יום ירושלים שמח!!!

gershon17

New member
ברמה של ההסתדרות בערך

גם ההסתדרות מאיימת על ימין ועל שמאל שתשתק את המדינה בשביתה.

worrywort

New member
עדיין לא ראיתי שעובדי הסתדרות

השחיתו טרקטורים ומשאיות שבונות בשבילם בתים.

gershon17

New member
צודק, הם רק עצרו את הזרמת הדלק

או הורידו את החשמל (בשנות השמונים העליזות). או ניתקו מים מערים שלמות (תחילת העשור הנוכחי). עובדי תע"ש סתם חוסמים כבישים מדי פעם בפעם, עובדי הבנקים סתם מרוקנים כספומטים, עובדי ביטוח לאומי סתם לא משלמים דמי אבטלה. כל אלה כמובן לגיטימיים ודמוקרטים. אבל לקלקל טרקטור? אללי! צודק. בפעם הבאה עדיף שיעצרו את אספקת המים לבאר-שבע, כמו שעובדי מקורות עשו לפני כמה שנים.

worrywort

New member
זה אגב טיעון מעניין

אתה אומר בעצם, נכון, אנחנו גרועים, אבל יש עוד הרבה גרועים! אז מה אתה רוצה מאיתנו??

gershon17

New member
מי זה ה"אנחנו" שאני מתכוון אליו?

אני אומר שההפגנות של מתנגדי ההתנתקות גורמות נזקים בערך כמו הפגנות של עובדים שובתים. בעצם מעט פחות, כי כשעובדי מע"צ כיבו את התאורה בלילה בכבישים בין-עירוניים ושיבשו את פעולת הרמזורים, הם עשו דברים מסוכנים הרבה יותר מאשר לחסום כביש. ואני גם אומר, שהחמאס הרבה הרבה יותר מסוכן מהמתנחלים.

gershon17

New member
אה, וכמובן

גם המפגינים נגד הגדר, שזורקים באופן קבוע אבנים על חיילי צה"ל, הם מפגינים מסוכנים יותר ממתנגדי ההתנתקות. זוכר מה אמרתי לך על אנשי שמאל שחוטאים בדיוק במה שהם יוצאים נגדו? הנה עוד דוגמה.

gershon17

New member
זה בהחלט לא בסדר

מותר לשאול מי זה "הם"? אלה כל המפגינים? 80% מהם? 20 מהם? מה זה ההכללות האלה? ואגב, לא, זו לא סכנה גדולה למדינת ישראל. למרבה הצער נרצח כאן כבר ראש ממשלה, ומדינת ישראל עדיין חיה ובועטת.

worrywort

New member
הם זה כל מי שקורא

דיקטטור, בוגד, ושלל תומכי פולסא דנורא. ימנים רבים.

worrywort

New member
דר"א דברייך יכולים להתפרש

מאוד לא טוב. אני כבר שמעתי לא מעטים שדיברו על כך שישראל לא תעמוד ברצח פוליטי נוסף, ואני עומד מאחוריהם, ולא מאנשים כמוך שנותנים לגיטימציה לרצח פוליטי.

worrywort

New member
או הדביקו מנעולים של משרדי ממשלה

או שלחו מכתבי פינוי מזוייפים לתושבי צפון ת"א, או שלחו את הילדים שלהם בני ה12 לחסום כבישים כי יקלו עליהם בעונש משום שהם ילדים ואז הם יוכלו לחזור לחסום כבישים ואחרי זה קוראים להם "מיטב הנוער"...

gershon17

New member
להדביק מנעולים של משרדי ממשלה

זו סכנה קיומית למדינת ישראל? להיפך, זו מחאה דמוקרטית נאה. גם לשלוח מכתבים זה בסדר. אם לילדי מתנחלים אסור להשתתף בהפגנות, אז כנראה שגם לנוער יח"ד אסור להפגין.

worrywort

New member
"הפגנות" אוי הדמגוגיה...

לחסום כבישים זאת לא הפגנה! זאת עבירה על החוק!!!

gershon17

New member
זו הפגנה שבמהלכה עוברים על החוק

סטודנטים הפגינו ככה, עובדים שובתים הפגינו ככה, נהגי מוניות הפגינו ככה, נהגי משאיות הפגינו ככה, בצרפת נהגי משאיות מפגינים ככה מדי פעם בפעם - זו דרך מקובלת מאד של הפגנה. נכון, היא לא חוקית, אבל זה לא הופך אותה ל"לא הפגנה". כמו שזריקת אבנים על חיילי צה"ל בהפגנות נגד הגדר לא הופכת את ההפגנות האלה למשהו אחר. הן הפגנות, למרות שזורקים בהן אבנים על חיילי צה"ל.

worrywort

New member
שיהיה. זאת עדיין עבירה על החוק

ואתה מצדיק אותה. אני לא מכיר אף אחד שמצדיק הפגנות לא חוקיות חוץ ממתנחלים. בדר"כ בקבוצות שפועלות במחאתיות יש את הקבוצה של אלה שעושים הפגנות לא חוקיות והשאר מגנים את זה. אצלכם זה לא ככה. אתם נותנים לזה לגיטימציה, זה פשוט מטמטם, חבורה של זומבים פשיסטים.

i am just me

New member
אני מסרבת להיכלל באחת הקבוצות הנ"ל

ואני ירושלמית... מצד שני גם לא הייתי מגדירה את עצמי כיהודית במיוחד (חוץ מהמוצא של אמא שלי). אבל מאחר ואנחנו העיר הגדולה ביותר בישראל (כן, כן, זה אנחנו) קשה להכליל אותנו בשלוש קבוצות מצומצמות, יש לנו גם: המון "ציונים" שתומכים בארץ ישראל השלמה (סרטים כתומים) המון חסרי דעות וגם די הרבה שמאלנים שלא עושים כלום בקשר לשמאלנותם... וכאן נגמרות ההכללות על ירושלמים

iceviper

New member
זה היה יום ירושלים עד השנה

השנה זה הפך להיות יום גוש-קטיף לפי הצבע השולט ברחבת הכותל. החברים שלך לא הגיעו כדי לציין את יום ירושלים אלא כדי להפגין למען גוש קטיף,כאילו לא מדובר במקום הקדוש ביותר לעם ישראל אלא באיזו צומת נידחת.

הלוואי והיתה מאחודת באמת...

צריך להיפטר מערביי י-ם על ידי סיפוחה לפלשתין, השכונות הערביות אינן י-ם, הר הבית הוא ליבה של י-ם, לא שועפת או שכונה פלשתינית אחרת, כבר היום יש 32% פלשתינים בעיר ה"יהודית והמאוחדת".

למעלה