יום שישי 1.9.06

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך

danzk

New member
יום שישי 1.9.06

הראשון בספטמבר
יום טוב. שבת שלום

../images/Emo176.gifאין בי"ס!!! ../images/Emo3.gif

יאללה בלאגן! אין לי משהו מיוחד לעשות. שבת שלום לכולם!

danzk

New member
ברור שאין בית ספר

אבל התאריך מצריך התיחסות, לא?

Y M C A

New member
כ"כ מוזר...למרות שביום ראשון יהיה

יותר מוזר...

צליל88

New member
הייתי אמורה להתחיל ש"ל.../images/Emo179.gif

יש לי יומיים לעכל. [ירדן?
] מחר- שיעור נהיגה ב8:00. בנק עם אמא. לארוז
יש עוד מלא דברים שלא לקחתי לדירה וצריך.. ממ.. נראה לי שזהו. לילה טוב:)

אני שונאת את החברים שלי!../images/Emo54.gif

הרגע חזרתי ממסיבת פרידה לקראת מכינה של חבורת שלי, ובאו אנישם שאני לא סובלת (חברים עלק) ועצבנו אותי לאללה בא לי לבעוט במישו חזק חזק חזק!!!!!!!!! היום, להירגע (תנשמי עמוק), לישון, ללכת למעיין עם אנשים נורמליים,שאני סובלת. ללמוד. שבת:ללמוד, לבקר חברה. לצאת במוצ"ש(?)

4LeafClover

New member
גם אני פעם הייתי ככה.

"חברים" שלי עיצבנו אותי. בסוף הם גם פגעו בי ועזבתי אותם.

לא מאמינה שהתאריך הזה הגיע

ושהוא כבר כל כך חסר משמעות עבורי.. אני איכשהו יודעת שסיימתי, אבל בטוחה שמתישהו אני פשוט אחזור לכיתה, לכולם.. מוזר לי פתאום לקרוא אוואים של "חזרתי מהבסיס" ודברים כאלה, כולי עדיין לא מעכלת.. קצת קשה לי, קשה הרבה יותר ממה שחשבתי.. לא בגלל התחלה חדשה או כל דבר כזה, אלא בגלל הסיום הזה, אם בכלל אפשר להחשיב אותו לכזה הפעם האחרונה שהייתי בבית הספר הייתה ב-2.7. רב השכבה כבר סיימו את הלימודים, רק תלמידי מד"ח באו להיבחן וללכת הכל היה כל כך תלוש וכל כך לא רציתי שזו תהיה הפעם האחרונה שאני נמצאת בבית הספר לא רציתי לסכם 6 שנים ואלפי זכרונות בחיבוק מהיר למורה כי היא בדיוק מיהרה להיכנס עם תלמידה לבחינה, או לרכזת שליוותה אותי כל כך הרבה שנים, רק כי היא הייתה חייבת לסיים איזה משהו עם הבגרות.. ... כנראה שאין ברירה. :|

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo45.gif

מזדהה כל כך..זה כאילו עוד רגע כן חוזרים לכיתה...ממש מוזר! במיוחד כל הקטע עם הצבא.. יהיה טוב!

Gal isr

New member
מי לא חוזר? אני חוזר מחרותיים!

הי"ב שלנו בפולין אז הכיתה שלי מתארגנת להתנחל בי"ב3 שלנו

Gal isr

New member
האמת שגם אצלנו זה ככה

אחת הולכת מחר לקד"צ ערבית, אחד מתחיל מחר ש"ש באתגרים בבאר שבע והשאר צריכים להתייצב בבסיסים (בט"ר זיקים וצאלים) בבוקר. אבל מי שיהיה יהיה

4LeafClover

New member
1.9.06

איזה מוזר זה שהתאריך הזה לא אמור להגיד לי שום דבר. פשוט מוזר כל כך.. אז.. היום... אני עובדת מ7 וחצי עד 12 וחצי וחברה הכי טובה שלי חוזרת מהצבא! וגם ידיד שלי יהיה סופ"ש טוב

m i r u s h i

New member
"עכשיו אני בגובה פני הים../images/Emo108.gif

רואה אותך בכל מיני גדלים ומשתומם היכן היו כולם כשאלוהים המציא את הכללים"
היום, כל המשפוחה מגיעה לצהריים.. ס-י-ו-ט :X [אם רק האחים היו פה,זה היה סבבה. אבל הדודה באה עם כל הצוציקים שלה >: כאב ראש.] ובערב, להשתעמם. כרגיל. כי רוב הח'ברה בצבא.
יום נחמד

K e R e N18

New member
נהנהנהננה../images/Emo204.gif

היה היום יום מושלם!
נקווה שגם מחר..(היום
) אין יותר מדי תכנונים..אולי ים..ובערב לצאת.. אחלה יום לכם!ושבת שלום!

Gal isr

New member
אלוהים מה עשיתי? דבר איתי גבר!

סיכום מאורעות אתמול, התנצלות ותוכניות להיום (שאין כ"כ חוץ מלעבוד עדיין). אתמול החלטתי בבוקר לאסוף את הבוס שלי לעבודה, יופי. סיימנו את כל ההכנות לפתיחה של הסניף (בורגר קינג, צריכים חסה והכל מוכן בבוקר..) כבר ערב לפני, אזד הרשנו לעצמנו לצאת באיחור אופנתי של רבע שעה. פיספסתי את הבניין שלו בבית אחד, אז חזרתי רוורס (רחוב חד סטרי הולנדי). כמובן שבמקום לסובב הגה ימינה (הפוך, זה רוורס הרי) סובבתי שמאלה ונכנסתי באי תנועה ועץ. נזק לי, אין. לאוטו, 1,500 ש"ח כמעט הלכו לי על התיקון של כל זה, יחד עם 30 ש"ח מונית לעבודה ואיחור של שעה לעבודה עצמה... איזה יום מבאס. ואיזו עבודה הייתה! אפשר לחשוב אנשים לא ראו המבורגר מאה שנה כבר מרוב לחץ שהיה לנו. אבל לא נורא, הרבה דיאט קולה עשו את העבודה והרגיעו אותי קצת. ההתנצלות היא על זה שאני לא פה הרבה.. עברתי תאונת דרכים לאחרונה עם האופניים ואני די בשיקום של השיניים (כי כל השאר כבר עבר ורק זה נשאר) בטיפולי שורש, כתרים וכו'..ואני די עובד המון אז אני מבקר פעם ב..עימכם הסליחה
להיום מה יש? 10+ שעות עבודה, זה הכל כרגע. יום טוב למי שקרא עד לכאן..ומי שקרא- שיתן סימן

a 90s Noah

New member
~סימן~

אוי איך התרסקת? ומתי? ולמה אתה עובד ככה תנוח..אני על כל כאב ראש אמרתי להם שאני לא בא
סתם...אבל מזה 10 שעות בברגר לא עשיתי כשהייתי בריא. מזה הטחינות האלה! פעם אחת יצא לי לעבוד 9 שעות כשהיתה ביקורת וזה נראה כמו נצח.

למעלה