יום ראשון

B a m b o o k

New member
יש לי מבחן במת' ואני לאדעת כלום

ואין לי כוח ללמוד!!! אני גם ככה אכשל

שרון710

New member
אני צריכה ללמוד טריגו.):

שעה שלישית- היסטוריה. רביעית- חמישית- אנגלית. גראמר וכאלה. אני גרועה בזהXD שישית- ספרות. בוחן על קאטרינה. אלוהים, חירטתתי חצי בוחן. אין ספק שזה הספר הכי משעמם שקראתי מעולם. שביעית- לשון. אני חייבת ללמוד לבוחן בטריגו, אני לא יודעת כלום

צו ראשון ../images/Emo13.gif

לא הלכתי לבצפר,אני אלך בשביל שעתיים?פחח הלכתי היום לקנות ספר טוב לקריאה..שיהיה לי לפולין יום רביעי,אבל לצערי סגרו את החנות,כנראה אשאר בלי ספר קיבלתי צו ראשון היום...

יום של שינה../images/Emo199.gif ומחר גדנ"ע../images/Emo195.gif

אחריי שלא הייתי בבית חמישי שישי שבת וישנתי כל לילה שעתיים ועבדתי כדי להרים תפורימון אז היום לא הלכתי לבית ספר וישנתי עד 1 בערך קמתי וחזרתי לישון עד 5. עוד מעט הולך לקנות כמה דברים לגדנ"ע ויש לסדר תיק לגדנע וזהו.

Torn Up Letters

New member
גיאומטריה זה תחת על.

היסטוריה-חלון-אומנות-מתמטיקה. ישנתי 3 שעות בצהריים ועכשיו אני לומדת לבוחן בגיאומטריה מחר. D: יאי! דיברנו היום רק באסאמאסים ואני מתגעגעת. אני רעבה. :]

מחר בית ספר ../images/Emo7.gif

אחרי 4 ימים של חופשה נפלאה. היום היה לי רופא שיניים
ואכלתי המבורגר!!! והיה יחסית יום נחמד
אבל חם!

© h i l a ©

New member
הייתי בת"א אחרי שנים שלא הייתי

קודם כל הייתה לנו נסיעה של שעתיים נוראיות שכללו ערסים שישבו מאחורינו ושמו מוזיקה בפלאפון :\ כשיצאנו היה כ"כ חם! ואו, זה כבר לא היה משנה אם אנחנו עומדים בצל או בשמש
הלכנו דיסינגוף סנטר והתקררנו
. הייתה חנות אחת שישבתי במדרגות שלה ופתאום ילדה קטנה התיישבה לידי, היא ממש התאהבה בי XD, אז חברה שלי התחילה להגיד לה "תשמעי, זה לא הולך ככה, אני תפסתי אותה קודם" אז התחלטתי להגיד לה גם "זה לא הולך ככה". אחרי דקה אמא שלה באה וניסתה לשכנע אותה ללכת והיא לא רצתה XD, אז בסוף קמנו והיא גם אז התחלתי ללכת ממש מהר שלא תרדוף אחרי :|. אוף, הלכו לי הרגלים, היינו שם מ12 עד 5 בערך :|, ואז הלחטנו ללכת כי התחילו לבוא חמולות של פריקים וזה היה מפחיד. הייתי צריכה לשבת עם מישהי בחזרה והיה לה דבורה ליד החלון אז היא התחילה להתחרפן ובסוף חייל אחד הרג אותה. אה, והיה פקקים והאוטובוס היה מפוצץ עם כל מיני ילדים קטנים וצרחניים, אבל לא נורא, העיקר היה כיף :)

DanieLushka

New member
יום ממש ממש טוב! ../images/Emo13.gif

קמתי סוף סוף לבית-הספר בשעה שאומרים לקום O: זה ממש הישג, אני גאה בעצמי. קיבלו אותי למגמת אומנות, סוף סוף נפטרתי מגילה ומביולוגיה, איכס. D: ישנתי בערך 3 שעות בצהריים XD וכפרה על אמא היא לא ידעה שאני בבית והיא דיברה עם חברה בטלפון על זה שהיא רוצה לקנות לי אלבום כזה לפולין ולכתוב לי משהו יפה בו. P: בקטנה לילה טוב חברה'ס, ומי יתן והחום יתמתן במעט. -.-

זונע

New member
עזבת ביולוגיה?

אין לך מושג כמה אני מקנא בך. המקצוע הכי שואה בעולם.

dcohn

New member
*המורה הכי שואה בעולם.

המקצוע יכל להיות מעניין אם לא היו חופרים לנו על אקולוגיהנ והיתה מורה אחרת.

למעלה