יום שישי 1.9.06

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך

Gal isr

New member
ב 17 לאוגוסט הכל התחיל

מי שרכב מולי (10 ס"מ מולי סך הכל) לא שם לב וחתך בשנייה האחרונה מול איזו אבן ענקית שנשארה על השול...אני כמובן נכנסתי בה, עפתי למעקה בטיחות שהחזיר אותי להימרח על הכביש יפה יפה. למה חזרתי לעבודה? הרופא אמר לנוח שבוע בבית עד שיוציאו את התפרים..אבל ממש השתעממתי בבית אז אחרי השבוע הזה חזרתי לעבודה כבר. והנה, היום עשיתי 9.5 שעות שוב..פתיחה וסגירה של הסניף שלי.

|סימן| ../images/Emo180.gif

עכשיו יהי לי יום טו?
שיהיה בהצלחה ורפו"ש..

../images/Emo176.gifלא רוצה לכתוב |סימן| ../images/Emo3.gif

אבל קראתי הכל, מה עושים?
וואו! מזל שלא קרה לך כלום עם התאונה של האוטו, אבל התאונה של האופניים
אתה לא צריל להתנצל אם אתה לא פה, אבל יפה לך שאתה אומר [פשוט יש כאלה שלא אומרים כלום כשהם נעלמים
] תרגיש טוב

a 90s Noah

New member
ווהו...

עכשיו נוסע לבנק, אח"כ לגן שמואל לקנות כמה דברים, ללכת לברגר לקחת את התלוש משכורת שלי בערך מלפני שנה, לקחת את אחות שלי מהרכבת, לנוח ובערב מסיבה במשמרות.. תהנו!

IkMfNiY

New member
אחח, ה1 בספטמבר ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

בזמן האחרון אני נמצאת בסמינר של השנת שירות, גם בשבוע הבא אני אהיה בו ונמצאת בבית רק בסופ"שים. ב10.9 אתחיל את השנת שירות. בכל מקרה, אתמול הייתי בהופעה של שלומי והיה מדהים
, הבנאדם מדהים. איך שהוא מנגן על הפסנתר, וואו, אתם פשוט חייבים לראותו אותו בהופעה. מדהים, מדהים, מדהים. יעל

onix 88

New member
בוקר טוב!

אני לא מרגיש מוזר כמו שחשבתי שארגיש, אולי ביום ראשון. להיום עוד אין כ"כ תכנונים, אבל בערב כנראה להפגש עם חברים. יום טוב ושבת שלום!

דנההה 'געגעתי..../images/Emo180.gif

איזה כיף היה אתמוללל הלכתי סוף סוף לים
אל תשאלו איזה קטע, נכנסנו אני ,חברה שלי ושתי אחייניות שלה למיים בקיצור היו גלים ממש גועשים..(דגלים שחורים) אבל בהתחלה לא היו מי יודע מה גלים.. אז החלטנו להתקדם.. הרמנו את הבנות על היידים ונכנסו פנימה... היה ממש כיף.. עד.. שבא גל ענק.. ועש שהתאוששנו ממנו בא עוד אחדד.. ואז תפסתי חזק את הילדה ושנינו בתוך הגל ואני מנסה לשחות עם יד אחת ולהעלות את שנינו למעלה.. כשההתייצבתי אני שומעת את חברה שלי צורחת "מיכללללללללל מיכללללללללל" וקלטתי הילדה נפלה לה... פתאום אני רואה אותהה נסחפת עם הגל לכיוון השני של הים (לא לכיוון החוף) אז צרחתי לה. "הנה היא" מורן (חברה שלי ) תפסה אותה מהבגד ים ומשכה אותה למעלה.. זה היה ממש ממש מפחיד!!!!!!!!!!!! בערב, כשחזרתי הבייתה הייתה מסיבה לחברה שלי.. היה ממש נחמד.. רק חבל שהתביישתי לרקוד.. ראיתי את ה"דייט שלי לבריכה" חביב.. אבל לא חתיך כמו שתיארו לי אותו
אבל בסוף כנראה לא נלך לבריכה גם
(המסיבה הסתיימה מאוחר. עד שקמנו בבוקר... :\). וזהו, עכשיו.. המשימות היומיומיות של יום שישי
שבת לום לכולם....
|סיוםחפירה|

../images/Emo176.gifחחחח לא נורא ../images/Emo3.gif

ואני שמחה שאני מזכירה לך אנשים, ולא את עצמי

אכן, אין בריכה../images/Emo7.gif../images/Emo180.gif

אוףףף רציתי לראות ת'עיניים הכחולות...........

Bo Bice

New member
לצ'טים איתך../images/Emo180.gif

בשעות לא שעות
(זוכרת את הצ'ט ההוא בבוקר?!
-נוסטלגיה)

danzk

New member
כן..

זה היה צאט אחרי שלא ישנתי בלילה ואז הלכתי למתכונת בהסטוריה.. את יכולה לפגוש אותי בשעות לא שעות בבוקר
אני סידרתי את השעות שלי לנורמליות.. (לא היתה לי ברירה..) ואת תמיד יכולה לדבר איתי באיסיקיו/מסנג'ר

למעלה