יום ללא הודעות...

יום ללא הודעות...

אז אחרי שמכבי הביאה משחק של החיים אתמול והולכת להפסיד למוסקבה מחר... אנחנו הולכים לעודד ת'אדומים!!! יאללה הפועל...

Mika Rali

New member
רוצה לדבר על לא לשלוח הודעות חמודי?!

כולם עייפים מאתמול ועוד ישנים... ועכשיו אחרי הבילוי בים נראה לי בכלל עד מחר יהיה שקט טוטאלי. פיצ', טינג, סוזי, נעה ומיתי תוווווווווווווווווווווו דה.....

Mika Rali

New member
../images/Emo124.gif נעההההה

בסוף קצת נשרפתי
אבל לא נורא... קצת קרמים ואלי הלילה יהיה בסדר

מי לא מקשיב...מי........................

כפרה...העיקר שצחקנו פעם באה נמרח אותך בקרם הגנה בכוח! בלי לשאול בכלל.אז תיזהרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mika Rali

New member
אם את מבטיחה לי

שכולכן תמרחו אותי... אני בעיניין נשכבת כמו חתולה מסוממת בשמש
אחחחח הזכר לימים הטובים של פעם
האמת אתמול שרף היום לא והפרונט בכלל לא תפס צבע ססססססססעמק בשביל מה קניתי בגד ים חשוף?!

אחרי הרביעיה של האדומים המקוריים... ../images/Emo86.gif

כל אדום כחול-לבן נראה ורוד חיוור
וגם אני אדום ישראלי
...והחתימה משתנה בהתאם
come on you reds

rrredshay

New member
אינשאאאאאלה C.S.K.A

בכל מקרה, הרווחת מנוי לבלומפילד לכל החיים.... אחלה רקורד לקחנו אותך 2 משחקים, 6 נקודות!!! אני שוקל לממן לך גם כרטיס למדריד מחר..
אדום עולה

שחR

New member
אשכרה שונא ישראל ?

המחשבה שישראלי ירצה שהרוסים ינצחו אותנו מטריפה אותי, ושמעתי על לא מעט אדומים בהתבאטויות דומות. אני זוכר בכדורגל שהפועל שיחקו במשחק גביע אופ"א פעמיים מול לוקומוטיב מוסקווה וניצחו אותם , אחרי שגברו על צ'לסי האגדית. שמחתי ! כי הם יצגו את ישראל במפעל החשוב הזה ואפילו הגיעו לרבע הגמר של שנת 2001 ונעצרו רק ע"י מילאן. עם כל האהבה שלי אליך. זה הזמן של כל אוהדי הפועל, לשבת בשקט, לקנא/לפרגן , ולראות אימפריה צהובה ומועדון הכדורסל הכי מפואר באירופה מייצג את ישראל בכבוד הכי גדול שהספורט הישראלי יכל להעניק לארץ קטנה עם שפם שסובלת אוהדי הפועל שכאלה. מי שלט קופץ אדום ! ויאלללה מכבי !!!!

rrredshay

New member
לפרגן??????

למי? לקבוצה שמייצגת בעייני את כל השחיתות בספורט הישראלי? ליושב ראש שחצן (שיתאבד כבר ויגמול אותנו ממנו..) שקורא לי עוכר ישראל? אני לא ראיתי שאוהדי ריאל מדריד בכו כשמנצסטר ניצחה את ברצלונה בחצי גמר צמפיונס. ואני גם לא חושב שמכבי תל אביב מייצגים את ישראל! הם מייצגים את עצמם! הם הסיבה שאין בכלל טעם לליגה שלנו, שאין שום תגמול למי שיזכה באליפות המדינה. הם הסיבה שאף בר דעת לא רוצה להשקיע בכדורסל שלנו. אז תסלח לי אחי, אני שונא את הקבוצה הזאת ואין מצב שאני אפרגן להם בחיים.

אח אדום

דבר ראשון הסוגריים שלך מיותרים
לא מתאים ולא לעניין. דבר שני, מכבי מייצגת איך צריכה להתנהל קבוצת ספורט מקצוענית - נקודה. זה שאין טעם לליגה שלנו ושלא רוצים להשקיע כאן זה בגלל שלבנות משהו כמו ששמעון מזרחי בנה במכבי לוקח המון שנים ולאף אחד כאן אין סבלנות - רוצים לתת זבנג וגמרנו... ככה זה לא הולך.

שחR

New member
מנטרת הלוזריות וקינת הנכשלות

אסופה עלובה למדיד של קלישאות שאין בינה לבין בהנת המציאות דבר. פשוט גיבוב של שטיפת מוח אדומה טבולה בשנאה למי שבחרו בצבע הלא נכון ונולדו כדי לסבול. כמו שאעודד את אהברהם גרנט עם צ'לסי למרות חיבתי למנצסטר כך כל יהודי וישראלי באשר הוא, צריך היום להריע לצהובים. חוץ מזה גם ריאל מדריד תיכף אליפות הערב, כך שרחובות מדריד יהיו שמחה אחת גדולה של וינרים. יום גדול עשה השם נגילה ונשמחה בו-קר טוב. שחR

Mika Rali

New member
../images/Emo79.gif כי זה רק ספורט כן זה רק ספורט../images/Emo79.gif

מה התעוררתם קרביים על הבוקר? נכון שלכתוב כמו שאחי כתב לא לעיניין וכאוהדת מושבעת של מכבי תל אביב בכדורסל מגיל אפס לא נעים אבל גם לא צריך להגזים. כולה ספורט מה אנשים במדינה הזאת לוקחים את זה כל כך רחוק?! ביום שישי לא ראיתי את המשחק כי הייתי עסוקה בלשחות בחרא (ספורט אולימפי חדש שאני מנסה להכניס לאולימפיאדה השנה) אבל הלילה בטח שרואה... מי שלא קופץ אדום
סתם סתם... מה זה משנה מה הקבוצה שאוהדים העיקר שכולם אוהבים את כולם... או לפחות מישהו אוהב מישהו או שגם לא... לא משנה..
יאללה בית"ר יאללה!!

Mika Rali

New member
בחייאת אח שלי בלי נשיקות

דווקא אוהבת ת'סרוויס שלי
סתם סתם
חזרה

Mika Rali

New member
הכוסות קפה בטוחות

היא יודעת שאתה מגיע איתה וצריך לשתות

rrredshay

New member
חחחחחחח ואני מדבר בקלישאות.......

אח שלי, אני יכול לנמק כל משפט שאמרתי פה עם עובדות... אתה יכול לנמק את כל השטויות שכתבת פה??? אגב, דוגמה לשחצנות האופיינית, היום בבוקר שמעתי את דיוויד פדרמן ברדיו, הוא אמר "אחרי מה שקרה שלשום, עכשיו יש סיכוי שנצליח לעבור את חולון...." עכשיו תגיד לי אדון שחר שזאת קבוצה של המדינה......

הכל קלישאות

העובדות מדברות שכל מי שניסה להתחרות במכבי ע"י שפיכת מזומנים בטווח הקצר, נעלם מהמפה - וזה כולל את האדומים שלי מתקופת שלזינגר. מכבי
זו מערכת משומנת ומקצוענית לכל דבר... ובשביל לריב צריך שניים - את אלו שצועקים לו להתאבד ואותו שצועק עוכרי ישראל. מכבי של פעם אכן היתה הקבוצה של המדינה - מכבי של היום היא מכבי בלבד <בזה אני מסכים>. כשמדובר ביריבות עירונית, אין מקום בעולם בו יחזיקו אצבעות ליריבה - וכמו שכתבתי זה קיים בכל מקום בעולם - הבעיה שכאן זה חצה מזמן את גבולות הספורט.

שחR

New member
היית מוכן לקבל בזרועות פתוחות את דויד פדרמן

שמעון מזרחי, רענן כץ ומוני פאנן שינהלו את הפועל. אני לא מקנא בך, שנים למדו אותך לשנוא את הצהובים, זה כבר כמעט טבע שני. גם אנחנו שונאי הפועל, שלא תרגיש רע. מכבי מייצגת את ישראל כאלופת המדינה הרשמית במפעל ליגת האלופותץ אילו הפועל היתה האלופה היתה לה הזכות לייצג אותנו, והייתי רוצה שתצליח. רק ערבים, ואדומים היום ירצו שהרוסים ינצחו אותנו. אין גבול לשינאה לקינאה ולצרות העין ? לפני שבועיים הייתי בברצלונה בדיוק ביום שניצחנו אותם ועלינו לפיינל פור. לא היתה מסעדה אחת שהראתה את המשחק, כי זה לא מעניין אותם. יש להם את בארסה בכדורגל, יש להם נבחרת, יש להם המון דברים להתגאות בהם. אנחנו ארץ קטנה עם שפם, גם אם כל החמישיה זה כושים שכירי חרב, עדיין הם מייצגים את ישראל, את העיר שלי ועושים שירות נהדר וטוב בלב להמון המון אנשים שאין להם במדינה כמו שלנו הרבה רגעי נחת, בטח לא בספורט.. אתמול שניצחתם את קריית שמונה , שמחתי. כדי שיהיה דרבי בשנה הבא., כי קבוצה כמו הפועל צריכה להיות בליגת העל. אתה צריך להצדיע לקבוצה שמגיע כל שנה לפיינל פור, שיש לה את המוניטין הגדול באירופה ומתמודדת כשווה בין שווים מול מעצמת על כמו ברית המועצות. הניהול של מכבי הוא הטוב ביותר שיש בכל אירופה ואתה רק יכול לקנא שלהפועל יש אנשים לוזרים כמו אייזנברג ולנו יש וינרים כמו דויד פדרמן. תלמד לפרגן, אתה יהודי וישראלי שחי בארץ, רק שונאי ישראל מעודדים את היריב ועוד צאסקא מוסקווה. חראשו ?

rrredshay

New member
אח שלי, תרשה לי לחלוק (לפחות על משפט אחד)

"מכבי מייצגת את ישראל כאלופת המדינה הרשמית במפעל ליגת האלופותץ אילו הפועל היתה האלופה היתה לה הזכות לייצג אותנו, והייתי רוצה שתצליח. " לא יודע כמה אתה מודע לזה, אבל גם אם מכבי ת"א לא תזכה בשום תואר במדינה, ואפילו אם היא תרד ליגה, היא תשחק ביורוליג מטעם ישראל! באיזה עוד מקום בעולם אין משמעות לתואר כמו פה? וחוץ מזה, כתב לך כאן קוף צהוב (של ביתר) שגם הוא רוצה שהם יפסידו והוא לא ערבי ובטח לא יכול להיות אדום (הוא צריך לפחות 2 IQ בשביל זה) אז רד מזה, זה גביע לקבוצות, לא של מדינות ומכבי מייצגת את מכבי בלבד. ולפחות לגבי שמעון מזרחי, אני לא הייתי רוצה אותו אצלי בקבוצה! שחצן מגעיל ומאפיונר (אולי גדול יותר אפילו מאייזנברג הגנב)

למעלה