יום ... שישי?

פולי

רק הרגע קראתי למטה...... שמחה לשמועה שאת מעודדת יותר. נוסעים זה מעולה! לכם ולו!!! קבלי
גדול! תהנו ביחד!!!!

משתפרת

New member
לימונדה מהלימון:

נניח שהחייל בא הביתה. חיבוקים, נישוקים, ערימות כביסה, כמה ביסים והוא מתעופף לו לחבריו. חוזר כשאת ישנה, ישן כשאת מתעוררת, קם אחה"צ ועסוק כל הזמן בטלפונים, אוכל משהו וטס לחבר'ה. אז הוא לא בא הביתה. באמת באסה. אבל אתם תסעו אליו. הוא יהיה פנוי רק אליכם. הפינוקים שתביאו יגרמו לו לשמחה והתלהבות- לידכם. תאכלו ביחד, והוא יהנה פי כמה כי לא יצטרך לאכול אוכל צבאי, ויעריך את נוכחותכם כי היא לא מובנת מאליה כשהוא בבסיס. אז יהיו לכם כמה שעות נטו לגמרי איתו, אולי אפילו דומה לזמן נטו שיש לכם איתו בבית. אה, ולא צריך לכבס-לקפל-לגהץ וכדומה. טוב, לא שכנעתי אפילו את עצמי. תשמעי, עוד לא נולד ה-XXX שיעצור את הזמן. השבת הזו תחלוף וגם זו שאחריה, והחופשות תגענה. חג שמח!

קשת ../images/Emo99.gif

כמה מרגש לקרוא אותך על הבוקר... לא יכולתם לבקש תזמון טוב יותר ובעל סימליות כל כך עמוקה. ברכות למפקד הצעיר ולהוריו. חג שמח !!!

קשת יופי של יום מרגש אתמול ברכות

למ"כ המתוק שלך בהצלחה! ופאדיחות זה כאלה זה אחלה מתאים לך

מגלית

New member
קשת - גאווה גדולה ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לאדום שלך
אכן מרגש ביותר... איך לא?! ולגבי פאדיחות, ליתי ושויו צודקות.... זה לא נקרא פאדיחה...זה נקרא בלשון העם "להיות אמא"
היות ויש לי מאסטר אם לא דוקטורט בפאדיחות... מציעה שנקים פורום מיוחד לשם כך... חג שמח...של יום רביעי...

colibri

New member
קשת ../images/Emo24.gif

אכן התרגשות גדולה... גם אני נזכרתי שבדיוק לפני שנה היינו באותו המקום, בסיום קורס המ"כים של המנומר. מאחלת הצלחה רבה לאדום שלך! כמה אחריות הם מקבלים, ה"ילדים" האלה שלנו... הוא כבר יודע איפה יוצב?

ע ו מ ר 4

New member
אמא קשת יקרה מאוד../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

ההבדל הדק כלכך בן לתת ולקבל..בן לקחת..בן ועם המון שמחה וגאווה מהולה....בעצב ביום משמח שכזה
ענק לכם ברכת בהצלחה לילדון המקסים
בענין הפאדיחה כבר אמרו לפניי...
ועל כל השאר דיי סומכת עלייך
והערב ערב חג שיהיה חג שמח לכם כולכם
ובריאות

שבלולי1

New member
חג שמח

קשת איזה ריגוש וכל הכבוד לחייל פולי שולחת מהמרכז
שיהיה לכולם חג שמח♥ גארפילד בבית וממש כיף להסניף אותו שוב

חג שמח לכולם

השוטר סימס ב-4 בבוקר שלא מגיע. נראה לי שיש מתיחות גדולה בעיקבות העיסקה, אני מתרשמת כך גם ממה שאתן כותבות. לא מפסיקה לחשוב ולחלום על גלעד. לא הייתי מודעת עד כמה הוא נכנס בנשמתי במשך השנים, ועד כמה פרץ ההקלה מטביע אותי. מוצאת עצמי תרה אחרי כל פרט מידע על מה שהיה שם בשבי. מתנגדת לחטטנות של התקשורת, אבל מוצאת עצמי תאווה לא פחות מהם לפירורי המידע. כל כך אהבתי את התיאור של בן כספית: הגיבור האנטי-גיבור, שהיטיב לתאר את יום האתמול בפרט, ואת האחריות על העיסקה בכלל. חג שמח.

עפרה ד

New member
חג שמח ../images/Emo140.gif

פולי, לקח לי זמן להבין מה זה לא מסר הפניה... גם לי נשמע מוגזם לגמרי.
קשת יקרה, ברכות למפקד החדש.
אנחנו לגמרי לבד
, החייל סוגר, הנסיכה בצימר
,וכדי שלא נשתעמם, השאירה לנו להשגיח על הרכש החתולי האחרון - שעברו אתמול ניתוחי עיקור. החסרתי פעימה כששמעתי כמה אמור לעלות לה הפרוייקט הזה
, ומצד שני - אלו סדרי העדיפויות שלה ולנו נשאר רק לקבל ולכבד. אפילו ארוחת ערב לא צריך להכין, אנחנו מוזמנים לחברים, העוזרת יצאה מכאן לפני זמן קצר והבית נקי ומסודר. אפילו רשימת קניות נורמאלית לא הצלחתי לייצר, בסוף עשיתי קניות של פינוק - כל מיני גבינות ונשנושים. אין תלונות

למעלה