יום ראשון

אני באופן אישי הולכת עם מיני וחולצה

יש בנות ששמות זין והולכות עם ביקיני יש כאלה רק נפרד יש כאלה עם מכנסי גלישה וחולצה יש הרבה זרמים ביהדות:p

Aline In Chains

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo79.gifעוד יום חופש:)

מיום שלישי אני כבר לא בבצפר XD או שמתבטלים דברים, או שפורים, או שאין לי מושג :) איזה כיייייייף .

Under the GUN

New member
היום בלילה פולין

שעות 1-3 תקשורת - חצי כיתה הלכה ללמוד לערוך במערכת החדשה, והחצי השני (איתי ועם איילת) תרגלנו ראיון ב"כיתה".. היה ממש מצחיק, ליז לא הפסיקה לצחוק ושיילי לא הפסיקה לצעוק
בסוף יצא לנו אחלה ראיונות
בהפסקה ראיתי בחדר עריכה את הסרט פורים של י"ב (לא הייתי בפורים בבצפר, לא היה לי כוח לזה)... וואי זה גדול! הם חיקו מלא מורים, ועשו הישרדות.. שבט "שייבאנה" (שי - המנהל הנאצי הנוכחי), נגד שבט "אברמלה" (אברמלה - המנהל הקודם של הבצפר שכולם אהבו וחוזר שנה הבאה
) וואי זה היה גדול שיעור אחרי זה באודיטוריום, עם הקב"ט על זהירות וחרא כזה בפולין שיעור היסטוריה שרק דיברנו חינוך, שגם רק דיברנו... עכשיו בבית, מסדר את הסרטים באייפוד ועוד מעט מתחיל לארוז ב2 בלילה צריכים להיות בבצפר ומשם נוסעים לנתב"ג...

moran916

New member
קיבלתי צו ראשון \:

חוץ מזה היה לנו היום חופש בגלל פורים,אז יום נחמד לכולם

תמיר1991

New member
למה לא?

אני מכיר אנשים שקיבלו בנובמבר צו למרץ... מה הבעיה? אני קיבלתי בנובמבר צו לינואר, זה גם לא מעט... שולחים לילידי אותה התקופה (במקרה הזה אפריל עד ספטמבר) צווים לכל התקופה מאפריל עד ספטמבר. איפה הבעיה פה?

R o n 2 5 6

New member
איך אתה מסביר את זה שאני נולדתי ביולי וקיבלתי

צו למאי,אבל ידידה שלי נולדה ביוני וקיבלה צו לאוגוסט?

תמיר1991

New member
כי ילידי אפריל עד ספטמבר קיבלו עכשיו צווים

למועד כלשהו בין אפריל לספטמבר. לרוב הוא בחודש הולדתם או גג בחודש שאחרי, אבל זה לא תמיד ככה. בדיוק אותו הדבר היה איתנו, ילידי דצמבר 90' עד מרץ (91').

תמיר1991

New member
התאריך שלי היה יום לפני.

הסברתי כבר - בתוך טווח חודשים מסוים, כל מקרה לגופו.

למעלה