היית מוכן לקבל בזרועות פתוחות את דויד פדרמן
שמעון מזרחי, רענן כץ ומוני פאנן שינהלו את הפועל. אני לא מקנא בך, שנים למדו אותך לשנוא את הצהובים, זה כבר כמעט טבע שני. גם אנחנו שונאי הפועל, שלא תרגיש רע. מכבי מייצגת את ישראל כאלופת המדינה הרשמית במפעל ליגת האלופותץ אילו הפועל היתה האלופה היתה לה הזכות לייצג אותנו, והייתי רוצה שתצליח. רק ערבים, ואדומים היום ירצו שהרוסים ינצחו אותנו. אין גבול לשינאה לקינאה ולצרות העין ? לפני שבועיים הייתי בברצלונה בדיוק ביום שניצחנו אותם ועלינו לפיינל פור. לא היתה מסעדה אחת שהראתה את המשחק, כי זה לא מעניין אותם. יש להם את בארסה בכדורגל, יש להם נבחרת, יש להם המון דברים להתגאות בהם. אנחנו ארץ קטנה עם שפם, גם אם כל החמישיה זה כושים שכירי חרב, עדיין הם מייצגים את ישראל, את העיר שלי ועושים שירות נהדר וטוב בלב להמון המון אנשים שאין להם במדינה כמו שלנו הרבה רגעי נחת, בטח לא בספורט.. אתמול שניצחתם את קריית שמונה , שמחתי. כדי שיהיה דרבי בשנה הבא., כי קבוצה כמו הפועל צריכה להיות בליגת העל. אתה צריך להצדיע לקבוצה שמגיע כל שנה לפיינל פור, שיש לה את המוניטין הגדול באירופה ומתמודדת כשווה בין שווים מול מעצמת על כמו ברית המועצות. הניהול של מכבי הוא הטוב ביותר שיש בכל אירופה ואתה רק יכול לקנא שלהפועל יש אנשים לוזרים כמו אייזנברג ולנו יש וינרים כמו דויד פדרמן. תלמד לפרגן, אתה יהודי וישראלי שחי בארץ, רק שונאי ישראל מעודדים את היריב ועוד צאסקא מוסקווה. חראשו ?