ריח של שישי ../images/Emo23.gif
מה שלומך היום? בסיידר +
השבוע עבר מהר/בינוני/לאט? די לאט
ואיך הוא היה באופן כללי? יום אסל יום בסל...
היום הכי טוב בשבוע שלך היה (מה היה בו טוב)? שלישי, הייתי המון שעות עם המשפחה והיה מאוד מאוד כיף.
והכי גרוע (למה)? ראשון אני חושבת.
האדם שעשה לי את השבוע, ולמה? המשפחה, אבא בעיקר
קניית השבוע: הו הו!! עכשיו חזרתי משופינג עם אבא. ספרים בחמש מאות שקל (!). הוא לא הצליח להוציא אותי מהחנות...
הדבר הכי מוצלח שעשית השבוע: הנסיעה הספונטנית ביום שלישי, ללא ספק
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): עוגיות אצל חברה (שקד, מי הכין? היה ממש טעים!)
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: מהרכזת שלי במכבי
ציטוט השבוע: יש לי המון מספרים שקראתי השבוע, אבל אני אעתיק לפה שניים:
""זאת בדיוק הבעיה בדרך החיים המערבית, אופיר הסביר בקול רגוע. אנחנו מציבים לעצמנו מטרות, ואז אנחנו הופכים עבדים של המטרות שלנו. ומרוב שאנחנו מתאמצים להגשים אותן, אנחנו לא שמים לב שבינתיים הן השתנו." (עמוד 66, משאלה אחת ימינה, אשכול נבו)
והשני: "יש אנשים שאתה סומך עליהם מספיק בשביל לעשות איתם 'זוג או פרד' בטלפון. אופיר זלוטוצ'ינסקי הוא לא אחד מהם." (69, אותו ספר)
ספר השבוע: משאלה אחת ימינה של אשכול נבו, וקציצות, של אילן הייטנר. הראשון מקסים, מרגש, משאיר אותך עם גוש בגרון בסוף הקריאה (בשניה הזו שסוגרים את הספר ומניחים אותו). השני קליל, זורם, לא מעמיק במיוחד אבל כן חמוד. הסוף גורם לך לחייך
סרט השבוע: לא ראיתי השבוע סרטים
שיר השבוע: של ריטה. "תגידי לו כן, תגידי לו לא....", לא זוכרת את השם שלו
פדיחת השבוע: לא זכורה לי אחת כזו, סביר להניח שהייתה
הישג השבוע: שאני מצליחה לשמור על קשר עם המשפחה המורחבת. חשוב לי
הדבר הכי מצחיק/ תמוה/ משמח שקרה השבוע: 24. משפחה. שקט...
הדבר הכי עצוב/ קשה/ מבאס שקרה השבוע: מאיפה מתחילים
תוכניות לסופשבוע: בתדודה באה להתארח פה, לנוח קצת, לקרוא.. אולי לקפוץ מחר לצומת ספרים לממש עד תום את מבצע "ארבע במאה"..
ותוכניות לשבוע הבא: התחלת פיסיותרפיה, אולי לנסוע לסבתא שבחיפה, כמה דברים בביה"ס שצריך לעשות
תמונה: נוותר