יום שישי 1.9.06

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifזהו,זה נגמר...

אני כבר לא בין תיכון לצבא/ש"ל, אני בת שירות
היום היה היום הראשון של הש"ל... איזה ילדים מקסימים
אבל היום הזה העלה מלא חששות, אני מקווה שאני אסתדר... שבת שלום:]

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifאהה ו..

עוד מעט אני הולכת לעשות קניות לדירה! אני אקנה הכל פעמיים כדי שאני לא אצטרך לסחוב הרבה לבית... שיהיה גם בבית וגם בדירה.

יאי אבילטיייייייייי../images/Emo180.gif

"כל ההתחלות קשות" [רק אני עדיין לא התחלתי וכבר ברחתי?
] בכולופן.. את תהני שם על בטוח.. יש לחברה שלי חברה שהלכה גם לתחום שלך והיא אמרה שבחודש חודשיים הראשונים היה לה ממש קשה אבל אח"כ היא התרגלה וזה היה לה ממש סבבה... בכולופן.. אני אהיה לא רחוק ממך אז אני מקווה לראות אותך!! בעצם, את כולן1!! נו, עד שאני עושה במרכז

LuLiLoPiLaTo1

New member
גמאני!!!../images/Emo9.gif

היה יום ממש נחמד,קצר ולעניין..ילדים מתוקים כמובן! שיהיה ב"הצלחות!

jenngirl

New member
"לאיפה הגענו?לשומקום!"../images/Emo82.gif

וואי.היה כל כך מדהים אתמול בהופעה של אביב. אני אספר על זה באיזה שרשור
.גם לי בא לזיין קצת בשכל. היום הייתי עייפה ממש בעבודה.וכל הזמן נזכרתי בקטעים מההופעה אתמול. אבל היה מצחיק בעבודה,ודודה שלי הילדים שלה ובעלה באו לבקר אותי[[: היום בערב אני נפגשת עם כמה חברות,ולא עד מאוחר כי מחר אני צריכה לקום מוקדם[8]; ]. סופ"ש נעים!

האמת, שזה בכלל לא מוזר לי.

התיכון נראה לי כלכך רחוק, אלפני שנות אור רחוק. גלגול קודם רחוק. טוב, נסחפתי מעט, אבל זה משהו כזה. פפפ. היום בערב נפגשים עם חברה, שסיימה את הטירונות. לא ראיתי אותה בערך חודש. יש לה סיפורים כלכך מצחיקים, מה לא עובר עלייה שם D: היא סיפרה לי שבכל ערב מתרגלים איתם כל מיני כוננויות שונות, למקרה ויקרה משהו כמו שריפה, חדירת מחבל וכאלה. אז מתישהו השבוע הן שמעו אזעקה, והן היו אמורות במצב שכזה לרדת מתחת לקו חלון, ולרשום את השמות והמספרים של כולן ולהעביר מתחת לדלת. ומתישהו היו אמורים לבוא אליהן. הן היו כך שעה. שעה שלמה. ולא בא איש! ומתישהו היא רצתה ללכת לשירותים, אז היא פשוט יצאה ולא היה כלום! כולם ישנו להם בכל רחבי המקום. ואז הסתבר, שהן היחידות שעשו משהו עם האזעקה הזו, ושהיא בכלל הייתה לקצינים D: אילו מסכנות. אז בתור פיצוי נתנו להן לישון 7 שעות במקום 6. נחמד. נהיגה זה קקה#@$#@#$. שבת שלום :]

AndreaCorr ©

New member
איזה קטע, חברה שלי סיפרה בדיוק את

אותו סיפור
סביר להניח שהן ביחד:)

SuGaRBabe1

New member
נשמע כמו הקורס שאני עשיתי...

היא עושה טירונות וקורס בג'וליס נכון? :]

למעלה