סיכום שבועי- קצת באיחור.
מה שלומך היום? היום אני בסדר.
השבוע עבר מהר/בינוני/לאט? לאט..לאט..... אלוהים. לאט. ואיך הוא היה באופן כללי? לא משהו.. אבל השמחה הפנימית תמיד מנצחת. היום הכי טוב בשבוע שלך היה (מה היה בו טוב)? לא יודעת. בכל יום היה הרבה טוב והרבה רע. והכי גרוע (למה)? כנ"ל. האדם שעשה לי את השבוע, ולמה? תומר. כנראה היחיד שהיה אכפת לו. קניית השבוע: לא קניתי כלום. הדבר הכי מוצלח שעשית השבוע: סיימתי כמה דברים שהייתי חייבת. הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): קוקטייל שהכין אחי הגדול
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: "את תמיד יש לך מה להגיד את! כפרעליך!" ציטוט השבוע: "אם מישהו אוהב פרח אחד ויחיד, שאין שני לו בכל מליוני הכוכבים, היהו מאושר אף בהסתכלותו בכוכבים, כי יכול הוא לאמר בלבו :"אי שם נמצא הפרח שלי.." אך אם יאכל הכבש את הפרח הלא ידמה בנפשו כאילו דעך לפתע אורם של כל הכוכבים..." (הנסיך הקטן.) ספר השבוע: שומרת אחותי- התחלתי ביום חמישי. נחמד. סרט השבוע:מטריקס רבולושן. שיר השבוע: noly sixteen- dr.hook פדיחת השבוע: אין פאדיחה. הישג השבוע: צוות שמתפקד יופי. הדבר הכי מצחיק/ תמוה/ משמח שקרה השבוע: אסאמאס "יש לך מישהו אחר מהצד, הא?!"
ולאן שזה התגלגל. הדבר הכי עצוב/ קשה/ מבאס שקרה השבוע: כלום לא מסתדר כמו שצריך. מסתדר אה כזה. לא כמו שרציתי. תוכניות לסופשבוע: מסיבה. הייתה. היה אחלה. לישון, היה אחלה. לא מספיק. ותוכניות לשבוע הבא: לסגור חובות מול מורים. לסדר את הבלאגן בחיים שלי.
מה שלומך היום? היום אני בסדר.