emo13.gif

אתמול ה
שלי סיים קורס מ"כים. איזה עיתוי. משמעות נוספת ומיוחדת נוצקה בתוך כל אחת מהמילים שנאמרו שם שמלכתחילה מרגשות מאד. אחד המפקדים אמר שכשהוא נשאל "מה יהיה?" הוא עונה והיום ביתר דגש "נמשיך להאבק"... דיברו שם על ערכי צה"ל, על דבקות במשימה על ערך הרעות... וכל מילה תורגמה במוח שלי לארועי היום. וליתי... עשיתי פאדיחות... אף אחד לא ראה כי המשקפיים הסתירו אבל, כשעלו החבר'ה על המגרש ובעז שרעבי "נתן"... והמצטיינים האלה שקיבלו תעודות ואלה שלא, והמילים של המפקדים על האחריות שעם ישראל מטיל על הכתפיים של הילדים האלה,-וטיפות קטנות של מים שנכלאו מאז הבוקר התערבבו להן עם טיפות מים חדשות ופצחו להן יחד בריקוד סוער
. "לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה אוהב..."

ל י ת י1

New member
קשת, איזו התרגשות../images/Emo70.gif

כמה גאווה, איך אפשר שלא? ילד שהופך למפקד זה דבר כל כך מרגש
דמעות של אמא מאחורי משקפיים לא נחשבות לפאדיחות, 'צטערת......בפעם הבאה תשתדלי יותר
ומה שלום המפקד הצעיר? מתרגשת איתך המון

שויו

New member
מזל טוב לכם

בשעה טובה , ובהצלחה בהמשך הדרך...
ובאמת שדמעות של אמא זה לא פאדיחה... צודקת ליתי, את חייבת להשתדל יותר, לפני הטקס הבא, בואי וניתן לך שיעור, שניים, בחינם על חשבון הבית

הי קשת

אתמול היה יום מאוד מרגש לכולנו, ועל אחת וכמה לך. הרבה דברים שהם בשיגרה קיבלו גם אצלי משמעות אחרת. מרגש שפתאום הבן הופך למפקד. השרות נראה אחרת. שיהיה לו בהצלחה...

Rainbow100

New member
דמעות בבקו"ם זה גם פאדיחה?

אם כן אז אני חייבת שיעורי עזר בדחיפות,-ש לי מתגייס נוסף בנובמבר

שויו

New member
קשת, ממש לא ../images/Emo6.gif

דמעות בבקו"ם זה פק"ל.... זה לא פאדיחה.. פאדיחה בבק"ום מתחילה בלזרוק אורז/ מים/ טופי/ סוכר כשהילד עולה לאוטובוס.. (את זה למדתי רק בגיוס של השלישי..) אל תילחצי, מותר גם לא לעשות פאדיחות בבק"ום ולהתחיל אח"כ , עם הטקס הראשון.... עד אז, תספיק ללמד אותך הכל !!!

יומטוב5

New member
אצל משפחתי זאת פדיחה

אם סיבה טובה לצחוק של שנים אני מבן לבן בוכה יותר ובעלי והבנים תמיד אומרים לא התרגלת לא ולי יש מתגייס באוגוסט בתקווה שיקבל דחיה רק המחשבה מביאה את הדמעות שבת שלום

ל י ת י1

New member
עזבי קשת....

אם לפני הפעם הרביעית בבקו"ם את שואלת אם דמעות זה פאדיחה אז המסקנה היא שבאמת פאדיחות זה לא התחום שלך

אםפי7

New member
סוף נובמבר תאריך מוכר

לאן הוא מתגייס, סוף סוף נובמבר זה בדר"כ גיוס למרכבות הברזל. שלי ב29 לנוב- יהיה שנתיים .

שויו

New member
../images/Emo8.gif לא יפה ככה ליתי ....

יש כאלו שיש להם "הצתה מאוחרת".. לא יפה לצחוק עליהם... זה לא אומר שקשת חסרת תקנה בעניין... אני בטוחה שעם הדרכה טובה כמו שלנו, היא תעלה ותצליח ואולי תתעלה על מורותיה

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום רביעי

בתשובה לשאלות של מי ששאל החייל שלי קיבל ריתוק על כך שלא החזיר הפניה, "רשלנות במסמכים צהליי"ם" נדמה לי שזה הסעיף. הריתוק הוא ל7 ימים, מה שאומר שכמובן לא יבוא היום (היה אמור לבוא עד יום ראשון) ואז יבוא רק בעוד שתי שבתות כי בשבת הבאה הוא לא אמור לצאת. אנחנו כנראה ניסע אליו מחר תודה לכל מי ששאל, מצב הרוח שלי לא כ"כ טוב. שיהיה חג שמח

פולי קבלי חיבוק../images/Emo24.gif ממש אפשר להבין

שאת במצב רוח לא כ"כ טוב, אבל טוב שתוכלו לנסוע מחר לפנק ולהיות איתו קצת.

פולי , נשמע לי כמו ענישה בלתי הולמת ../images/Emo4.gif

אבל אני כנראה לא מחדשת לך כלום... חיבוק יעזור

מגלית

New member
פולי יקירה ../images/Emo24.gif

המצברוח שלך מובן...אבל בואי רגע נהפוך את הכוס.... ננסה לפחות...(מכ'פת לך...
) מחר, במקום לרבוץ כל היום מול הטלויזיה ולא לעשות כלום ואז כשישאלו אתכם "נו, מה עשיתם בחג???" (במבטא פולני מעצבן כזה...) מה תגידו? ישבנו מול הטלויזיה?????? זהו, שלא... תגידו..... "אה, קמנו מוקדם, נסענו וטיילנו... חרשנו את הארץ ...היינו ב...וב...וראינו את....ואת זה...." אהה ותוסיפי את המשפט המנצח "היה פשוט מדהים" (בקול של מורה) ואז מי ששאל יענה לכם...."יפה לכם, כי אנחנו לא עשינו כלום...באססה"
ויש לי הרגשה פולנית שכזו (ואני יודעת שזה מעצבן שאומרים את זה) את פתאום תתחילי
ואז
ואז ליבך התמלא אושר מחודש. חכי חכי...את תראי.... בינתיים קבלי

ל י ת י1

New member
פולינק'ה תקשיבי לפולניה../images/Emo6.gif

היא צודקת....נותנים לך לימון אז את יודעת כבר מה כדאי לעשות איתו
שיהיה חג שמח

colibri

New member
אויש פולי ../images/Emo24.gif

זה ההגיון הצבאי... גם על הנסיכה, בזמנו, כשקיבלה הפניה לאורטופד ואיבדה אותה, הרופא הצבאי איים במשפט
אוף אוף אוף. טוב שאתם יכולים לבקר אותו ולהעלות לו קצת את מצב הרוח!

הי פולי

תתעודדי. מה יהיה כשהתאומים ישרתו. כולה ריתוק. לא נורא. הבנתי שאת במב רוח כשראיתי לא פתחת את שירשור הבוקר. שנסי מותניים וצאי לבקר. יש לך מחר את היום הכי יפה בשנה!!!

פולי44

New member
../images/Emo8.gifתודה ללהקת המעודדות

הצליח לכן, אני מעודדת, כבר קניתי מלאי צ'וקולוקים למחר, ניסע אליו, נוציא אותו למסעדה טובה ונעודד גם אותו. עדיין לא דיברתי איתו היום, ואני מקווה שהוא ישמע יותר טוב מאתמול. תודה לכן, אתן נהדרות

למעלה