יום ראשון

זונע

New member
בחיים לא היה חום כזה

אני חושב שרציתי להתאבד היום לפחות 50 פעם. כוסעמקקקקקקקקקקק אני עוזב תארץ או משהו. ועוד מעט שיעור מתמטיקה. יותר גרוע לא יכול להיות:|

Broken sound

New member
בונא,איזה חום!!!!

בצפר, היה כ"כ חםםם.נכנסתי לכל השעות, היה מכות בבצפר, עכשיו אני הולכת לישון עד 5 ואז ללמוד לספרות. אלו הימים הכי טובים שהיו לי מאז שעברתי לפה.3> סופסוף. פאקינג עוד 9 ימים פולין.ההתרגשות יו.

כבר אמרתי שנמאס לי?

אני צריכה למצוא משהו חדש
שעתיים תנ"ך, שלא היה לי איך לכתוב כי היה חסר לי חומר, והמורה הכריחה אותי לכתוב אז כתבתי בצורה מעפנה ביותר, והפסקתי באמצע...כל השיעור עשיתי לעצמי מסז' לידיים ולגב כי הגוף שלי תפוס בטירוף. כמובן שבוחן לא היה...היינו פחות מחצי כיתה
ולחשוב שביום חמישי היא לא עשתה אותו כי הייתה טיפה יותר מחצי כיתה. אני כבר לא הולכת לשאול אותה מתי זה הולך להיות כי נמאס לי, שאחרים ישאלו אותה. אני גם לא אלמד לזה שוב...מתי שיהיה- יהיה וזהו. שעה שלישית היה אמור להיות היסטוריה, אבל ראש העיר הגיע לביתספר והוחלט שגם כיתות יא' ילכו לשיחה איתו, אז הלכנו. היה....סביר. התפלספות בעיקר. שעה רביעית חינוך, סתם דיברנו. שלוש שעות אנגלית- נורא משעמםםםם. התחלנו לעבוד על חיבורים. הגעתי הביתה, אכלתי ועכשיו אני אלך לסיים ללמוד למתמטיקה, ואח"כ לעבוד על האתר. אה כן, נידבו אותי להיות מאלה שהולכים מחר לפגישה עם הנשיא בעיר, אז את המבחן במקום ב10 בבוקר אני עושה ב8 בבוקר. ממש כיף.

Snow fairy

New member
להלה

היסטוריה, מתכונת באנגלית [לבגרות בע"פ- 100:]], שעתיים חלון כי ציוני חולה, שעתיים מתמ', אוכל, אמנות [מיכל עשתה לנו שיעור פרידה
] וקצת בחזרות של השמיניסטים בתיאטרון. אחרה"צ נראה מה יהיה, ספונטני

sky darkens

New member
ריבוק וויט' דה סטרפסססססס. ../images/Emo9.gif

קניתי רדיו דיסק חדש של קנווד, והוא אחד היפים.
אוח, איזה כיף זה לנהוג. |:

sky darkens

New member
שכחתי! - יום הורים, התוצאות:

*טדההדטדטדטהטדטדטהדדדדדדםםםםם* מה שחשבתי שיהיה; "חבל שילד כל-כך אינטליגנט כמוך, עם ציונים כאלו, לא תקבל תעודת בגרות רק בגלל החיסורים!" "הדר, יש לך 104 חיסורים! אתה יודע מה זה? אתה צריך לקום, מהיום ועד סוף השנה לכל השיעורים, וכמובן להתחנף להמון מורים כדי שיחמקו לך חיסורים וכדי שיראו שאתה פתחת דף." "לא יהיו לך 12 שנות לימוד אם לא תקח את עצמך בידיים" "תראה איזה ציונים! לא חבל?" סעמק, חייב להתחיל לקום.

LadyFlame123

New member
אכלתי היום 3 ארטיקים ../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif

חצי בצפר הבריז לים.. וגמאני רוצה. היה סתם יום כזה. המורה לאנגלית נראתה כמו עציץ
זה היה גדול! ובספורט עבדנו עם מכשיר כזה ממש מגניב
. סיימנו לראות הפסנתרן:] ובכלל היה יום מצחיק כזה:] הבטחתי לאחותי מוקפץ אז הלכתי איתה היום. בדרך לשם ובדרך חזרה אכלנו ארטיק
גם פגשתי חברה בדרך אז ישבנו איתה איזה כמה דקות.. אני רוצה הברזה כיתתית לים או משו

dcohn

New member
אנננההההההההה תקני אותי בפרינדס פור סייל../images/Emo7.gif

איזה ערבי אדיוט החליט שהוא קונה אותי ומשנה לי ת'ניק ל z'dayen ומסתבר שלחסום ת'בנאדם לא עוזר. תקני אותי תקני אותי תקני אותי תקני אותי!

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif

אני לא מבין מה הקטע של הפרינדס פור סייל... שחקי ב"למי יש את המוח הכי גדול"! 2462
אני שלישי מתוך 24 שמשחקים אצלי ברשימה

dcohn

New member
חחח שיחקתי בזה פעם אחת, לא מעניין יותר מדי...

פרנדס פור סייל גרם לילד מהכיתה שלי לשנוא אותי
חהחה הוא כזה עלוב. (לקחתי לו את כל החברים כל פעם אז הוא ממש לקח את זה קשה
...)

תמיר1991

New member
עברת אותי ../images/Emo46.gif

עשיתי 2530 אתמול, והיום 2502. אני עוד אביא את המכה!

למעלה