יום שישי- סכמ"ש!

כל הכבוד רעות!../images/Emo13.gif

ציונים מדהימים.
אכן חנונית,אבל חנונית חמודה
כיף לכם לקבל עכשיו תעודות,אנחנו מקבלים עוד איזה שבועיים:O

o p c

New member
כמו שאמרתי כבר, חנון זה השיוך החברתי הכי מוצל

ח לדעתי מכולם
אני מאמין שגם אתה בוודאי חושב ככה

Rioter

New member
זה בסדר, הרי גונב מגנב פטור ../images/Emo11.gif

אענה אח"כ

מתוך בדידות אתה מבין שידידות עם עצמך../images/Emo97.gif

היא דבר סביר. מה שלומך היום? עייפה, אבל מצב רוח טוב. השבוע עבר מהר/בינוני/לאט? בינוני. ואיך הוא היה באופן כללי? היו ימים טובים והיה ימים פחות טובים, לא נורא. היום הכי טוב בשבוע שלך היה (מה היה בו טוב)? אתמול, הייתי בת"א היה כל כך כיף, היום הכי טוב מזה מלא זמן... והכי גרוע (למה)? שלישי. האדם שעשה לי את השבוע, ולמה? חבר שלי. קניית השבוע: מלא דברים בת"א, גולת הכותרת
הדבר הכי מוצלח שעשית השבוע: ת"א. הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): אייסקפה עם קצפת.
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: שאני יפייפיה? ציטוט השבוע: *משחקים כדור-עף* המורה לספורט: "בנות לא לפחד מהכדור-עף!" אני בתגובה אווילית: "אבל שרה! הוא עף!" חה. ספר השבוע: - סרט השבוע: קליק :x שיר השבוע: מונסון - ברי סחרוף. פדיחת השבוע: תמיד יש לי פדיחות בת"א. הישג השבוע: לא סגורה על זה... הדבר הכי מצחיק/ תמוה/ משמח שקרה השבוע: הכי משמח - יום חמישי, ת"א עם החבר. הדבר הכי עצוב/ קשה/ מבאס שקרה השבוע: לא רוצה לדבר על זה. תוכניות לסופשבוע: לבלות עם החבר ולישון הרבה. ותוכניות לשבוע הבא: לא להבריז מבית ספר, שישי תעודות (לא שזה משנה משהו). תמונה: הודגש באמצעות מדגישומטיק

Insanity Is Me

New member
למורה שלך לספורט קוראים שרה?../images/Emo12.gif

וואו, בת כמה היא? חחח שיהיה סופ"ש מקסים

Rioter

New member
גם למורה שלי לספורט, בחטיבה, קראו שרה ../images/Emo6.gif

eliav16

New member
מסכמ"ש!

מה שלומך היום? מצויין
השבוע עבר מהר/בינוני/לאט? מהר
ואיך הוא היה באופן כללי? היו והיו...
היום הכי טוב בשבוע שלך היה (מה היה בו טוב)? חמישי, היינו בת"א, אכלנו במקדונלדס בנתב"ג ולשם שינוי הייתה לנו דרך חזרה למסיבה באזור שלנו
והכי גרוע (למה)? שני,שלישי,רביעי- לא מדברים על זה
האדם שעשה לי את השבוע, ולמה? דניאל, חבר טוב
קניית השבוע: אין
הדבר הכי מוצלח שעשית השבוע: שיכנעתי את ההורים שלי שיממנו לי רשיון טייס. בגיל 17, מתחילים ללמוד!
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): קוראסונים! המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: "אליאב הוא ילד שתמיד לוקח את העמדה השנייה רק כדי ליצור וויכוח, בזכותו השיעורים שלי יותר מעניינים"
המורה להיסטוריה\אזרחות מדבר עם ההורים שלי וצוות ההנהלה. ציטוט השבוע: ארוך מידי
סרט השבוע: יום הדין, היום שלישי, עקיצה ב60 שניות. שיר השבוע: bryan adams- summer of 69' פדיחת השבוע: יותר מידי
הישג השבוע: הגדלתי ארוחה במקדונלדס לענק וסיימתי את הכל!
הדבר הכי מצחיק/ תמוה/ משמח שקרה השבוע: מממ פגשתי את האקסית והיא ראתה שאני עם מישהי אחרת. אני מניאק
הדבר הכי עצוב/ קשה/ מבאס שקרה השבוע: חוזר ללמוד עם אבי! [המורה הפרטי שלי שנה שעברה] תוכניות לסופשבוע: שישי- לישון או לצאת עם חברים. שבת- מסיבת יומהולדת לחבר שלי בסנוקר ואז הולך עם אחותי לבאר
ותוכניות לשבוע הבא: נראה
תמונה: יש לי תמונה חדשה עם בוב הבנאי אבל זאת תגובה מהירה

Y a i r 1 9 9 2

New member
ההגדלה לענק קורעת אותי מצחוק../images/Emo6.gif

לפחות זה קרע אותי מצחוק בפעם הראשונה ששמעתי. זה היה כזה: "להגדיל?" "כן" "גדול או ענק?" אני חושב בראש מה לעזאזל?! מה זה השטות הזאת
אז לקחתי ענק...סיימתי...ועפתי לשירותים

למעלה