יום שישי ה13

זה היה יותר מפחיד במציאות

קוון-קבוצה של מכשפות. יסודות זה משהו שקשה להסביר ככה...

אני לא רוצה להישמע ילדותית...

אבל .. נשמע ממש מגניב.. איך הגעת לזה? ומה אתן עושות במיפגשים של הקוון.?

קודם כל, אני ו3 הבנות האחרות חברות

טובות כבר מכיתה ג(אני ועוד אחת בי´, ו2 בט´) אז אנחנו מכירות טוב, והרבה, ותמיד ידענו על הקשר האנרגטי הזה. פשוט לפני שנה החלטנו להפוך את זה לרשמי-להפוך לקבוצה. מה אנחנו עושות? קודם כל, נהנות. ואז, מה שאנחנו רוצות
בין עם זה טקסים, פתיחת בטארוט וזימונים. בקיצור, כיף.

magica

New member
והנה הנצרות משפיעה על כולנו

13 בנצרות זה מזל רע אבל ביהדות זה מזל טוב (אלא אם כן בנים אתם מזל רע ולכן חוגגים לכם בר מצווה בגיל 13) עכשיו כרגע יש גם אנשים בפורם שלא מגדירים עצמם יהודים או נוצרים בדתם ועדין המספר 13 תסלחו לי גורם לכם להשתין במכנסים וכנראה שהם הלכתם לבית קברות סתם אתם אוהבים להשתין במכסים אם היה ירח אטו תאורת רחוב אז היה צל יש רוח אז הצל העננים זזים הצל יחליף מקום מים כמו שצויין פה הם שקופים והם חשוך יש סבירות גדולה שהם יראו שוחרים מצד שני הם לא תפסיקו להפחיד את עצמכם אתם עלולים להביא על עצמכם נבואה שמגשימה את עצמה. תתמדו עם זה בגבורה אוקי זה היה מפחיד אבל עכשיו אנחנו נמצאים במקום אם4 קירות מקסימום יש התנגדות שחברים ישנו אצלך? בהצלחה וצאו מזה magica

NacroMittler

New member
אני לא נוצרי

אבל גם לא יהודי! אני יהודי כי אמא שלי יהודיה, אבל כמוהה, אני לא מאמין באלוהים... לא מקיים מיצוות וכו... לכן אני לא מחשיב את עצמי יהודי!

ואם כבר מדברים על יום שישי ה13.....

אז מה הקטע??? כאילו קראתי מה כתבתם פה ואני מבולבלת... מה באמת נפתחים שערי הגיהינום?? למה תמיד מקשרים את יום שיש ה13 למיסטיקה ואימה? באמת יש סיבה הגיונית או שזה סתם גימיק של יוצרי סרטים אמריקאיים????

NacroMittler

New member
לפי מה שאני יודע

זה בגלל שביום שישי ה13 הושמדו הטמפלרים! כידוע (או אולי לא) הטמפלרים חזרו ממסע הכיבוש הכושל שלהם בישראל לצרפת, ושם הם התיישבו וצברו כוח! המלך (לואי, לא זוכר איזה מספר) לא אהב את הרעיון שיש קבוצה גדולה של אנשים שצוברת כל כך הרבה כוח, וכל כך מהר, אז הוא פשוט עשה ציד טמפלרים, שבו חוסלו כמעט כולם (היו עשרות שברחו דרך הים עם האוצר אבל לא הם ולא האוצר אף פעם לא נמצאו אז מאמינים שהם טבעו! ולא, ההודעה לא נכתבה מהבית כברות! איך הגעת לזה?

the dark ooze

New member
עוד דרך להכפשת יהודים ופגאנים..

ביהדות ובחלק מדתות הפגאניזם, המספר 13 מסמל משהו טוב, כמו שנאמר. אבל - יום שישי הוא יום קודש - ואף מכנים אותו ערב שבת, היום בו מכינים את הציוד ליום הקדוש ליהודים.. אז כמובן שעוד איזה אפיפיור ארכיבישופ או טרובדור גזעני החליטו להכפיש עוד קצת את הדתות ועשו אחד ועוד אחד: שלוש עשר כפול שישי שווה "לא נחמד". קאפיש?

L e s t a t

New member
לא קשור להכפשת היהדות והפגניות

ביום שישי השלושה עשר מפקדות אבירי הטמפלרים נכנסו למצור על ידי חיילי המלך, הם נאסרו, עונו והוצאו להורג ואוצרותיהם ושמם הטוב נגזלו כלא היו.

BlueStorm

New member
דנה - שאלה..

מתי שזימנת את היסודות בדמותם של הארכנגלים.. את ראית אותם או שהרגשת בהם.. מתי שעשיתם את מפגש הקוון, היה לך מישהו בבית?

תשובות..

זה משהו שאני מרגישה, נוכחות של הישויות. כן, כל המשפחה שלי הייתה בבית.

NacroMittler

New member
זה מה שאני אמרתי!

רק שהאוצר שלהם לא נגזל, מעט מהטמפלרים ברחו ולא נמצא שום זכר מהם עד היום!

למעלה