יום ללא הודעות...

Rtitan

New member
מה יש לי?

כבר כתבתי כמה פעמים - לגבי דידי - עורכי דין, פוליטיקאים, עכברושים, חולדות, ג'וקים וחיידקי-ריקבון נמצאים כולם באותה קבוצה זואולוגית. ירום הודו המהולל מר מזרחי, אינו יותר מעו"ד. כן כדורסל - לא כדורסל - הוא עו"ד שמפגין את כישורי העוכר-דין שלו גם בליגה - זה לא עושה אותו מצליחן גדול, זה עושה אותו "עורך-דין מוצלח" - כלומר חבר כבוד בקבוצה הזואולוגית המפורטת לעיל שאתה כל כך מעריץ. יש בחיים דברים הרבה יותר חשובים מאשר לנצח - להישאר אדם הוא אחד מהם - ובעיני זה הרבה יותר חישוב מאשר "לנצח". כן, אני יודע... בעיניך הלא אני סתם בינוני, הולך בטל שלא שווה שום דבר... מזל - אם לא הייתי כזה בעיניך עוד הייתי מתחיל לדאוג.

מבחינת אישיות

כמו גרנט יש על המשקל - גם בשווקים הנידחים ביותר. דווקא הוא ההוכחה שלא צריך בחיים שכל - צריך רק להיות במקום הנכון ובזמן הנכון... צריך קשרים ולא כישורים. רק מה, יש כאלה שאוהדים את כל הקבוצות של 'הישראלים' וזה הגיוני - עדיין לא הבנתי ממך למה דווקא צ'לסי - גרנט לא 'המאמן' המסכן היחיד עלי אדמות...

Rtitan

New member
הוא המסכן היחידי ששמעתי עליו...

אינני נובר בעיתוני ומדורי הספורט - המהומה שהוקמה כשהוא מונה להיות מאמן הגיעה אפילו לפלנטה שלי - וסיקרן אותי על מה המהומה. זה שהוא מסקרן אותי, לא אומר שאני אוהד כל מאמן שעושים לו ת'מוות...

../images/Emo150.gif יאלללה בית"ר

על איזה קבוצה של מדינה אתה מדבר חתיכת דגנרט? אני לא יודע את מי אני שונא יותר-את הצהובים של מכבי את את הבונבונים האדומים של הלפלפון האדום. כל אחד יעודד את הקבוצה שלו והאחרות לא מענינות בכלל. ברור? אולי אתה תכין שחור המאמי מסרבת לי כבר שבוע

Mika Rali

New member
../images/Emo46.gifאח שלי לא יפה!!

אתה רוצה שאני אעשה מכשושה על הפועל?! חבל
יאללה אח שילו בואו אליי היום נראה את המשחק, נלביש אותך בצהוב כמיטב המסורת

איך ניצחנו יאללה!! היה משובח!

זה אכן היה סיום מצויין לשבוע לא משו בכלל... שיתחיל שבוע יותר טוב לכולנו

למעלה