יום שישי בצהריים

ivgy1980

New member
עפ"י רוב, נכון. למרות שאם תהיה

אדם משכיל ומועסק בתחומו, לא תהיה לך בעיה.
בן דודי, עו"ד במקצועו, יוצא מזה תקופה עם ילידת הארץ.
והוא דווקא בעל חזות רוסית לחלוטין, והם מסתדרים על הכיפאק.

לי אין את ה"בעיה" הזאת...

וכסף ומעמד לא קונים הכל. יש רוסים שלא חסר להם את זה, אבל אף אישה נורמלית לא שמה עליהם. ה"רוסי" צריך להיות מיוחד במינו כדי שבחורה (ישראלית) ממוצעת תסכים לפזול לכיוונו.

נ.ב - חבל שאי אפשר 'להקפיץ' פה אנשים כמו בפייסבוק. רושמים כינוי של מישהו, והוא מקבל התראה.

ivgy1980

New member
אתה טועה מאוד

אמרתי לך על בן דודי. יש לי בעבודה אישה שנשואה ליליד רוסיה, שגם צעיר ממנה בשנתיים - והכל אחלה.

Somebody28

New member
אני לא יודע מאיפה אתה מביא את הסטטיסטיקה הזאת

חזות אירופאית לא מהווה בעיה לרוב הנשים, אני מכיר לא מעט זוגות בהן האישה מרוקאית, פרסית וכו' והגבר רוסי עם חזות רוסית מובהקת.
אני גם חושב שאתה מגזים בעניין הרוסיות. רוב הרוסיות שלמדו איתי באוניברסיטה התחתנו עם גבר רוסי.

עכשיו תגדיר מי היא בחורה ישראלית ממוצעת וגבר רוסי מיוחד במינו.

Astroo

New member
האוקראינים המסכנים האלה לא מבינים

שבחו"ל גם הם נחשבים לרוסים

האם זהותו של אדם נגזרת

ממה שאחרים חושבים עליו? יש כאלו שחושבים שגם יהודי-רוסיה הם רוסים ושאין להם שום קשר ליהדות. אז? שיחשבו...

Astroo

New member
בעיקר - כן

גם זה שאתה מחשיב את עצמך ליהודי נובע מכך שקרובי משפחתך אמרו לך שאתה יהודי. אם היית מאומץ וגדל במשפחה פינית, היית חושב שאתה פיני.

לא התכוונתי למה שהוריך הנחילו לך בילדותך

אלא למה שאנשים זרים לחלוטין, ולפעמים גם ממדינות אחרות שבחיים לא באו איתך במגע, חושבים עליך. אם יגידו לך שאתה "רוסי מסריח", זה באמת יגרום לך להיות אחד כזה?

Astroo

New member
לא רק הורים

למשל, כשעליתי לארץ ראיתי את עצמי בתור יהודי בלבד והתקוממתי כשקראו לי רוסי. אבל לאחר כמה שנים התחלתי להתייחס לעצמי בתור רוסי, כי כך הסביבה הגדירה אותי.

יש כאלו שלעגו להם בילדותם וכינו אותם בכל מיני

שמות מעליבים. למרבה צערם, הם הפנימו את ההשפלות. אבל, זה לא באמת הופך אותם לכאלו. איזה יאנקי מאמריקה שלא יודע מי היה וושינגטון או לינקולן, לא יחליט בשביל תושב לבוב דובר-אוקראינית שהוא רוסי רק בגלל שאותו יאנקי-טמבל לא מצליח להבדיל בין השניים.

בנוסף, אלו שצועקים את הסיסמאות האלה

כבר נולדו באוקראינה העצמאית ושפת אמם היא אוקראינית. אז איך בדיוק הם יכולים להיות "רוסים"?

Astroo

New member
לרוב אוכלוסיית העולם

אין מושג מה ההבדל בין אוקראינית לרוסית. רובם בכלל לא יודעים שיש שפה כזאת, ו-90% מאלה שכן יודעים, חושבים שמדובר בניב של רוסית.

זה רק מצביע על הבורות שלהם, בהנחה שהנתונים

שהבאת נכונים. לרובם גם אין שום מושג מה ההבדל בין ישראל ושכנותיה ובין היהודים הישראליים לבין הערבים. אז? לרבים במערב אין מושג מה ההבדל בין הסינים והיפנים, מבחינתם מדובר במלוכסני עיניים שזהים לחלוטין.

העם האוקראיני נמצא בהתהוות, ואם לפני 25 שנים ההבדלים בין האוקראינים לרוסים היו מינוריים למדי, אז היום הם התחדדו מאוד, בעיקר בחלק המערבי של המדינה. גם לפני 100 שנים ההבדלים בין הפולנים והרוסים היו מאוד קטנים. שני העמים חיו במדינה אחת ודיברו את אותה השפה. היום אף אחד לא יגיד שאין עם פולני ושתושבי פולין הם בכלל רוסים.

למעלה