יום ללא הודעות...

אתה בא בהפוכה

לא מסוגל לענות לי אלא מלכלך דרך מישהו אחר אנחנו מדברים במגרש אבל לפעמים גם מחוץ למגרש תהיה גבר

שונא ישראל זה אחד שרוצה

שנבחרת ישראל תפסיד - הוא שונא מכבי וזה לגיטימי ממש כמו אוהב מנצ'סטר סיטי שירצה שיונייטד תפסיד בגמר הצ'מפיונס ליג <ולא משנה מי היריבה...>. קבוצה מייצגת את עצמה ונכון ש'על הדרך' היא יכולה להביא גם כבוד למדינה, רק שברגע שזה מגיע ליריבות עירונית לא תמצא שם אהדה באף מקום בעולם. ...והערב אני צהוב

Rtitan

New member
איזה פאקינג ישראל??

זה האמריקאים שלהם מול האמריקאים שלנו גם אם היו"ר הכוחני של מכבי איזרח אותם... לאהוד את מכבי כי הם מייצגים את ישראל זה טיעון רדוד לחלוטין - אדם אוהד קבוצה בספורט, ויכול לאהוד קבוצה של מדינה אחרת. למה? ככה - כי משהו בקבוצה הזו מדבר אליו. כיום, למשל בכדורגל (ואין לך מושג כמה אני לא מבין בכדורגל - לגבי, כשאני רואה כדורגל - את הכדור אני מתכוון - אני רואה מולקולה שקרויה פולרן - C60) אני אוהד צ'לסי. למה? לא כי מאמן ישראלי מאמן אותה - אלא כי מאמן אותה אדם שלא הצלחתי להבין מדוע כולם יורדים עליו: הישראלים (טבעי... מקנאה), האוהדים של צ'לסי, העיתונות הבריטית והשחקנים - והוא, גראנט האדם, לא גראנט הישראלי, הצליח להביא את הקבוצה לגיבוש ולהצלחה שהיא מפגינה - זו האישיות שלו, לא הלאומיות שלו. ושלא תבין לא נכון - (שי - זה לא אישי...) אני כן רוצה שמכבי ינצחו, רק כי שיחקתי במכבי הר-הכרמל הצעירותי הרחוקה... זה מה שמדבר אלי.

Mika Rali

New member
וואלה שחקן כדורסל בדימוס?

יאללה בוא משחק.. אני בוגרת של מכבי רעננה.... אתה בא?!

rrredshay

New member
לך תסביר את זה לאוהדים שהיושב ראש שלהם...

קורא למי שלא אוהד את מכבי "עוכר ישראל"....

../images/Emo150.gif כולכם שונאי בית"ר

זה משותף לכם בגלל זה נולדתם לסבול הרבה שנים אתם עוכרי עיר הבירה טפו...

rrredshay

New member
אח שלי, למה ככה????

יש לנו בפורום אוהד ביתר שיודע לכתוב!!!!!!!!!!!!!!! החבר'ה לא יאמינו לי

בוקר טוב לפלפון

בשבוע הבא אנחנו נפגשים לאיזה שחור לפני המשחק? עלי בחייאת לפלפון צפוני עם עיגולדים

Rtitan

New member
../images/Emo6.gif

מי סובל?? גדלתי עם דודות שיכולות ללמד אותך
- את כל האוואנטה שאתה לובש על עצמך היית משאיר בתחתונים מרוב פחד אחרי דקה וחצי איתן!. אתה?... בקושי "מיקו דיאט" לעומתן - תרגיע - אתה לא עושה רושם על אף אחד מלבד על עצמך.

Rtitan

New member
אם הייתי חושב שהוא יבין, אולי הייתי טורח...

הוא לא יותר מעו"ד - ואת דעתי עליהם כבר פירטתי בעבר...

שחR

New member
מה יש לך נגד עורך דין שמוצא גוי שחקן טוב

חותך לו את הבולבול והופך אותי למתאזרח ? מה רע בזה, עוד אדם זר נהיה פטריות, למד לחבב אותנו וחלק חיים איתנו עד סוף חייהם. מכבי ממוקדת מטרה אחת, לנצח. הם יודעים לעשות את זה שנים...אפשר לומר שהם המציאו פטנט רשום על שמם. ומי שלא מסוגל להיות וינר ...בעיני יש לו מקום מכובד בדבר הכי ישראלי שיש ה- "בינוניות" כל השטויות של בכיינים שמקנאים בשמעון מזרחי על ההצלחות שלו כיו"ר קבוצה הכי מצליחה באירופה כל כך הרבה שנים. יכול לביא טישו ולהביט בקינאה במי שיש לו קבלות מול מי שהשינאה מניעה אותם. האיש הוא אגדה ומודל לחיקוי שקשה לחקות לאורך שנים...כי הוא יחד ומיוחד שראוי לכל הסוברלטיבים, שקיבל פרסים והערכה מכל מקור אפשרי. עם הצלחה לא מתווכחים. ושמעון הרבה יותר מעו"ד

למעלה