יום שישי ה13

NacroMittler

New member
יום שישי ה13

שלום לכולם! אני חדש בפורום (הודעה ראשונה) ואני צריך עזרה דחוף! אני יושב פה עם חברים וכלנו נכנסנו לבית קברות! בהתחלה סתם עשינו סיבוב בשביל הקטע עד שפתאום חבר שלי אמר לי בספרדית שהוא ראה משהו ושניה אחר כך חבר שלי אמר שהוא ראה גם משהו (והוא לא מבין ספרדית)! זה היה משהו שחור שזז מהר מאוד! נבהלנו רצח ויצאנו! אחר כך חזרנו לשם וראינו הרבה מאוד דברים! בערך אותו דבר! חבר שלי אחד ראה ממש צל שחור אבל בולט יוצא מקבר,והוא ראה משהוא שחור מטפטף מסככה של קבר! יצאנו ישר ובאנו אלי לברר! אני דיי מתעניין במאגיה (אני לא עוסק בזה ממש אבל אני קורא על זה הרבה כי זה ממש מעניין אותי)! בבקשה... שמשהוא ירגיע אותי! שיסביר לי! משהו! נ.ב- זה אמיתי לדעתכם?

simba00

New member
חתול שחור רץ???

מים מטפטפים בלילה נראים שחורים... תשמע יכול ליות שזה אמיתי למרות שקשה לי להאמין... את הקשר בין יום שישי ה13 (שערי גהנום נפתחים) לבין בתי קברות אבל יכול להיות שדמייינתן יכול להיות שראיתם את החברה מגהנום בפילד די...(:)

simba00

New member
מה לא רציני???

נתתי הצעות רציונאליות לדברים שהוא אמר שוהא ראה!!!! אני מאוד רציני לפעמים!!! לי היה יום שישי 13 משעמם...

NacroMittler

New member
אין סיכוי...

...שזה חתול או עכבר! זה זז הרבה הרבה יותר מדי מהר! זה נעלם כמעט מיד! ולא יכול להיות ששני אנשים דמינו את אותו הדבר בו זמנית! אני אישית מאוד מאמין בדברים האלה! והם ישנו אצלי...

Unblessed

New member
...

כשאנשים מבוהלים המוח פועל בצורה קצת שונה. אני מתארת לעצמי שהסיטואציה של להכנס לבית קברות בלילה, ביום שישי ה13 שלו לפי ההודעה שלך אתה מייחס חשיבות מה כי טרחת לציין אותו, לא הייתה מרגיעה כמו סתם לשבת עם חברים באיזה בית קפה או פארק. ה"צללים השחורים" שראיתם יכולים להיות עכבר, חתול שרודף אחריו או אפילו סתם בעיות קלות בעין (למשל אחרי שלוחצים או מגרדים בעין לא רואים בבהירות). סביר להניח שהטיפות השחורות היו באמת מי גשם שהיו על גג המצבה, או מה שזה לא יהיה.... אחרי הכל, החורף כבר הגיע... או שבאמת זה סתם היה איזה זומבי שאיזה כהן וודו החזיר לחיים...

החוויה המאגית שלי ליום שישי ה13

לא הייתה פחות מפחידה. אפילו יותר. אבל זה נראה לי כיציר דמיונך..

...

בואי רק נגיד שהמיתוס על ישויות רעות שמטיילות ביום הזה הוא לא כל כך מיתוס. לפי אחת מהגרסאות של המיתוס, ביום שישי ה13 שערי הגיהנום נפתחים, וכל הרוחות והשדים מטיילות בעולם. לי, במקרה, היה באותו יום מפגש קוון(מורחב במקצת) בבית שלי. בכל מקרה, בדרך שאותה אני לא אפרט בפורום(קוראים לזה טמטום בימיינו), חדרה ישות רעה כלשהי לתוך החדר שלי. רק לשם ציון, לא היינו במעגל הגנה, סתם ישבנו על המיטה שלי ודיברנו. אחת מהבנות מהקוון שלי פתאום התחילה להאדים, והיה לה סימן נשיכה אדום על הצוואר. היא הלכה לשטוף פנים, ולא ירד, והיא לא הרגישה יותר טוב, אבל לה יש צמיד הגנה, והיא עדפה את הישות בעזרתי. אחר כך, בת אחרת מהקוון נתקפה, ולה לא הייתה שום הגנה. הישות נכנסה לתוכה, היא נהייתה חיוורת, השפתיים שלה הלבינו והיא רעדה מקור. היא הרגישה כאילו משהו נכנס בה, וזה אכן נכנס. אנחנו עדיין לא יודעות מה זה היה בדיוק. ניסיתי לטהר אותה לבד, לא הלך לי, ובזבזתי את רוב כוחותיי הפנימיים על זה(למרות שלאחרונה לא היה לי הרבה במיוחד במילא, כתוצאה מדברים מסויימים שאני עושה לאחרונה). אז, במצב של 5% ופחות מהאנרגיה הפנימית שלי, פתחתי מעגל לבד, זימנתי את 4 היסודות(בדמותם של 4 הארקאנג´לס), וקראתי לאלוהיי לעזור לי. בכל מקרה, אחרי טקס גירוש קטן, היישות עזבה את המעגל שלנו ואת הבית שלי. מסקנה-מאגיה זה לא דבר פשוט וחסר סיכונים.

simba00

New member
אתה לא יכול ליהות פעם אחת רציני???

היהיהיהיהיהי הוהוהוהווהוהוהו האההאהאאהאהאהאהא

למעלה